کد خبر : 120288
تاریخ انتشار : شنبه 3 نوامبر 2018 - 16:05
-

از آبگرفتگی ۱۲۰۰ واحد مسکونی تا دست دست کردن در لایروبی رودخانه‌های مازندران

از آبگرفتگی ۱۲۰۰ واحد مسکونی تا دست دست کردن در لایروبی رودخانه‌های مازندران

به گزارش قائم آنلاین، علی نبیان بعد از ظهر امروز در نخستین جلسه شورای اداری بعد از معرفی سرپرست استانداری مازندران اظهار کرد: مردم فردا با حضور همه آحاد مردم مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان انقلاب اسلامی می‌زنند. وی با اعلام اینکه در مهرماه بارندگی شدید در استان داشتیم، تصریح کرد: از سه روز قبل

به گزارش قائم آنلاین، علی نبیان بعد از ظهر امروز در نخستین جلسه شورای اداری بعد از معرفی سرپرست استانداری مازندران اظهار کرد: مردم فردا با حضور همه آحاد مردم مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان انقلاب اسلامی می‌زنند.

وی با اعلام اینکه در مهرماه بارندگی شدید در استان داشتیم، تصریح کرد: از سه روز قبل برنامه‌ریزی مناسبی برای جلوگیری از خسارت در دستور کار دادیم و جلسات مدیریت بحران تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران یادآور شد: در شهرستان رامسر ۳۱۳ میلیمتر در حدود ۱۸ ساعت به ثبت رسید و میانگین بارندگی کشوری ما ۲۲۰ میلیمتر است که از میانگین کشور حدود ۱۰۰ میلیمتر بیشتر بوده است.

وی با اشاره به جاری شدن روان آب و سیلاب در حوزه روستایی و شهری، خاطرنشان کرد: همه مدیران استانی در این زمان به صورت آماده باش کامل بودند.

نبیان با اشاره به تلاش‌های فعالان رسانه‌ای استان، گفت: اگر اطلاع‌رسانی درست این عزیزان نبود، میزان خسارت و تلفات جانی بسیار بیشتر از موارد مطرح شده بوده است.

وی با اشاره به حضور مدیران استانی و ملی در محل بحران‌زده غرب استان، گفت: بازدید از مناطق آسیب‌دیده و خسارت زده انجام شده است، همه شهرهای استان درگیر سیل و بارندگی بوده اما میزان خسارت در غرب استان بسیار بیشتر بوده است.

معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به هماهنگی انجام شده با دیگر استان‌های کشور، افزود: همه مدیران با همکاری و هم‌افزایی پای کار بودند و در حال حاضر استمرار امدادرسانی در این منطقه انجام می‌شود.

وی با اعلام اینکه ۴۰ دستگاه سنگین در سطح رودخانه‌ها در حال لایروبی هستند، افزود: با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت مجوز برداشت از رودخانه داده شده است.

نبیان با اعلام اینکه دولت در مرحله اول منابع مالی برای این مهم اختصاص داده است، گفت: هزار و ۱۸۸ کمک بلاعوض به مردم منطقه انجام شده است و برنامه‌ریزی برای پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت در دستور کار قرار دارد.

وی اضافه کرد: تلاش و کوشش همه ما باید شبانه‌روزی باشد، ستاد بازسازی تشکیل شده و در حال حاضر چهار جلسه ستاد بازسازی تشکیل شده و باید در موعد مقرر انجام شود.

معاون عمرانی استاندار مازندران اضافه کرد: لایروبی رودخانه‌ها باید انجام شود، نسبت به اصلاح درختانی در مسیر تیر برق در دستور کار قرار گیرد، هفت هزار کیلومتر رودخانه در استان داریم که ۵۰۰ کیلومتر در داخل شهرهای استان است.

این مسئول از همه دستگاه‌های اجرای، سپاه، نیروی انتظامی و دستگاه امنیتی، هلال احمر، راه، راهداری و همه فرمانداران تقدیر و سپاسگزاری کرد و گفت: باید تلاش کنیم که بخشی از بدهی‌ها ما به مردم پرداخت شود.

فرماندار تنکابن نیز درباره آخرین وضعیت مناطق سیل زده این منطقه اظهار کرد: توجه به خسارت وارده به تنکابن وارد شده است، در دقایق اولیه راه ارتباطی ۴۲ روستا قطع شده است و در ۴۸ ساعته بعد از سیلاب ارتباط راه روستایی برقرار شده است.

حسینی‌جو با اعلام اینکه یکی از موضوعات مهم در غرب مازندران به لحاظ تعدد رودخانه بحث آبخیزداری است، گفت: تامین اعتبار برای آبخیزداری یکی از موضوعاتی که باید توجه شود.

وی با اعلام اینکه هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی دچار آبگرفتی شده است، افزود: ۲۷ واحد مسکونی تخریب شده است، بحث ساخت و ساز باید به صورت ویژه توجه شود، در حوزه جهاد کشاورزی مردم شهرستان تنکابن برف ۹۲، در سال ۹۵ دچار خسارت جدی شدند، اقتصادی کشاورزی تنکابن دچار نگرانی جدی است و این بارندگی هم اثرات سوء برجای گذاشته است.

حسینی‌جو افزود: دیواره‌سازی در حوزه رودخانه‌ها انجام شده است، حجم مصالح با تعداد دستگاه‌های طی دو سال آینده هم ساماندهی نمی‌شود.

وی اضافه کرد: بروکراسی اداری در بهسازی رودخانه‌ها کنار گذاشته شود، از آورده رودخانه برای این منطقه فکر اساسی داشته باشیم.

فرماندار تنکابن ادامه داد: سیل در بخش مرکزی بوده است، اگر نسبت به رفع مشکلات اقدامات مناسب انجام نشود، نگرانی‌های جدی در آینده وجود دارد.

حسین‌زادگان سرپرست استانداری مازندران نیز با اعلام اینکه برداشت‌های شبانه در حال انجام است، گفت: باید به صورت مناسب برداشت از رودخانه‌ها انجام شود.

وی با اعلام اینکه دیوار حفاظتی در سطح رودخانه‌ها انجام شود، گفت: باید در قالب بسته‌ای ساماندهی مناسبی در دستور کار قرار گیرد.

سرپرست استانداری مازندران یادآور شد: باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود، در بحث سیل نیاز به اقدامات مطالعاتی داریم، میزان خسارتی که از سیل می‌بینیم بیشتر از سایر استان‌ها است.

وی اضافه کرد: پیشنهاد بنده این است که مطالعاتی انجام شود که به صورت اساسی مشکل سیل را حل و فصل کنیم.

حسین زادگان اضافه کرد: نیاز به ردیف اعتباری مشخص داریم، که قرار شد مکاتبه‌ای انجام دهیم که از ظرفیت مجمع نمایندگان استان بکارگیری کنیم که زمینه رفع مشکلات مردم فراهم شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

15 + هشت =