حفظ سلامت قلب و عروق: سیب زمینی سرشار از فیبر، پتاسیم، و ویتامین های C و B۶ است که می تواند برای سلامت قلب مفید باشد. میزان فیبر موجود در آن می تواند به کنترل میزان کلسترول و حفاظت از قلب هم کمک کند. نتایج مطالعات نشان می دهد خوردن سیب زمینی به دوری از بیماری قلبی ایسکمیک نیز کمک می کند. با مصرف به اندازه سیب زمینی می توان ریسک بیماری های قلبی را کاهش داد.
پیشگیری از سرطان: طبق نتایج یک مطالعه، مصرف سیب زمینی می تواند به دوری از سرطان کمک کند. سیب زمینی سرشار از ویتامین C است و می تواند به کاهش ریسک ابتلا به سرطان معده کمک کند. لازم است سیب زمینی به شکل پخته، کبابی یا پوره شده مصرف شود و از مصرف سرخ شده آن پرهیز شود.
مطلب پیشنهادی
با مزایای سپردۀ کوتاه مدت، سود سپردۀ بلند مدت بگیرید
حفظ سلامت مغز: سیب زمینی مملو از اسید آلفا لیپوئیک است که می تواند به بهبود عملکرد مغز و کاهش زوال شناختی کمک کند. همچنین می تواند به مقابله با افسردگی کمک کند. سیب زمینی همچنین بر انتقال دهنده های عصبی مغز هم که مسئول کنترل خلقیات و رفتار هستند تاثیر دارد. این ماده خوراکی به دلیل میزان بالا ویتامین C می تواند از اسیب سلولی هم پیشگیری کند.
ایجاد استخوان های قوی تر: سیب زمینی مملو از منیزیم بوده و می تواند برای سلامت استخوان ها هم مفید باشد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0