کد خبر : 118317
تاریخ انتشار : جمعه 12 اکتبر 2018 - 8:45
-

کارآمدی تهدیدها را تبدیل به فرصت می‌کند

کارآمدی تهدیدها را تبدیل به فرصت می‌کند

به گزارش قائم آنلاین،  محمدباقر قالیباف که در جمع دانشجویان بسیجی همدان در دانشگاه بوعلی سخن می‌گفت با بیان اینکه در چهلمین سال انقلاب هستیم، گفت: در همه این ایام هم همیشه در مقاطع حساس بودیم، طبیعی هم هست. اگر انقلاب بخواهد در مسیر خودش یعنی صراط مستقیم که مبتنی بر فرهنگ قران و اهل

به گزارش قائم آنلاین،  محمدباقر قالیباف که در جمع دانشجویان بسیجی همدان در دانشگاه بوعلی سخن می‌گفت با بیان اینکه در چهلمین سال انقلاب هستیم، گفت: در همه این ایام هم همیشه در مقاطع حساس بودیم، طبیعی هم هست. اگر انقلاب بخواهد در مسیر خودش یعنی صراط مستقیم که مبتنی بر فرهنگ قران و اهل بیت است حرکت کند و مسیر اسلام سیاسی که ما از امام راحل درس گرفته ایم باشد و اگر بخواهد بر محور انسانیت و ازادگی حرکت کند، همیشه پیش رویش روزی حساس تر از دیروز است.

وی ادامه داد: زیرا در یک انقلاب اسلامی واقعی با شاخصه هایی که گفتیم باید با مستکبرین و ظالمان مبارزه کنیم. وقتی این جوهره انقلاب اسلامی است و به گفته امام راحل که اگر امریکا  بخواهد مقابل دین ما بایستد ما در مقابل همه دنیای آن ها می ایستیم؛ پس هر روز ما از روز قبل حساس تر است.

قالیباف تاکید کرد: به ما می گویند مزاحم کار ما در  حوزه خاورمیانه نشوید و خللی به قدرت ما وارد نکنید. روح انقلاب اسلامی این اجازاه را نمی دهد ، انسانیت و اسلامیت هم این اجازه را نمی دهد. نکته دومی که باید به آن توجه کنیم در ساختار داخلی ماست در ساختار اداری و اجرایی مان همیشه ما شرایط خطیری داریم. ما در تحریم هستیم و مشکلات اقتصادی است که شرایط سختی هم است.

وی گفت: دیشب یک ساعتی قدم زدیم در پیاده راه همدان و مردم واقعا مشکلات بسیاری داشتند. یک دانشجوی پزشکی همدان از شرایط سختش می گفت. یک فردی که تولیدی داشت مشکلات متعددی را بیان کردند. من گفتم ما وقتی همسن شما بودیم شرایط سختی را در تحریم دوران دفاع مقدس انفجار های متعدد منافقان و … بود اما به دلیل باور سنت های الهی و تفکری که بر اعتماد به جوانان و مردم حاکم بود دوران دفاع مقدس پرافتخارترین دوران انقلاب شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه با افتخار ترین دوران ایران همان دوران دفاع مقدس است، گفت: شرایط سخت اقتصادی و روانی آن روز هم کم از امروز نداشت. آن سال ها ابزارخودش را داشت امروز هم فضای مجازی و فناوری  و … شرایط ویژه خودش را دارد. اما چرا این روزها برخی مشکلات مان حل نمی شود اما ان زمان مشکلات حل می شد؟ این نکته ای است که باید به آن توجه کنیم.

وی گفت: یکی از دلایل آن در دوران دفاع مقدس و اساسا در پیروزی انقلاب اسلامی باور بر سنت های الهی  اساس مسیر حرکت و تصمیم گیری حضرت امام(ره)  و همه کسانی که با آرمان های انقلاب وفادار بودند، بود. امروز هم می گوییم با فرهنگ جهادی باید کار کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در تشرح فرهنگ جهادی گفت: فرهنگ جهادی یعنی اگر ما هر کاری انجام می دهیم از جایی که در ذهن ما و شما نیست خدا به ما وعده داده است، کمک می کند. جایی که در محاسبات من و شما نیست از آنجا خدا گشایش در کار ایجاد می کند.

