آیا افراد هنگام عصبانیت صادق هستند؟
به گزارش قائم آنلاین، همه ما به بهانههای کوچک و بزرگی ممکن است عصبانی شویم. گاهی اوقات در اوج عصبانیت هم آرام هستیم اما بعضی وقتها مانند آتشفشان از کوره درمیرویم. عصبانیت هم احساسی است که مانند غم، شادی، ترس و. . . سراغمان میآید اما اگر میبینید خشم شما شدت زیادی دارد و با
به گزارش قائم آنلاین، همه ما به بهانههای کوچک و بزرگی ممکن است عصبانی شویم. گاهی اوقات در اوج عصبانیت هم آرام هستیم اما بعضی وقتها مانند آتشفشان از کوره درمیرویم. عصبانیت هم احساسی است که مانند غم، شادی، ترس و. . . سراغمان میآید اما اگر میبینید خشم شما شدت زیادی دارد و با یک جرقه ساده آتش میگیرید باید برای خودتان کمی نگران شوید. همینجا فرصت خوبی است که با یک تست ساده کشف کنید عامل عصبانیت شما در کدام بخش از زندگیتان نهفته و چطور میتوانید با مهار کردن ماشه عصبانیت، رفتار آرام و منطقیتری داشته باشید و از زندگی بیشتر لذت ببرید.
عصبانیت ، بخشی از مغز را که مرتبط با صداقت است تحریک می کند!
به همین خاطر افراد هنگام عصبانیت و خشم صادق هستند و حرف دلشان را می زنند … !
پس وقتی از عزیزانتان عصبانی هستید سعی کنید زبانتان را کنترل کنید، آدم در زمان عصبانیت حرفهایش را با صداقت کامل میزند، و همه این رو می دانید که هیچ انسانی بی عیب نیست، پس مبادا در زمان عصبانیت دست روی معایب کسی بزارید
اگر بیشتر پاسخهایتان قرمز است
شما بدترین دشمن خودتان هستید
وقتی فردی برای شما شرایط ناگواری را فراهم میکند یا زمانی که درگیر احساسات میشوید، ممکن است اعصابتان خرد شده و دچار عصبانیت شدید شوید؛ البته این قابلیت را دارید که با دیگران به نرمی و ملاطفت هم رفتار کنید اما وقتی زمان برخورد با خودتان فراهم میآید، بهشدت بیرحم و ظالم میشوید و به خودتان سخت میگیرید. استانداردها و ایدهآلهایی که برای خودتان دارید بسیار بالاست که پشت آن ترسی وجود دارد؛ ترس از اینکه با ارزش نباشید و مورد قضاوت دیگران قرار بگیرید.
فرمول عصبانی شدن برای شما به این شکل است که استرس در کنار شکست برایتان بحران ایجاد میکند. اما عصبانی شدن تلف کردن انرژی است و درهای نگرانی، اندوه و احساس تقصیر را به سمت شما باز میکند. از این رو به شما توصیه میشود که بپذیرید شما هم ممکن است فرد کاملی نباشید و دچار اشتباه شوید. اشتباهاتتان را با لبخند پذیرا باشید و با خودتان مهربانانهتر رفتار کنید.
اگر بیشتر پاسخهایتان سبز است
دیگران عامل عصبانیت شما هستند
وقتی فردی شما را نادیده میگیرد یا به شما توجه نمیکند، این حس سراغتان میآید که مورد توجه دیگران قرار نگرفتهاید و عصبانی میشوید. حتی ممکن است موقعیتهای کوچک و بیاهمیت هم برایتان عصبانیکننده باشد؛ البته انتظار شما این است که هر فردی که شما را میبیند برایتان ارزش و احترام زیادی قائل شود بلکه این موضوع را یک قرارداد نانوشته اجتماعی میدانید که به دیگران احترام بگذارید.
