کد خبر : 124309
تاریخ انتشار : جمعه 23 نوامبر 2018 - 23:40
-

۴۰۰ هکتار از مزارع سیمرغ زیر کشت مجدد و رتون قرار گرفتند

۴۰۰ هکتار از مزارع سیمرغ زیر کشت مجدد و رتون قرار گرفتند

به گزارش قائم آنلاین، رجب فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: بسته‌بندی یکی از مهم‌ترین بخش‌های موجود در صنایع غذایی است که با امنیت غذا تعاملی مستقیم دارد که لازم است با افزایش کیفیت ایمنی محصولات را بهبود بخشید. وی افزود: هدف از بسته‌بندی محافظت از محصول به میزان کافی شامل حفاظت در

به گزارش قائم آنلاین، رجب فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: بسته‌بندی یکی از مهم‌ترین بخش‌های موجود در صنایع غذایی است که با امنیت غذا تعاملی مستقیم دارد که لازم است با افزایش کیفیت ایمنی محصولات را بهبود بخشید.

وی افزود: هدف از بسته‌بندی محافظت از محصول به میزان کافی شامل حفاظت در طول مسیر حرکت به سمت بازار و نقطه نهایی یعنی محل مصرف است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ بابیان اینکه طی یک سال گذشته ۱۳ فقره مجوز صنایع تبدیلی و غذایی در روستاهای این شهرستان اعطا شد، تصریح کرد: این مجوزها درزمینهٔ خدمات انبارداری و سردخانه، درجه‌بندی و بسته‌بندی میوه تازه، بسته‌بندی برنج و چیپس میوه صادرشده است.

وی در ادامه بابیان اینکه نقش صنایع در توسعه بخش کشاورزی و ایجاد افزوده در این بخش بسیار سازنده و مهم است، گفت: کاهش ضایعات، افزایش اشتغال، توسعه صادرات، کاهش ریسک در بخش اقتصادی ازجمله افزوده‌های این حوزه است.

فلاح با اشاره به اینکه ۴۰۰ هکتار از مزارع شهرستان زیر کشت رتون و کشت مجدد قرار گرفتند، اظهار کرد: از سه هزار و ۱۶۵ هکتار اراضی شالیزاری شهرستان ۲۵۰ هکتار آن به پرورش برنج رتون و ۱۵۰ هکتار به کشت مجدد برنج اختصاص یافت.

وی افزود: هدف از پرورش رتون استفاده بهینه از اراضی کشاورزی است که هزینه تولید را پایین آورده و باعث کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب و نهادهای کشاورزی می‌شود همچنین از کیفیت بالا، عطروطعم مناسب برخوردار است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ بابیان اینکه آموزش، توصیه و اطلاع‌رسانی‌های دقیق به کشاورزان انجام شد تا محصول سالم‌تری تولید کنند، تصریح کرد: ۱۵۱ هکتار از مزارع شهرستان هم زیر کشت کلزا قرار گرفت که حدود ۶۵ هکتار از این مزارع سبز شدند.

وی ادامه داد: جهت حمایت از کشاورزان بیش از ۹۰۸ کیلوگرم بذر کلزا از رقم‌های هایولا ۵۰ و هایولا ۴۸۱۵ و اگامکس در سطح شهرستان توزیع شد.

فلاح با اشاره به اینکه اجرای پروژه پوشش بتنی کانال انتقال آب (لاینینگ) به طول بیش از ۴۵ کیلومتر و با پیشرفت فیزیکی ۹۰% در سیمرغ در حال انجام است، اظهار کرد: ۴۹۳ بهره‌بردار از اجرای این طرح بهره‌مند می‌شوند.

وی افزود: پوشش بتنی کانال انتقال آب (لاینینگ) در روستاهای رکن‌کلا، جمال‌کلا، ملاکلا و لاله‌زارکتی در حال انجام است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ بابیان اینکه هدف از اجرای این طرح راهبردی برای بخش کشاورزی مناطق برنج‌خیز تلقی می‌گردد و درصدد است که فرصت‌ها، تهدیدها و نقاط قوت این طرح را موردبررسی قرار دهد، تصریح کرد: مهم‌ترین فرصت ایجادشده امکان استفاده از ماشین‌آلات مناسب برای انجام کارهای زراعی و مهم‌ترین تهدید تقسیم مجدد زمین و ایجاد مرزهای اضافی به دلیل تقسیم زمین بین وارثین است.

وی ادامه داد: کاهش هزینه‌های سرمایه‌ای، سرعت انتقال آبدهی، کاهش مصرف آب و استفاده از زمین‌های بیشتر برای آبیاری از مزایای طرح (لاینینگ) به شمار می‌آید.

فلاح با اشاره به اینکه مجوز تعداد ۶ واحد انبار فنی با ظرفیت چهار هزار و ۸۰۰ تن جهت حمایت از کشاورزان و بهره‌برداران برای ارائه خدمات انبارداری محصولات مرکبات تولیدی صادرشده است، اظهار کرد: افزایش مدت‌زمان ماندگاری، کاهش ضایعات و ارائه محصول باکیفیت به مصرف‌کننده ازجمله اهداف ایجاد این انبارها است.

وی در پایان از مدرن سازی دو واحد شالیکوبی در شهرستان خبر داد و گفت: استفاده از دستگاه‌ها و سیستم‌های قدیمی موجب تحمیل خسارت به زارعین و تولیدکنندگان برنج می‌شود که در جهت کاهش ضایعات محصول همچنین کاهش مصرف انرژی و هزینه‌های تولید مدرن‌سازی این واحدها از اهمیت خاصی برخوردار است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهارده + 4 =