قالیباف دومین ویژگی را «مردم» خواند و تصریح کرد: امام اساس انقلاب و دفاع مقدس را مردم می دانست. مردم عمق استراتژیک این نظام هستند. نه قدرت موشکی نه قدرت استراتژیکی نه قدرت تکنولوژی . اینها همه هستند اما هیچ کدام جایگزین مردم نمی شوند. ما اگر مردم و فرهنگ سنت الهی را داشتیم یقین بدارید ثروت قدرت اقتصاد و فرهنگ معرفت و منزلت را داریم.

وی افزود: اگر مردم را نداشته باشیم هیچ یک را نداریم. اگر امروز در حوزه اقتصاد دچار مشکل و چالش جدی هستیم و بعضا جوانان ما احساس خطر می کنند و در تردید در این بخش می افتند،علتش این است که مردم و موتور حرکت را از مدار خارج کردیم. گاهی این از مدار خارج کردن کاملا برنامه ریزی شده بوده و گاهی هم ندانسته است اما فرقی نمی کند به هرحال ضربه مهمی زده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: گفته می شود اگر می خواهید مشکل اقتصادی حل شود باید با کسانی که در دنیا قدرت دارند کنار بیاییم. پس اینها در ارمان های انقلاب چالش دارند. البته معنی حرف من عدم ارتباط و گفت و گو با دنیا نیست. اتفاقا ما معتقد به گفت و گو هستیم اما چگونگی گفت و گو مهم است. در زمان برجام هم گفتم مذاکره ابزار مبارزه است. این مهم است.

قالیباف تاکید کرد: امروز در شرایط مشکلات اقتصادی قرار گرفته ایم واقعیت این است که ما راهکاراقتصادی داریم اما متاسفانه کسانی که تصمیم گیر در این زمینه هستند در جلسات شان بر راهکار اقتصادی تاکید ندارند و می گویند باید مذاکره کنیم. خب وقتی ما ناکارامد باشیم و از ظرفیت درونی جامعه استفاده نکنیم وقتی از ظرفیت جوانان و تولیدکنندگان مان استفاده نکنیم و راحت  طلبی کنیم ، وقتی اداره کشور را با کارامدی پر نمیکنیم باید خدایی نکرده برویم تن به ذلت بدهیم و زیر بار هر حرفی برویم.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ارائه راهکار اقتصادی یازده صفحه ای که به سران سه قوه داده است، گفت: زمانی هم که در شهرداری تهران بودیم در زمان تحریم ها که اتفاقا هم از سوی دولت ها در تحریم بودیم هم تحریم بین المللی اما چرخه کاری در شهرداری لنگ نماند. به همت و غیرت کارکنان و مردم دست به دست هم دادیم و کار را پیش بردیم.

قالیباف با پرداختن به مشکل ارز گفت: خیلی از اقتصاد دانان پند سال قبل می گفتند اگر کمی نرخ ارز را واقعی تر کنیم، دستاورد اقتصادی خوبی دارد مثلا ان زمان که ارز ۲ هزار و خورده ای بود آن را به ۵ هزار برسانیم صادرات بر واردات پیشی می گیرد و چرخ تولید می چرخد که اتفاقا حرف درستی هم بود.

