۸ علامت در پاها که خبر از بیماری می دهد
به گزارش قائم آنلاین، ۱- از بین رفتن موهای انگشتان پا احتمالا چه مشکلی وجود دارد: جریان خون ضعیف فولیکول های مو خون کافی دریافت نمی کنند و بی فعالیت باقی می مانند و از بین می روند. این مشکل اصولا در پاهایی که همیشه سرد هستند، بیشتر نمایان می شود. این مشکل اصولا در
به گزارش قائم آنلاین، ۱- از بین رفتن موهای انگشتان پا
احتمالا چه مشکلی وجود دارد: جریان خون ضعیف
فولیکول های مو خون کافی دریافت نمی کنند و بی فعالیت باقی می مانند و از بین می روند. این مشکل اصولا در پاهایی که همیشه سرد هستند، بیشتر نمایان می شود.
این مشکل اصولا در اثر بیماری های خونی و تصلب سرخرگ صورت می گیرد که باعث کند شدن و ممانعت از جریان خون می شود. جریان خون ضعیف همچنین می تواند به دلیل مشکلات قلبی نیز باشد. پمپاژ ضعیف خون در قلب موجب مشکلات گردش خون در بدن می شود. در این حالت، بیمار باید نزد جراح و متخصص مراجعه کند.
۲- احساس گرمای زیاد در پاها
احتمالا چه مشکلی وجود دارد: بیماری عصبی (کرختی)
احساس گرمای زیاد در پاها نشانه بیماری های عصبی است. بیماری عصبی اصولا در نتیجه نقص در عملکرد عصب ها به وجود می آید و دلایل آن می تواند بیماری دیابت، کمبود ویتامین و عوارض جانبی داروهای مختلف است. در وهله اول باید ریشه این بیماری را بیابید. اگر دلیلی برای آن پیدا نکردید، احتمالا جزو بیماری های اعصاب است که دلیل نامعلومی دارند. درمان دردهای عصبی می تواند به کم شدن داغی کف پا کمک شایانی کند.
۳- انگشت های خمیده پا
احتمالا چه مشکلی وجود دارد: مشکلات ریه، قلب یا روده و معده
افرادی که انگشتان پای آنها کج و شکل عجیبی دارد، احتمالا از مشکلات ریه، قلب یا روده و معده رنج می برند. فرقی هم نمی کند یک انگشت یا همه انگشتان آنها کج باشند.
این وضعیت نشانه مهمی از بیماری های ریه و حتی سرطان ریه است. همچنین می تواند نمایشگر بیماری های معدی یا ناراحتی های قلبی هم باشد. این افراد باید نزد پزشک بروند و آزمایش های لازم را انجام دهند.
۴- احساس کرختی و بی حسی در پاها
احتمالا چه مشکلی وجود دارد: دیابت
کم یا زیاد شدن حس اعضای بدن، دلیل عصبی دارد. اما در بسیاری از موارد، کرختی و بی حسی پای انسان در اثر ابتلا به دیابت صورت می گیرد. تجمع قند روی عصب ها باعث تخریب عصب های بدن می شود. افرادی که این مشکل را دارند، حتی اگر در کفش آنها سنگریزه ای هم باشد متوجه نخواهند شد. اگر دچار بی حسی پاها هستید و آزمایش قند خون داده اید و مشکلی نداشته اید، ممکن است دچار لنگی پا باشید و جایی که وزن شما روی پایتان می افتد، از بین رفته باشد. عصب هایی که به اطراف پا می روند، کشیده و باعث از بین رفتن حس عصبی در آن قسمت می شوند.
۵- گرفتگی عضلات پا
احتمالا چه مشکلی وجود دارد: کم آبی بدن یا پتاسیم پایین
کمبود آب بدن یا کم بودن پتاسیم در بدن می تواند موجب گرفتگی عضلات در پا شود. پیش از انجام فعالیت های سنگین، حتما موز بخورید و آب زیادی بنوشید. شب ها پیش از خواب حتما پاهای خود را بکشید.
۶- چاله های روی ناخن پا
احتمالا چه مشکلی وجود دارد: پسوریازیس
بسیاری از مردم روی ناخن های دست یا پای خود چاله دارند. بیش از سه چهارم آنها پسوریازیس یا نوعی بیماری مفصلی دارند که به پسوریازیس مرتبط می شود و روی مفاصل تاثیر می گذارد. شاید ناخن ها ضخیم، زرد یا حتی قهوه ای باشند. این بیماری با دارو تغییر رژیم و سبک زندگی قابل درمان است.
۷- ملتهب، دردناک و قرمز بودن انگشت بزرگ پا
احتمالا چه مشکلی وجود دارد: نقرس
نقرس در اثر افزایش اسید اوریک در بدن ایجاد می شود و باعث درد مفاصل می شود. این بیماری معمولا در نتیجه رژیم غذایی نادرست و مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز و پنیر به وجود می آید. وقتی انگشت بزرگ پا قرمز، ملتهب و دردناک می شود، به طوری که نمی توان حتی آن را لمس کرد، باید مراقب باشید که دچار نقرس نشده باشید. بیماران نقرسی اصولا اسید اوریک بسیار زیادی تولید می کنند و پزشک برای کاهش درد انگشت پا، کورتیزون به انگشت پا تزریق می کند. در ضمن، این افراد باید غذاهایی مثل گوشت قرمز را حذف و یا کم مصرف کنند و داروهای لازم را تحت نظر پزشک استفاده نمایند.
۸- شکننده بودن ناخن های پا
احتمالا چه مشکلی وجود دارد: کمبود ویتامین
شکننده بودن ناخن های پا نشانه کمبود ویتامین های A و D و کلسیم و منیزیوم هستند.
میزان کافی از ویتامی D در اثر قرار داشتن در معرض مستقیم نور خورشید به بدن می رسد اما اگر امکان زیر آفتاب بودن را ندارید، بهتر است از قرص های مکمل که در همه داروخانه ها وجود دارند، استفاده کنید (البته تحت نظر پزشک).
نداشتن اسیدهای چرب کافی در اطراف ناخن ها نیز موجب التهاب در اطراف ناخن ها می شوند. همین مساله باعث ضعیف شدن ناخن ها و شکنندگی آنها می شود. کم کاری غده تیروئید، مشکلات ریه، سل و سندروم شوگرن نیز می توانند از دیگر دلایل شکنندگی ناخن ها پا باشند.
برچسب ها :التهاب، ناخن ،سندروم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0