این خوراکی ها قند خون را در حالت تعادل نگه می دارند
به گزارش قائم آنلاین، گل کلم این نوع سبزی سرشار از ویتامین C، فیبر، پتاسیم و فولات است. بهعلاوه مصرف روزانه ۱۲۲ گرم از این سبزی در روز تا ۱۴ درصد خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش میدهد. کلم بروکلی علاوه بر اینکه کربوهیدرات کمی دارد، سرشار از ویتامینهای A، C و K،
به گزارش قائم آنلاین، گل کلم این نوع سبزی سرشار از ویتامین C، فیبر، پتاسیم و فولات است. بهعلاوه مصرف روزانه ۱۲۲ گرم از این سبزی در روز تا ۱۴ درصد خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش میدهد.
کلم بروکلی
علاوه بر اینکه کربوهیدرات کمی دارد، سرشار از ویتامینهای A، C و K، فیبر و آهن است.
اسفناج
این سبزی کم کربوهیدرات انتخاب عاقلانهای برای مبتلایان به دیابت نوع دو و حاوی فولات، بتاکاروتن و ویتامین K است. محققان حتی اعلام کردهاند که رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ سبز تیره مانند اسفناج خطر ابتلا به دیابت را تا حدود زیادی کاهش میدهد.
گوجهفرنگی
حاوی ویتامین C و یک منبع عالی از ویتامین A و پتاسیم محسوب میشود. گوجهفرنگی حاوی لیکوپن و آنتیاکسیدانهای قوی است که در برابر بیماریهای قلبی، سرطان پروستات و… محافظت ایجاد میکند ضمن اینکه برای دیابتیها یک خوراکی کم کربوهیدرات است.
برچسب ها :قند خون، کربوهیدرات ،سبزیجات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0