کد خبر : 123852
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 22 نوامبر 2018 - 8:25
-

نقاطی که باید هنگام سردرد ماساژ دهید

نقاطی که باید هنگام سردرد ماساژ دهید

به گزارش قائم آنلاین، چگونگی استفاده از نقاط فشار برای تسکین سردرد ماساژ بعضی از نقاط بدن برای از بین بردن سردرد مفید است. مطالعات متعددی وجود دارد که به بررسی اثر ماساژ درمانی سر و شانه بر کاهش سردرد پرداخته‌اند؛ در سال ۲۰۰۲، محققان به بررسی تاثیر ماساژ بر ۴ نفر از مبتلایان به

به گزارش قائم آنلاین، چگونگی استفاده از نقاط فشار برای تسکین سردرد ماساژ بعضی از نقاط بدن برای از بین بردن سردرد مفید است. مطالعات متعددی وجود دارد که به بررسی اثر ماساژ درمانی سر و شانه بر کاهش سردرد پرداخته‌اند؛ در سال ۲۰۰۲، محققان به بررسی تاثیر ماساژ بر ۴ نفر از مبتلایان به سردرد شدید مزمن پرداختند.

این افراد به مدت ۶ ماه و هفته‌ای ۳ بار تحت ماساژ درمانی قرار گرفتند؛ در نتیجه این مطالعه، تعداد دفعات سردرد این افراد در هفته اول درمان کاهش یافت.
در پایان دوره درمان، میانگین تعداد دفعات سردرد این افراد از هفت سردرد در هفته را به تنها دو مرتبه در هفته کاهش یافت؛ مدت زمان سردرد آن‌ها هم از ۸ ساعت در روز به حدود ۴ ساعت رسید.
در تحقیقی بزرگتر دانشمندان بررسی کردند که چگونه ۱۰ ماساژ شدید یک ساعته در طول دو هفته بر کاهش سردرد ۲۱ زن مبتلا به سردرد مزمن تاثیر گذار است، مانند مطالعه قبلی، این ۲۱ نفر تحت ماساژ درمانی قرار گرفتند.
نتایج مطالعه نشان داد ۱۰ جلسه ماساژ درمانی تاثیر شگرفی بر سردرد، مدت زمان و شدت آن می‌گذارد. چگونگی استفاده از نقاط فشار برای تسکین سردرد ماساژ بعضی از نقاط بدن برای از بین بردن سردرد مفید است. نقاط فشار نقاطی از بدن هستند که گفته می‌شود بسیار حساس هستند و لمس آن‌ها می‌تواند در تسکین درد موثر باشد؛ متخصصان انعکاس درمانی (یک رشته پزشکی طب چینی) معتقدند که لمس و ماساژ نقاط فشار می‌تواند سلامتی را بهبود ببخشد، درد را تسکین دهد و تعادل بدن را تنظیم کند.
در ادامه با این نقاط و نحوه ماساژ آن‌ها آشنا خواهید شوید:
گودی
اتصال گودی اتصال میان انگشت شست و انگشت اشاره قرار دارد. برای درمان سردرد این نقطه را با انگشت شصت و اشاره دست مخالف خود به مدت ۱۰ ثانیه فشار دهید. دقت کنید که فشار دو انگشت نباید زیاد باشد. سپس این نقطه را با انگشت شصت به صورت دورانی به مدت ۱۰ ثانیه ماساژ دهید. این حرکت را به صورت برعکس تکرار کنید. همین حرکات را برای گودی اتصال دست مقابل هم انجام دهید.گفته می‌شود این ماساژ موجب کاهش درد گردن و سردرد می‌شود.
Drilling bamboo :
این نقطه میان بالای بینی و ابرو‌های شما قرار دارد. این نقطه همان جایی است که در حالت پل مانند، بالای بینی شما به ابرو‌ها می‌رسد.
با دو انگشت اشاره خود هر دو قسمت بالای بینی خود را نگه دارید و به آرامی به مدت ۱۰ ثانیه ماساژ دهید و رها کنید؛ ماساژ این نقطه به تسکین سردرد‌های ناشی از خستگی چشم و درد‌های سینوسی کمک می‌کند.
دروازه آگاهی:
این نقطه در پایه اسکلت سر در حفره‌های موازی بین دو عضله عمودی گردن ما واقع شده است؛ برای استفاده از این نقطه فشار، انگشت اشاره و انگشت وسط هر کدام از دستان خود را بر روی این نقاط قرار دهید.
سپس انگشتان خود را به مدت ۱۰ ثانیه محکم در حرکت عمودی ماساژ دهید. این کار را چندین بار تکرار کنید. ماساژ دروازه آگاهی به کاهش سردرد‌های عصبی و گرفتگی گردن کمک می‌کند.
چشم سوم:
چشم سوم میان دو ابرو و روی پل بینی واقع شده است. با انگشت اشاره یکی از دستان خود، این نقطه را به مدت یک دقیقه ماساژ دهید؛ فشار این نقطه به کاهش سردرد‌های سینوسی و خستگی چشم کمک می‌کند.
شانه:
این نقاط درست در میان فاصله بین دو شانه و دو طرف زیر گردن قرار دارند. با انگشت شست خود این نقاط را به صورت دایره‌ای و به مدت ۱ دقیقه ماساژ دهید.
این کار را روی نقطه فشار شانه دیگر خود انجام دهید.ماساژ این نقاط برای کاهش درد گردن و شانه و جلوگیری از سردرد‌های عصبی موثر است.
بررسی‌های بیشتری نیاز به مطالعات درباره استفاده از نقاط فشار برای درمان سردرد هنوز تکمیل نشده است؛ با این حال برخی بررسی‌ها نشان می‌دهند که ماساژ سر و شانه‌ها می‌تواند در کاهش سردرد موثر باشد.
انعکاس درمانی یک روش غیر تهاجمی و غیر دارویی برای درمان سردرد است؛ بنابراین انعکاس درمانی روشی بسیار امن محسوب می‌شود.
توجه داشته باشید که انعکاس درمانی روش درمانی مکمل است و چنانچه به سردرد‌های شدید دچار هستید بهتر است به پزشک مراجعه و از روش‌های درمانی پیشرفته‌تر استفاده کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هشت − 6 =