کد خبر : 121529
تاریخ انتشار : شنبه 10 نوامبر 2018 - 13:10
-

گسترش ابتذال در سینما و شبکه نمایش خانگی با اهداف سیاسی و اقتصادی

گسترش ابتذال در سینما و شبکه نمایش خانگی با اهداف سیاسی و اقتصادی

به گزارش قائم آنلاین، تا چند سال قبل، فیلم‌های بی‌مایه و متکی به شوخی‌های غیراخلاقی فقط توسط برخی از فیلمسازهای ضعیف و کم سواد صورت می‌گرفت، اما موج جدید این گونه فیلم‌ها توسط فیلمسازهایی با تعلقات سیاسی و شبه روشنفکرانه ساخته می‌شود. به طوری که یکی از این فیلم‌ها که اخیرا اکران خود را به

به گزارش قائم آنلاین، تا چند سال قبل، فیلم‌های بی‌مایه و متکی به شوخی‌های غیراخلاقی فقط توسط برخی از فیلمسازهای ضعیف و کم سواد صورت می‌گرفت، اما موج جدید این گونه فیلم‌ها توسط فیلمسازهایی با تعلقات سیاسی و شبه روشنفکرانه ساخته می‌شود. به طوری که یکی از این فیلم‌ها که اخیرا اکران خود را به پایان رسانه، توسط کارگردانی تولید شده که دو فیلم قبلی ویف رویکردی منتقدانه داشتند. همچنین یک فیلم سخیف دیگر، ازسوی کارگردانی روی پرده رفته که در آثار قبلی‌اش به دیدگاه‌های فمنیستی پرداخته بود.

هوشنگ توکلی، بازیگر سینما و تلویزیون در گفت وگویی ضمن تأکید بر اینکه «یک تبانی کاملا آگاهانه در تولید کمدی‌های مبتذل وجود دارد» تصریح کرده بود: «مدام از مبارزه با پولشویی می‌گویند اما با سرمایه‌های مشکوک فیلم‌هایی می‌سازند در ردّ پولشویی!سرمایه‌گذاران مشکوک و حتی بازداشتی به راحتی پروانه می‌گیرند و نه فقط در تولید که حتی در اکران، مافیا به راه می‌اندازند!»
همچنین محمدتقی فهیم، منتقد سینما نیز در برنامه تلویزیونی «کیوسک» تصریح کرده بود: «در سینما و شبکه نمایش خانگی یک جریان فکری انحرافی ایجاد شده است که با هدف به اصطلاح دموکراتیک کردن جامعه، ابتذال را رواج می‌دهد.»
جبار آذین، منتقد و مدرس سینما نیز با تأکید بر اینکه «هجمه به فرهنگ، ارزش‌ها و آرمان‌های جامعه در سینمای امروز ما حرف اول را می‌زند» بیان کرده است: «معتقدم سال‌هاست که دیگر به جز مواردی اندک به همت برخی سینماگران متدین و متعهد ما شاهد آثار شاخص و ارزشمند که دارای استاندار‌دهای سینمایی و فرهنگی باشند در سینما نیستیم. به عبارت دیگر آنچه این روز‌ها بر سینما حکم می‌راند، نگاه‌های سیاسی، جناحی و بی‌هنری است که از فیلتر قدرت و ثروت مافیا و پولشویان سینما می‌گذرد. به همین دلایل است که سینما به حال خود رها شده و اغلب به گونه بازار مکاره و محلی برای کسب ثروت، موقعیت و قدرت و شهرت درآمده و کمتر مدیر و هنرمندی را می‌توان یافت که برای مسائل فرهنگی، معنوی و اخلاقی امتیازی قائل باشد.»
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هجده − 1 =