کد خبر : 122756
تاریخ انتشار : جمعه 16 نوامبر 2018 - 9:50
-

۸دلیل که باعث تعریق شبانه می شود

۸دلیل که باعث تعریق شبانه می شود

به گزارش قائم آنلاین، تشخیص تعریق شبانه از اهمیت بالایی برخوردار است. چون این گونه تعریق ها می توانند نشانه هایی از بروز بیماری های خاص در بدن باشند. برخی از مردم در زمان خواب بدون این که لباس خواب ضخیمی پوشیده باشند و یا این که در محیط گرمی خوابیده باشند، بطور غیر طبیعی

به گزارش قائم آنلاین، تشخیص تعریق شبانه از اهمیت بالایی برخوردار است. چون این گونه تعریق ها می توانند نشانه هایی از بروز بیماری های خاص در بدن باشند.

برخی از مردم در زمان خواب بدون این که لباس خواب ضخیمی پوشیده باشند و یا این که در محیط گرمی خوابیده باشند، بطور غیر طبیعی عرق می کنند. به طوری که زمانی که از خوابی برمی خیزند، تمام بدنشان از عرق خیس شده است.

از دیدگاه پزشکان تعریق جزئی در طی خواب شبانه امری اجتناب پذیر می باشد که بسیاری از مردم ممکن است آن را تجربه کرده باشند، اما تعریق های زیاد می توانند به عنوان نشانی از یک مشکل یا بیماری حاد در بدن باشند.

پزشکان معتقدند که ۸ وضعیت به شرح موارد زیر می توانند باعث تعریق های شبانه شوند:

یائسگی. بسیاری از خانم ها در دوران یائسگی دچار گرگرفتگی، داغ شدن و تعریق زیاد می شوند. به همین دلیل ممکن است در خواب نیز گرگرفتگی و تعریق شدید در بدنشان ایجاد شود که راه درمان این خانم ها دوش گرفتن و مصرف زیاد آب پس از برخاستن از خواب شبانه می باشد.

پرکاری تیروئید. یک وضعیت شناخته شده از وجود هورمون های تیروئیدی بالا در خون می باشد. در این وضعیت، میزان سوخت و ساز بدن افزایش می یابد. بنابراین یکی از نشانه های این بیماری تعریق زیاد در تمام روز و بخصوص در شب هنگام می باشد.

توصیه می شود که افراد مبتلا به تعریق شدید شبانه حتما یک آزمایش تیروئید برای اطمینان از سلامت تیروئید خود انجام دهند و در صورتی که مشکل پرکاری تیروئید داشتند، حتما داروها، آب و مایعات لازم را منطبق با توصیه پزشک خود مصرف نمایند.

عفونت ها. بروز تب و تعریق شدید، یکی از نشانه های وجود عفونت در خون می باشد. از آنجایی که میکروب های عفونت زا اکثرا شب فعالیت بیشتری را در فرد مبتلا از خود نشان می دهند؛ بنابراین تعریق شدید شبانه در افراد مبتلا به عفونت بسیار بالا می باشد. بنابراین یک راه درمان، استفاده از کمپرس آب سرد بر روی بدن در طی خواب شبانه در جهت خنک کردن پوست و کاهش درجه حرارت بدن می باشد.

سرطان ها. تعریق شبانه یکی از نشانه های خوب مشکوک شدن به مشکل سرطان در افرادی است که تاکنون بیماری سرطان در آنها تشخیص داده نشده و یا نشانه های این بیماری را در خود احساس نمی کنند بنابراین فردی که بطور مزمن دچا تعریق شبانه می شود، باید سریعا به پزشک برای تشخیص و معالجه بیماری خود مراجعه نماید.

مصرف برخی از داروها. داروهای ضدافسردگی، آسپرین و استامینوفن از جمله داروهایی هستند که می توانند باعث ایجاد تعریق شدید شبانه شوند.

افت قند خون. عرق سرد بر روی پیشانی و گونه ها یکی از نشانه های افت قند خون می باشد. البته درمورد اثر افت قندخون در حالت خواب باید گفت این حالت در صورتی بروز می کند که افت قندخون در اثر حذف چند وعده غذای در روزهای قبل باشد. خوشبختانه این حالت با داشتن یک تغذیه متناسب و متنوع قابل درمان است.

اختلالات ارثی هورمونال در بدن مانند اختلال در عملکرد غدد درون ریری مانند تیروئید، پانکراس و … که می توانند باعث بروز تعریق شبانه در فرد گردند.

مشکلات سیستم عصبی و سیستم ایمنی بدن مانند بیماری های ضد سیستم ایمنی که بدن خود را به عنوان یک مهاجم خارجی تشخیص می دهد و به مقابله با خود می پردازد. در این مورد چون بدن تصور می کند که با عامل خارجی در حال مبارزه می باشد، پس واکنش های خاصی مانند تعریق شبانه را به عنوان یک نشانه بهم خوردن ریتم شبانه روزی خود بروز می دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × سه =