کد خبر : 120587
تاریخ انتشار : یکشنبه 4 نوامبر 2018 - 17:25
-

اولین واکنش ظریف به بازگشت تحریم‌های ضد ایرانی

اولین واکنش ظریف به بازگشت تحریم‌های ضد ایرانی

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از افکارنیوز، ظریف روز شنبه در حاشیه هجدهمین اجلاس وزرای امور خارجه کشورهای عضو گروه دی.۸ در آنتالیا در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اغلب کشورها به جز برخی کشورهای انگشت شمار مخالفت خود را با رفتار آمریکا به خصوص در زمینه اعمال تحریم های یکجانبه آغاز کرده

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از افکارنیوز، ظریف روز شنبه در حاشیه هجدهمین اجلاس وزرای امور خارجه کشورهای عضو گروه دی.۸ در آنتالیا در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اغلب کشورها به جز برخی کشورهای انگشت شمار مخالفت خود را با رفتار آمریکا به خصوص در زمینه اعمال تحریم های یکجانبه آغاز کرده اند.

وی در خصوص ادعای آمریکا مبنی بر بازگشت تحریم ها نیز اظهار کرد: مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحریم ها روشن و مشخص بوده و این تحریم ها را غیر قانونی، خلاف برجام و مغایر با قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برخلاف دستور دیوان بین المللی دادگستری است.

وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: در واقع روشی که آمریکا در قبال معاهدات بین المللی و تعهدات خود در جامعه بین الملل در پیش گرفته، نظم جهانی را با خطر جدی مواجه می کند.

وی اضافه کرد: دیروز اتحادیه اروپا بیانیه جدیدی را اعلام کرده که علاوه بر وزرای خارجه، وزیران خزانه داری سه کشور عضو اتحادیه اروپا هم از طرف سایر اعضای اتحادیه، تصمیم خود را مبنی بر این که اجازه نخواهند داد این تحریم ها مانع همکاری اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران شود، بیان کردند.

ظریف طی سخنرانی در هجدهمین نشست وزرای امور خارجه سازمان دی.۸ در آنتالیا نیز خواستار مقابله کشورهای عضو گروه دی.۸ با اقدامات غیرمسئولانه و غیرقانونی از جمله تحریم های مجرمانه علیه ایران شد.

وی تاکید کرد: در شرایط کنونی بیش از هر زمانی برای ما ضرورت دارد تا چندجانبه گرایی اقتصادی و بازرگانی را از جمله در چارچوب هایی نظیر گروه دی۸، ارتقا داده و تقویت کنیم.

وی با اشاره به پیش بینی رشد اقتصادی پایین و رکود برای اقتصاد جهانی از سوی صندوق بین المللی پول بیان کرد: تردیدی نیست که یکجانبه گرایی و موانع تجاری و تحریم های روزافزون علت اصلی شکل گیری چنین چشم انداز منفی است.

ظریف تاکید کرد: اقدامات تجاری یکجانبه، تحرکات تلافی جویانه و تحریم های اقتصادی می تواند اقتصاد جهانی را دچار اختلال کرده و همکاری های گسترده چندجانبه را در زمانی که به شدت نیاز به آن احساس می شود، تحت الشعاع قرار دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × 2 =