آدمسهای قورت دادنی با خواص دارویی
به گزارش قائم آنلاین، محققان کشور با استفاده از رزینهای درخت #پسته_وحشی آدامسهایی را #تولید کردند که موجب #تقویت_حافظه و #درمان بیماریهای گوارشی میشود. #حسین_کاردان مجری طرح در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه آدامسهای موجود در بازار بر اساس رزینهای مصنوعی تولید میشوند، گفت: به منظور ارتقای ارزش غذایی این محصول در مطالعات خود با
به گزارش قائم آنلاین، محققان کشور با استفاده از رزینهای درخت #پسته_وحشی آدامسهایی را #تولید کردند که موجب #تقویت_حافظه و #درمان بیماریهای گوارشی میشود.
#حسین_کاردان مجری طرح در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه آدامسهای موجود در بازار بر اساس رزینهای مصنوعی تولید میشوند، گفت: به منظور ارتقای ارزش غذایی این محصول در مطالعات خود با حذف این نوع رزینها محصولی طبیعی و بر پایه مواد گیاهی تولید کردیم.
وی با اشاره به جزئیات این آدامس گیاهی یادآور شد: رزینهای مورد استفاده در این آدامس از رزینهای درخت “پسته وحشی” یا “بنه” که به آن “سقز” میگویند، بوده است.
کاردان اضافه کرد: استفاده از این رزینهای درختی موجب شد خواص سقز در این آدامسها ایجاد شود و از آنجایی که پایه این نوع آدامس طبیعی است، بر خلاف آدامسهای موجود میتوان آن را #قورت داد.
این محقق خاطرنشان کرد: این نوع آدامسها #سوزش_معده را کاهش میدهد، ضمن آنکه درمانکننده #یبوست نیز به شمار میرود.
کاردان با تاکید بر اینکه این محصول موجب تقویت حافظه میشود، اظهار کرد: در فرمولاسیون این آدامس از کندر استفاده شد. این ماده تقویتکننده حافظه است؛ از این رو افرادی که در معرض ابتلا به بیماری #آلزایمر هستند، با مصرف این ماده میتوانند از بروز این بیماری جلوگیری کنند.
این محقق با اشاره به سفتی و سخت محصولات مشابه دیگر توضیح داد: سقز خالص سفت است و برای نرم کردن آن از رزینهای پایه نفتی استفاده میشود، از این رو نباید آنها را قورت داد.
برچسب ها :رسانه، اینستاگرام ،آدمس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0