آغاز بهکار بیستویکمین جشنواره قصهگویی در مازندران
به گزارش قائم آنلاین، امروز مرکز مازندران میزبان ۳۵ قصهگوی برتر از بیست و یکمین جشنواره قصهگویی بینالمللی منطقه ۵ کشوری است. کانون پرورش فکری مازندران که به مدت دو روز (۳ و ۴ آذرماه جاری) مجری بخش منطقهای جشنواره بیستویکم قصهگویی بینالمللی منطقه ۵ کشوری است در روز نخست ۲۳ قصه برای حاضرین این
به گزارش قائم آنلاین، امروز مرکز مازندران میزبان ۳۵ قصهگوی برتر از بیست و یکمین جشنواره قصهگویی بینالمللی منطقه ۵ کشوری است.
کانون پرورش فکری مازندران که به مدت دو روز (۳ و ۴ آذرماه جاری) مجری بخش منطقهای جشنواره بیستویکم قصهگویی بینالمللی منطقه ۵ کشوری است در روز نخست ۲۳ قصه برای حاضرین این جشنواره اجرا میشود.
قصههای امانت از کودکی پیامبر، پیرزن خردمند، ریسمان عدالت، بازگشت، فقط بگو هیچ، مرام کریمان، ماهی جان، تیرانداز جوان، حسنی و پهلوان پنبه، ماجرای مرد جهانگرد؛ در صبح روز نخست جشنواره و قصههای راز انگشتر،۱ ۲ ۳ عطسه، شلغم پربرکت، افسانه و روباه حیلهگر، قصه ما به سر رسید، آینه جادو، دروازه بخت، آتش و دریا، گربهها و خروسها، لجباز، همه را میخواهم، آسمون تو چه رنگیه، حرف آباد؛ از سری قصههایی است که بعد از ظهر روز نخست از ساعت ۱۵ تا ۱۹ امروز شنبه ۳ آذرماه برای مخاطبان کانونی اجرا میشود.
بیست و یکمین جشنواره منطقهای قصهگویی بینالمللی منطقه ۵ کشوری که به میزبانی کانون پرورش فکری مازندران در حال برگزاری است صبح فردا ۴ آذرماه با اجرای ۱۲ قصه به کار خود پایان میدهد و آیین اختتامیه از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹ با حضور مسئولان استانی و کشوری در سالن سینما کانون این اداره کل نیز برگزار میشود.
قصهگویان جشنواره برای کودکان روستایی و شهری قصه گفتند
قصه گویان جشنواره منطقه ۵ کشور با حضور در مدارس و مجامع فرهنگی برای کودکان ونوجوانان روستایی قصه گفتند.
براساس برنامهریزی دبیرخانه این جشنواره قرار شد ۷ قصه گو از میان ۳۵ قصه گویی راه یافته به بخش منطقهای با حضور در ۵ منطقه و صدا و سیمای مرکز مازندران برای کودکان ونوجوانان شهر و روستا قصه بگویند.
بر این اساس دانش آموزان دو مدرسه روستای «شهید مطهری» و«آرش» روستای جامخانه و مدرسه «شاهسورانی» روستای اسلامآباد میزبان قصههای برگزیده جشنواره خواهند بود.
اما در بخش دیگر اعزام قصه گویان، مجموعه «خیریه گل یاس»، «کانون اصلاح و تربیت نکا» و «شهرکتاب ساری» هم شاهد اجرای قصهگویی در مجموعههای خود بودند.
در همین حال بخشی دیگر از قصه گویان جشنواره با حضور در برنامه صدا و سیمای مرکز مازندران از طریق این رسانه جمعی؛ با اجرای خود، اهمیت جشنواره قصه گویی را در شبکه استانی مازندران معرفی خواهند کرد.
این برنامه در راستای ترویج فرهنگی قصهگویی و تاثیر قصه به عنوان ابزار تربیتی و آموزشی در کودکان ونوجوانان پیش بینی شده است.
برچسب ها :جشنواره، قصهگویی، بینالملل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0