این سبزی ها را حتما بپزید
به گزارش قائم آنلاین، با اینکه تصور همه این است که بهترین حالبت مصرف سبزیجات به صورت خام است اما برخی سبزیجات با کمی پختن خواصشان بیشتر می شود. در رابطه با سبزیجات در بیشتر مواقع توصیه به خام خواری می شود زیرا اکثر سبزیجات با پختن بخشی از خواص خود را از دست می
به گزارش قائم آنلاین، با اینکه تصور همه این است که بهترین حالبت مصرف سبزیجات به صورت خام است اما برخی سبزیجات با کمی پختن خواصشان بیشتر می شود.
در رابطه با سبزیجات در بیشتر مواقع توصیه به خام خواری می شود زیرا اکثر سبزیجات با پختن بخشی از خواص خود را از دست می دهند. اما در کنار این موضوع برخی سبزیجات با پختن خواص شان بیشتر می شود و با افزودن برخی چربی های سالم مانند روغن بذر کتان، روغن زیتون و … به آن ها، جذب ویتامین و مواد معدنی موجود در آن ها در بدن چند برابر می شود. بهترن شیوه های توصیه شده برای پخت سبزیجات، بخار پز کردن و طبخ با روغن های کاملا گیاهی بر روی شعله بسیار کم و به مدت کوتاه است. در ادامه این مطلب سبزیجاتی که با پختن خواص شان افزایش می یابد را به شما معرفی می کنیم.
مارچوبه
اگر می خواهید فیبر بیشتری از طریق مصرف این سبزی به بدن برسانید، آن را طبخ کنید. تقریبا مانند گوجه فرنگی، مارچوبه دارای دیواره های ضخیم سلولی است که باید به وسیله گرما تجزیه شود. در این صورت تمام مواد مغذی سالم آن جذب بدن می شوند.
کدو حلوایی
جذب آنتی اکسیدان ها و بتاکاروتن موجود در کدو حلوایی با پخته شدن آن بیشتر می شود.
بروکلی
بروکلی جزو خانواده کلم هاست و خواص آنتی اکسیدانی آن بسیار معروف است. همچنین بروکلی منبع غنی لوتئین و توکوفرول است. این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگ های خونی بدن، خطر سرطان را کاهش می دهد. بهترین شیوه برای پخت کلم بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است که با این شیوه خواص کاروتنوئید، لوتئین و فیتوئن های آن تقویت می شود.
سیب زمینی
اینطور ثابت شده که مصرف سیب زمینی پخته و یا آب پز شده قند خون را به طور موثری کنترل می کند. در حالی که مصرف سرخ کرده آن کاملا اثر معکوس روی قند خون داشته و به هیچ وجه توصیه نمی شود.
گوجه فرنگی
اگر می خواهید از خواص لیکوپن موجود در گوجه فرنگی که یک آنتی اکسیدان با خواص ضد التهابی است، بهره ببرید، آن را بپزید. شما در هنگام مصرف گوجه فرنگی به صورت خام فقط ۴ درصد از لیکوپن آن را به بدن می رسانید. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی پخته به راحتی جذب بدن می شود.
هویج
سطوح بتاکاروتن که نوعی آنتی اکسیدان بوده و در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود، در هویج پخته شده چند برابر افزایش می یابد.
اسفناج
حجم اسفناج با پخته شدن کاهش می یابد و شما می توانید مقدار بیشتری از آن را بخورید. اسفناج همچنین دارای اسید فولیک است که به تقویت سیستم عصبی کمک می کند. سطح اسید فولیک اسفناج با پختن این سبزی بیشتر حفظ می شود.
برچسب ها :سبزیجات، اسید فولیک، آنتی اکسیدان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0