آشی که حکم مکمل کلسیم را برای بدن دارد+طرز تهیه
به گزارش قائم آنلاین، آش ماست حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، گروه ویتامینهای B مانند B۱ ، B۲، B۶ ، کلسیم، فسفر، پروتئین، پتاسیم، آهن، فیبر، منیزیم، گوگرد، اسید فولیک و لاکتیک است. برای بررسی خواص آش ماست و اینکه مصرف این آش برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و
به گزارش قائم آنلاین، آش ماست حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، گروه ویتامینهای B مانند B۱ ، B۲، B۶ ، کلسیم، فسفر، پروتئین، پتاسیم، آهن، فیبر، منیزیم، گوگرد، اسید فولیک و لاکتیک است.
برای بررسی خواص آش ماست و اینکه مصرف این آش برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتوگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهمترین خواص آش ماست
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهمترین خواص آش ماست اظهار کرد: این آش به علت داشتن کلسیم، فسفر و منیزیم موجب تقویت استخوانها میشود و از پوکی استخوان به ویژه در افراد مسن جلوگیری میکند.
وی درباره خواص دیگر آش ماست بیان کرد: این آش به علت وجود اسید فولیک و آهن برای زنان باردار و مبتلایان به کمخونی بسیار مفید است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: اسید لاکتیک موجود در آش ماست به هضم بهتر این آش کمک میکند؛ این آش به علت داشتن فیبر برای مبتلایان به یبوست و تنبلی روده بسیار مفید است.
عظمایی با اشاره به انرژی زیاد آش ماست گفت: این آش برای افطار روزهداران بسیار مناسب است؛ پتاسیم موجود در آش ماست نقش موثری در کاهش فشار خون دارد.
وی یادآور شد: اگر آش ماست بدون گوشت تهیه شود برای مبتلایان به نقرس و اسید اوریک بالا بسیار مفید است.
آش ماست بخورید تا پوکی استخوان نگیرید/ آشی که حکم مکمل کلسیم را برای بدن دارد/ پیشگیری از پوکی استخوان با آش ماست
مواد لازم برای تهیه آش ماست (پنج تا ۶ نفر)
برنج ایرانی یک لیوان
لپه نصف لیوان
پیاز سه تا چهار عدد
سیر پنج حبه
ماست ۲ تا سه لیوان
نعناع داغ به مقدار لازم
روغن کنجد به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر) مجموعاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده گوسفندی ۲۰۰ گرم
آب سه تا چهار لیوان
طرز تهیه آش ماست
– لپه را از قبل خیس کنید و بپزید.
– برنج خیس شده را روی اجاق گاز بگذارید و صبر کنید تا کمی لعاب بیندازد.
– لپه پخته شده را به برنج بیفزایید.
– آب، سیر و سبزی خُرد شده را به سایر مواد اضافه و صبر کنید تا به آرامی در حرارت ملایم پخته شوند.
– پیاز را به شکل نگینی خُرد کنید و در روغن کنجد تفت دهید.
– گوشت چرخ کرده را به شکل قلقلی در بیاورید و همراه با پیاز تفت دهید.
– گوشت تفت داده شده را به سایر مواد بیفزایید.
– ادویهجات را به مواد اضافه و صبر کنید تا آش به خوبی جا بیفتد.
– پس از پختن آش، آن را در ظرف مناسب بریزید سپس ماست را هم بزنید و به آش اضافه کنید.
– روی آش را با پیاز و نعناع داغ تزئین کنید.
برچسب ها :محقق ، پژوهشگر، طب سنتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0