آزمایش موشکی ایران چه برخوردی طلب می کند؟
به گزارش قائم آنلاین، آمریکا پیش از این مدعی شده بود که آزمایشهای موشکی ایران نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد است. این قطعنامه که پیرو برجام به تصویب رسید و تمامی قطعنامه های ضدایرانی پیشین را لغو کرد، هیچ منعی برای آزمایش های موشکی در نظر نگرفته است. وزارت امور خارجه ایران
به گزارش قائم آنلاین، آمریکا پیش از این مدعی شده بود که آزمایشهای موشکی ایران نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد است. این قطعنامه که پیرو برجام به تصویب رسید و تمامی قطعنامه های ضدایرانی پیشین را لغو کرد، هیچ منعی برای آزمایش های موشکی در نظر نگرفته است.
وزارت امور خارجه ایران پیشتر تاکید کرده بود که آزمایش های موشکی ایران هیچ مغایرتی با برجام و قطعنامه شورای امنیت ندارند:«موشکهای بالستیک ایران برای حمل کلاهک هستهای ساخته نشده است. ما تنها به این دلیل به آزمایش موشکها ادامه میدهیم که خواستار افزایش دقت آنها هستیم».
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امورخارجه ایران در این باره گفته بود:«بحث مسائل موشکی ایران کاملا روشن است و بخشی از سیاست دفاعی ایران تلقی میشود که حالت بازدارنده دارد و دیگران نمیتوانند در این خصوص برای ایران توصیه ای داشته باشند و ما را از داشتن امکانات دفاعی نهی کنند».
هماکنون علاوه بر چین، فرانسه، روسیه، انگلیس و آمریکا به عنوان اعضای دائم، بولیوی، ساحل عاج، گینه استوایی، اتیوپی، قزاقستان، کویت، هلند، پرو، لهستان و سوئد هم عضو شورای امنیت هستند.
برچسب ها :اسپوتنیک،شورای امنیت ،موشک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0