وی ادامه داد: البته این افزایش باید توام با یک سیاست جبرانی برای بخشی از جامعه باشد که اسیبی از این دوبرابری پیشنهادی آن موقع نبیند اما اکنون قیمت ارز بسیار لجام گسیخته است. امروز چون موضوع مدیریت نمی شود و کارامدی وجود ندارد و برنامه مدونی وجود ندارد شرایط لجام گسیختگی را می بینید. همه فعالان اقتصادی امروز می گویند برای ما دیگر مهم نیست ارز چقدر است فقط ثبات داشته باشد . یعنی ثبات ارز مهم تر از قیمتش است و این اوج ناکارامدی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بابیان اینکه هرجا تهدید باشد در واقع بزرگترین فرصت هم است، اظهار کرد: اکنون نقدینگی یک تهدید است اما همین بزرگترین فرصت برای عبور  از بحران است. اما مهم است کی تهدید و کی فرصت است. وقتی با این نقدینگی در سال بیش از سیصدهزار میلیارد تومان به سپرده گذاران سود پول می دهیم که بیش از ۷۵درصد این بیش از سیصد هزار میلیارد تومان به کمتر از ۴ درصد سپرده گذاران داده می شود ان هم بدون مالیات می شود تهدید.

قالیباف با اشاره به ۴ درصدی ها و نقششان در حوزه نقدینگی گفت: جوانی دیشب می گفت برای ۲۰میلیون وام برای کارم ماه هاست دارم می دوم اما به من نمی دهند اما یکی از همان هایی که سکه به صورت کلان گرفت از بانک وامش را گرفته است. یعنی اگر نقدینگی دست ۴ درصدی ها باشد می شود خطربزرگ اما اگر در تولید و مدیریت شده سمت پروژه های نیمه تمام برود و از افرادی که به دنبال تولید و فعالیت صحیح اقتصادی نیستند و فقط سود پول می گیرند و مالیات هم نمی دهند، نقدینگی می شود فرصت. ضمانت این کار هم کارامدی است.

وی ضمن تشکر از مجلس بابت قانون منع بکارگیری بازنشستگان تصریح کرد: امیدواریم صندلی ها را جابجا نکنیم بلکه ادمهای ناکارامد را جایگزین کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اکنون انهایی که به دنبال رویکرد سیاسی برای مشکلات اقتصادی هستند، می گویند این ارث گذشتگان به ماست. تاریخ را نمی شود فراموش کرد. بیش از ۳ دهه حوزه اجرایی کشور در اختیار این تفکری بوده که امروز دارد کشور را اداره می کند. ما نمی توانیم این ناکارامدی را با حوزه سیاسی حل و فصل کنیم. باید پشت میز گفت و گو هم با قدرت مقابل دشمن نشست.

قالیباف افزود: رهبر معظم انقلاب در جمع جوانان بسیجی فرمودند جوانان باید به میدان بیایند و هم مطالبه گری داشته و هم وارد میدان کار شوند. باید بستر را خود فراهم کنید . نباید حتما پست و مسوولیت داشت تا وظیفه مند بود. قطعا تا وقتی مسوولیت داریم شاید امکانات بیشتری داشته باشیم اما از انقلاب اموخته ایم همیشه باید در خدمت مردم باشیم. من اکنون یک سال است پستی ندارم و می توانم به کارهای شخصی خودم بپردازم اما من در مقابل خدمت به این مردم مسوولیت احساس می کنم. جوانان عزیز فکر نکنید باید حتما پستی داشته باشید تا کاری کنید. نباید فکر کنید شغل یعنی در یک دستگاه دولتی مشغول شوید.

وی بااشاره به تحریم نفت گفت: این اکنون یک فرصت است. زیرا با پول مفت نفت انقدر ساختار عریض و طویل ایجاد کرده ایم به طوری که در حال حاضر فقط ۴۰۳ هزار مدیر داریم!

قالیباف افزود: مطمئنم نقدینگی ارز و تحریم نفت همه فرصت است. دولت اختیارات دارد، مسوولیت دارد و همه کاره است و مقام معظم رهبری هم هر اختیاری که دولت در حیطه کاری اش درخواست کرد، در اختیار دولت قرار داد. امروز من به عنوان یک شهروند گرچه شاید با دولت اختلاف نظر سیاسی داشته باشم اما اگر دولت بداند مشکلات اقتصادی راهکار اقتصادی دارد، بدون هیچ چون و چرایی  با هر راهکاری که او بدهد در خدمت دولت خواهیم بود تا مشکلات را حل کنیم. بنا نیست اگر اختلاف نظر سیاسی داریم به دولت کمک نکنیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ده − 9 =