دلایلی که سبب خواب زیاد می شود
به گزارش قائم آنلاین، همیشه دلیل خوابآلوده بودن و خستگی، کمبود خواب یا کار زیاد نیست. دلایل بسیاری وجود دارد که میتواند سبب شود شما همیشه احساس خستگی کنید. مطالعات نشان میدهند افرادی که بیش از حد میخوابند یعنی بیش از ۹ ساعت خواب شبانه دارند نسبت به سایر افراد، بیشتر در معرض خطر ابتلا
به گزارش قائم آنلاین، همیشه دلیل خوابآلوده بودن و خستگی، کمبود خواب یا کار زیاد نیست. دلایل بسیاری وجود دارد که میتواند سبب شود شما همیشه احساس خستگی کنید.
مطالعات نشان میدهند افرادی که بیش از حد میخوابند یعنی بیش از ۹ ساعت خواب شبانه دارند نسبت به سایر افراد، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهایی نظیر دیابت و عارضه چاقی قرار دارند.
خواب نیازی طبیعی است و هر انسان روزانه به ۶ ساعت خواب مفید نیاز دارد.وقتی خواب از این میزان افزایش یابد انسان به بیماری خواب آلودگی دچار می شود. آمارها نشان می دهند ۶/۱ درصد از مردم جهان از بیماری خواب رنج می برند و این میزان رو به افزایش است.
۴ دلیل خستگی و خواب آلودگی:
عفونت ها:گرچه عفونت ها علایم ظاهری بسیاری دارند اما گاهی ممکن است عفونتی در بدن شما در حال گسترش باشد بدون آن که شما متوجه آن باشید یا پزشک تشخیص داده باشد. مثلا در بیماری مربوط به سیستم ایمنی، عفونت ممکن است خود را به شکل خستگی شدید بروز دهد.
آلرژی ها:جالب است بدانید هیستامین و دیگر ترکیب های شیمیایی که بدن برای مقابله با آلرژی ترشح می کند، خواب آور هستند.از سوی دیگر سرفه، عطسه ی ناشی از بوییدن یک گل یا التهاب دستگاه تنفسی به دلیل ورود هاگ ها به درون بینی سبب بی خوابی می شود.
کم خونی: اصلی ترین کار گلبول های قرمز رساندن اکسیژن از ریه ها به دیگر ارگان ها است. وقتی فردی دچار کمبود گلبول قرمز می شود یا اختلالی در عملکرد گلبول ها پیش می آید فرد دچار کم خونی شده و در ضمن به قدری احساس خستگی می کند که از انجام کارهای معمول روزمره برنمی آید.
به هم ریختگی هومورنی:در زنان، کاهش هورمون استروژن در اغلب موارد می تواند سبب کاهش وزن و خستگی، اشتیاق شود.
برچسب ها :هیستامین،گلبول ، استروژن
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0