گوشت گاو مرض است
به گزارش قائم آنلاین، غلامرضا کردافشاری اظهار داشت: استفاده از گوشت در حد متعارف مشکلی برای انسان ایجاد نمیکند (هفتهای یک بار) ولی استفاده مکرر آن موجب افزایش کلسترول، بالا رفتن اسیداوریک، بیماری نقرس و سایر بیماریهای مفصلی میشود. وی با اشاره به اینکه رسول خدا (ص) فرموده است که شیر گاو شفاء، روغن گاو
به گزارش قائم آنلاین، غلامرضا کردافشاری اظهار داشت: استفاده از گوشت در حد متعارف مشکلی برای انسان ایجاد نمیکند (هفتهای یک بار) ولی استفاده مکرر آن موجب افزایش کلسترول، بالا رفتن اسیداوریک، بیماری نقرس و سایر بیماریهای مفصلی میشود.
وی با اشاره به اینکه رسول خدا (ص) فرموده است که شیر گاو شفاء، روغن گاو دوا و گوشت آن مرض است، افزود: گوشت گاو به شدت سودا زا بوده و خون را غلیظ می کند و برای کبد مضر است و استفاده از آن سبب تیرگی پوست صورت، افسردگی، وسواس، جذام، واریس، بزرگ شدن طحال و ورود زرد آب به روده و بیماریهای سوداوی میشود.
کردافشاری خاطرنشان کرد: توصیه میشود افراد به جای گوشت گاو از گوشت گوساله یک ساله، گوشت شتر جوان، گوسفند نر جوان، بره یک ساله، بزغاله، بوقلمون و مرغ و خروس محلی استفاده شود.
مصرف گوشت گاو و گوساله عامل مرگهای ناگهانی به سبب انسداد و صعود بخار غلیظ به سوی قلب و مغز است. همچنین مصرف این گوشت باعث بواسیر و واریس میشود.
ابوعلیسینا ۱۶ بیماری مهلک را به مصرف “گوشت گاو و گوساله” مرتبط میداند که نخستین آن، سرطان و دوم مالیخولیا (معادل اسکیزوفرنی امروز) و سوم بواسیر (هموروئید) است، گوشت گاو بهشدت سوداز است و موجب افزایش غلظت خون شده و برای کبد بار سنگین دارد.
از بین گوشتها، بهترین گوشت برای مصرف، گوشت گوسفند است که طبع آن گرم و تر و معتدل است؛ بهترین شیوه مصرف گوشت نیز آبگوشت است.
برچسب ها :روغن، گاو ، گوشت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0