ترفندهای گرفتن چربی اضافی غذا
به گزارش قائم آنلاین، یک راه خیلی ساده معرفی میکنم برای کاهش روغن و چربی اضافی غذاهای آبدار برای افرادی که از روغن های ناسالم استفاده کرده و یا چربی گوشت زیاد بوده است: برای اینکار غذا نباید در حال جوش و قل زدن باشد. چند تکه یخ را در ملاقه فلزی گذاشته و آن
به گزارش قائم آنلاین، یک راه خیلی ساده معرفی میکنم برای کاهش روغن و چربی اضافی غذاهای آبدار برای افرادی که از روغن های ناسالم استفاده کرده و یا چربی گوشت زیاد بوده است:
برای اینکار غذا نباید در حال جوش و قل زدن باشد.
چند تکه یخ را در ملاقه فلزی گذاشته و آن را آرام روی سطح غذا میچرخانیم.
با این کار روغن و چربی به سطح سرد ملاقه چسبیده و جامد می شود که با یک دستمال به راحتی قابل پاک کردن است.
اگر خورش یا سوپ شما خیلی چرب شده، میتوانید چند قطعه یخ را در کیسه فریزر انداخته، در آن را محکم گره بزنید و داخل سوپ بیندازید. یخها چربیهای اضافی را بهخود جذب کرده و شما میتوانید براحتی کیسه یخها را بیرون آورده، کنار بگذارید؛ با این کار هم یک فوت و فن خانهداری و کدبانوگری را اجرا کردهاید، هم چربی غذا را براحتی و آسانی گرفتهاید!
برچسب ها :میوه ،سبزیجات، لوبیا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0