کد خبر : 119033
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 16 اکتبر 2018 - 15:45
-

آلزایمر را با شربتی خانگی فراری دهید+طرز تهیه

آلزایمر را با شربتی خانگی فراری دهید+طرز تهیه

به گزارش قائم آنلاین، شربت جینسینگ (جینسینگ، زنجبیل، قولنجان (خولنجان)، زعفران، عسل و فلوس یا کتیرای خوراکی) حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، آهن، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، آهن، اسید

به گزارش قائم آنلاین، شربت جینسینگ (جینسینگ، زنجبیل، قولنجان (خولنجان)، زعفران، عسل و فلوس یا کتیرای خوراکی) حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، آهن، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، آهن، اسید فولیک، فلاونوئیدها، ساپونین، زینجیبرن و جینوسایدهاست.

برای بررسی خواص شربت جینسینگ و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.
مهم‌ترین خواص شربت جینسینگ
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت جینسینگ اظهار کرد: این شربت با بهبود عملکرد سیستم عصبی نقشی موثر در افزایش توان ذهنی، تقویت حافظه و رفع آ‌لزایمر دارد، شربت جینسینگ برای مبتلایان به ام اس و کودکان اوتیستیک بسیار مفید است.
وی درباره خواص دیگر شربت جینسینگ بیان کرد: این شربت شادی و نشاط را در افراد ایجاد و اضطراب، استرس و افسردگی را برطرف می‌کند، به شربت جینسینگ اکسیر جوانی هم می‌گویند، زیرا مصرف این شربت طول عمر را افزایش می‌دهد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت جینسینگ به علت داشتن ویتامین‌های A ، C ، E و فلاونوئید‌ها خاصیت آنتی اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند، این شربت تأثیری چشمگیر در بهبود عملکرد سیستم قلبی و عروقی دارد.
عظمایی تأکید کرد: مصرف شربت جینسینگ به افراد بلغمی مزاج پیشنهاد می‌شود، این شربت به بهبود روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) و التهاب و درد مفاصل (آرتریت) کمک می‌کند، شربت جینسینگ با رقیق کردن خون نقشی موثر در کاهش غلظت خون دارد.
وی تصریح کرد: شربت جینسینگ برای ورزشکاران به ویژه بدنسازان بسیار مفید است، این شربت نقشی موثر در افزایش قدرت باروری در مردان، رفع کم‌خونی و سرماخوردگی، تقویت عمومی بدن، بهبود کیفیت خواب و شادابی و طراوت پوست و مو دارد.
موارد منع مصرف شربت جینسینگ
عظمایی درباره موارد منع مصرف شربت جینسینگ یادآوری کرد: مصرف این شربت برای زنان باردار ممنوع است، مبتلایان به فشار خون بالا، بیماری‌های کبدی، قلبی، کلیوی و افرادی که دارو‌های رقیق کننده خون مانند آسپرین و وارفارین را استفاده می‌کنند باید قبل از مصرف شربت جینسینگ با پزشک خود مشورت کنند، نوشیدن همزمان این شربت با نوشیدنی‌های محرک مانند نوشابه، قهوه و چای مضر است.
مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت جینسینگ
جینسینگ                                                   ۱۵ گرم
قولنجان (خولنجان)                                    ۱۰ گرم
زنجبیل                                                        ۱۰ گرم
زعفران دَم‌کرده                                          نصف لیوان
فلوس یا کتیرای خوراکی                           ۲۰ گرم
آب                                                              ۱.۵ لیتر
عسل                                                           ۵۰۰ گرم
طرز تهیه شربت جینسینگ
– نخست جینسینگ، قولنجان، زنجبیل و ورقه‌های فلوس یا کتیرای خوراکی را نیم‌کوب کنید، آنها را داخل آب بریزید و بگذارید تا ۲ روز بماند.
– مخلوط مواد را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید.
– پس از اینکه دمای مخلوط مواد متعادل شد (به ۵۰ درجه سانتی گراد رسید) آن را صاف‌ و زعفران دَم‌کرده و عسل را به آن اضافه کنید.
– شربت را به خوبی هم بزنید تا قوام بیاید.
– برای تهیه یک لیوان شربت جینسینگ، سه قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را داخل لیوان بریزید بقیه لیوان را آب جوشیده شده ولرم اضافه کنید.
– شربت جینسینگ را می‌توان روزانه سه لیوان میل کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × پنج =