مهمترین عاملی که به شما عزت نفس میبخشد این است که از سوی دیگران مورد احترام قرارگیرید. فردی هستید که در کشمکشها به سرعت درگیر میشوید و اعصابتان به هم میریزد. ببینید عصبانیت در چه جاهایی برایتان مضر است. اگر فکر میکنید فردی در مقابل شما رفتار خوبی ندارد، تلاش کنید از دیدگاه او به موضوع نگاه کنید. آیا برای این رفتار دلایل قابل قبولی پیدا میکنید؟ اگر میبینید عصبانی میشوید راه دیگری برای تخلیه عصبانیتتان پیدا کنید.
اگر بیشتر پاسخهایتان آبی است
از دست دنیا عصبانی هستید
به عصبانیت به عنوان عاملی برای تغییر دنیا نگاه میکنید. باورتان این است که اگر هیچکس واکنشی نشان ندهد، اگر همه سر جای خودشان بنشینند و اعتراض نکنند هیچ تغییری در زندگی ایجاد نمیشود. این طرز فکر گاهی میتواند مثبت باشد و شما را به هدفتان نزدیک کند اما گاهی هم مخرب است و عصبانیت ناشی از آن نهتنها ارتباط شما را با دنیا بهتر نمیکند بلکه به تخریب ارتباطات دامن میزند.
شاید عصبانیت در ابتدا یک سیستم هشداردهنده خوبی به دیگران باشد اما در درازمدت رفتاری همراه با آرامش، قدرت بیشتری به شما میبخشد. بهترین توصیه به شما این است که با دنیا مهربانتر باشید. قبول کنید رفتار همه آدمها با هم فرق میکند. پذیرش به این معنا نیست که مجبور باشید همهچیز را بیچون و چرا بپذیرید بلکه به این معناست که به خودتان بگویید شما در دنیایی زندگی میکنید که شاید پایینتر از سطح انتظارات شما باشد و همیشه قرار نیست آدمها مطابق سلیقه شما رفتار کنند.
نکته:
توجه کنید مردم با هم فرق دارند و به این تفاوتها احترم بگذارید. سعی کنید بفهمید به تعداد آدمهای روی زمین راههای مختلفی برای دیدن جهان وجود دارد و هرکس با توجه به بینش خود جهانبینی خاصی دارد. اگر در حال دعوا کردن درباره این هستید که چه کسی حقیقت را میگوید، شاید دچار اشتباه شده باشید. چشماندازهای متفاوت و راههای گوناگون که به نظر میرسد کار شما را در قضاوت کردن راحت میکنند، لزوما بدین معنا نیستند که حق با یک فرد است و دیگری اشتباه میکند.
پس درباره درست و غلط بودن رفتار کسی زود تصمیم نگیرید، تفاوتهای آدمها را مد نظر قرار دهید و در مقابل نظرات مخالف بلافاصله جبهه نگیرید. وقتی عصبانی میشوید از انجام چنین کارهایی خودداری کنید: سرزنش کردن، وسط صحبت دیگران پریدن، برچسب زدن، شخصیت دیگری را تحلیل کردن، موعظه کردن، دستور دادن، نتیجه اخلاقی گرفتن، تهدید کردن، بازجویی کردن، به سخره گرفتن و سخنرانی کردن. علاوه بر اینها هرگز برای روبهرو شدن با یک فرد یا یک جریان احساسی از ایمیل استفاده نکنید. همه اینها اقدامات اشتباهی هستند که ممکن است مرتکب شوید و به بدتر شدن اوضاع دامن بزنید.
تا ۱۰ بشمارید
یکی از شیوههای موثر برای کاهش خشم و عصبانیت این است که در موقع عصبانیت قبل از هر نوع پاسخی از یک تا ۱۰ بشمارید. این کار به شما فرصت میدهد تا بتوانید در مورد واکنش بعدی بهدرستی تصمیم بگیرید و خودتان را تا حدودی آرام کنید. چند نفس عمیق بکشید و بعد در یک وضعیت آرامتر و بهتر راهحلهای خود را در مورد موضوع بررسی کنید. اگر احساس میکنید در مواردی فریاد زدن به نفعتان است میتوانید آن را انجام دهید اما برونریزی احساساتتان اینبار توسط خودتان انتخاب شده و در نتیجه خشم غیرقابل کنترل به وجود نیامده است. پس جای نگرانی نیست.
برچسب ها :خشم ، عصبانیت، آیات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0