تشکر از سایت و تولید محتوای خوبتون
یک نکته مهم درباره « گلپر»
به گزارش قائم آنلاین، گلپر گیاهی معروف در طب سنتی به شمار میرود که برای درمان بیماریهای گوارشی مانند نفخ مصرف میشود. اما مصرف بیش از ۲ گرم گلپر در روز برای “خانمهای باردار” به خصوص در ۳ ماهه اول مجاز نیست زیرا سبب سقط جنین میشود. در طب سنتی، گلپر، هضم کننده غذا و
به گزارش قائم آنلاین، گلپر گیاهی معروف در طب سنتی به شمار میرود که برای درمان بیماریهای گوارشی مانند نفخ مصرف میشود. اما مصرف بیش از ۲ گرم گلپر در روز برای “خانمهای باردار” به خصوص در ۳ ماهه اول مجاز نیست زیرا سبب سقط جنین میشود.
در طب سنتی، گلپر، هضم کننده غذا و تقویت کننده معده است. برای بهره بردن از خواص ضد نفخ گلپر، بهتر است یک گرم از پودر دانههای این گیاه را همراه رازیانه بعد از غذا و با آخرین لقمه به اندازه نصف قاشق غذاخوری بخورید. از آنجا که گلپر طبیعت گرم و خشکی دارد، افراد گرم مزاج باید دانههای این گیاه را یک شب در سرکه بخوابانند و بعد از ۲۴ ساعت و خشک شدن دانهها، آن را پودر و استفاده کنند.
غیر از خواص درمانی از دیگر کاربردهای گلپر در طب سنتی، “تلطیف گوشتها” به خصوص گوشت آبزیان و ماهی است و توصیه میشود به عنوان ادویه در پخت ماهی از گلپر استفاده کنید.
اما مصرف بیش از ۲ گرم گلپر در روز در دوران بارداری به خصوص ۳ ماهه اول جایز نیست زیرا باعث “سقط جنین” میشود. گاهی مصرف گلپر در افراد گرم مزاج باعث سردرد میشود، در این صورت میتوانند گلاب بو کنند تا سردردشان رفع شود.
برچسب ها :گلپر،هضم، طب سنتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1