چرا در طراحی وب سایت از سایت سازهای خارجی مانند WordPress باید دوری کرد؟
به گزارش قائم آنلاین، بنابر اعلام شرکت نرم افزاری داده پردازان راتین، در ایران بهدلیل نداشتن قانون کپی رایت و نبود سازمان نظارتی برای طراحی وبسایت و برنامهنویسی وبسایت مانند صنفهای دیگر سوءاستفادههای فراوانی صورت میگیرد. از آنجا که ثبت شرکت نیز در ایران فرآیندی سادهای است وبرای آغاز طراحی سایت نیز هیچ اجباری برای مجوز وجود ندارد هر کسی با اندک
به گزارش قائم آنلاین، بنابر اعلام شرکت نرم افزاری داده پردازان راتین، در ایران بهدلیل نداشتن قانون کپی رایت و نبود سازمان نظارتی برای طراحی وبسایت و برنامهنویسی وبسایت مانند صنفهای دیگر سوءاستفادههای فراوانی صورت میگیرد. از آنجا که ثبت شرکت نیز در ایران فرآیندی سادهای است وبرای آغاز طراحی سایت نیز هیچ اجباری برای مجوز وجود ندارد هر کسی با اندک آشنایی با طراحی سایت اقدام به ثبت شرکت (که گاهی ثبت شده هم نیستند) و نصب نرمافزارهای سایت ساز خارجی مانند WordPress,Joomla برای کارفرمایان با عنوان طراح سایت می کنند و کارفرما غافل از اینکه این نرمافزار سایت ساز خارجی بهصورت پیش فرض روی هاست نصب هستند و در واقع با خرید یک هاست یک وبسایت نیز دارند و خود با چند ساعت یادگیری با فیلمهای فراوان آموزشی فارسی میتوانند وبسایت برای خود راهاندازی کنند. پس نیازی به این شرکتهای دلال و واسطه ندارند.
چرا سایت سازهای خارجی (WordPress,Joomla) گزینههای مناسبی برای حرفهایها نیستند
آماتورها و تازهکارها به آنها یورش میبرند اولین و سادهترین ابزاری که به ذهن طراح سایت تازه کار میرسد، همین نرمافزارها هستند.
کندی وبسایت، بیشتر وبسایتهای این نرمافزار بالای ۲مگابایت حجم دارند
بهدلیل در دسترس همگان بودن کد و سورس، سادهتر هک میشوند و بیشتر وبسایتها که هک میشوند با این ابزارها طراحی شدهاند.
امکان گسترش و انعطافپذیری کمتری دارد.
بستر و زبان برنامهنویسی بیشتر آنها php است که با نرمافزارهای سازمانی اداری مانند (حسابداری، اتوماسیون و crm و…) که بیشتر تکنولوژی net. دارد ناسازگار است.
این سایت سازها برای چه کسانی مناسب است
شرکتهایی که سایتشان نیاز به گسترش و یکپارچهسازی ندارد.
شرکتهایی که وبسایت آنها کاربرد خاصی به جز یک کاتالوگ الکترونیک ندارد.
آیندهنگری در طراحی وب سایت
امروزه یک وبسایت یک نرمافزار است و باید بتواند با نرمافزارهای دیگر ارتباط داشته باشد .آینده وبسایتها نیز وابستگی و یکپارچگی همه نرمافزارهای یک شرکت به همدیگر است. یک شرکت طراحی سایت باید توان تکنیکی و فنی تولید نرمافزار و تجربهای دست کم ۱۰ ساله در این رشته برای تحلیل و تولید و گسترش نرمافزار داشته باشد.
آشکار است که کارفرمایان دوست دارند که کارشان را به دست حرفهایها و تکنیکالها بسپارند.
نرم افزار های سایت ساز های ایرانی جایگزین مناسب طراحی وبسایت اختصاصی
نرمافزارهای سایت ساز بسیاری در ایران امروزه براساس WordPress نوشته شده که گزینه مناسب نیست چون شرکت توسعه دهنده بستر وردپرس توانایی و دانش پیش نیاز طراحی و تحلیل سیستم در صنعت نرمافزار را ندارند و بر فرض اگر ورد پرس روزی پشتیبانی نشود، شرکتهای طراحی سایت که بر این بستر کار میکنند نابود میشوند.
خوشبختانه چند نرمافزار سایت ساز ایرانی نیز تولید شده که شرکتهای ایرانی تولید کننده آن پیوسته آنها را پشتیبانی و بهروز رسانی میکنند و توانایی رقابت با سایت سازهای خارجی را دارند و نکتههای منفی آنها را نیز ندارند.
پی و بنیاد یک شرکت فنی نرم افزاری
زیر ساخت و سنگ بنا و فلسفه یک شرکت فنی و شرکت برنامهنویسی دانش و تکنولوژی آنها است که به مانند خون در بدن روان است و میتواند پروتین و ویتامینهای مورد نیاز را به همه بخشها برساند که توان نوآوری و خلاقیت را در یک شرکت زنده نگه دارد . شرکتی که محصولش تولید خودش نیست چه دلیلی برای وجود و چه حرفی برای گفتن دارد؟
برچسب ها :نرمافزار، شرکت فنی، فلسفه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0