در آن منطقه خطوط هوایی برق فشار ضعیف قرار داشت که به علت ارتفاع کم خود با سطح خیابان مشکلاتی را برای گروه سازنده هم ایجاد کرده بود، اما سنگ کار و دیگر کارکنان این مجموعه بدون توجه به این نوع از کار، نسبت به تعمیرات و بازسازی نما با سرامیک می پردازند.
اما در این میان آقا ناصر با وجود داشتن گواهینامه مهارت فنی از سازمان فنی و حرفه ای برای تحویل پروژه در ارتفاع از کارگری بدون تجربه تقاضای همکاری می کند که این نابلدی و البته قصور دیگر افراد حاضر در این پروژه منتهی به برق گرفتگی کارگر و سپس سقوط او از ارتفاع ۴ متری می شود.
در گزارش کارشناس رسمی دادگستری آمده است بعد از اتمام کار و در شرایطی که عوامل اجرایی مشغول پاک کردن سطوح نما از سیمان های اضافی روی سرامیک ها بودند دست کارگر ۲۵ ساله با یکی از رشته های خطوط برق هوایی برخورد کرده و دچار برق گرفتگی می شود.
عدم رعایت مواد ۱ و ۷ آیین نامه حفاظت کارگاه های ساختمانی از سوی مالک و نصب داربست در حریم ناایمن دلیل اصلی این واقعه اعلام و بر حسب عدم توجه به مواد ۸۳ و ۲۱ کارگاه های ساختمانی که بر تامین شرایط و مقدمات حفاظتی کارگران امور ساختمانی تاکید دارد کارفرما تا میزان ۴۰ درصد، سنگ کار تا ۲۰ درصد و به میزان ۴۰ درصد نیز نصاب داربست به پرداخت دیه محکوم می شوند که هرچند دیگر مقصرین واقعه از عهده بدهی خود برمی آیند اما آقا ناصر ملول از این تلاش ۱۴ مرداد سال جاری روانه یکی از زندان های استان گیلان می شود.
در خصوص شکایت شاکیان اولیاءدم که به ادعای حادثه ناشی از کار منجر به فوت منتهی شده آمده است؛ براساس این پرونده که طبق آن مالک، سنگ کار و نصاب داربست هر سه بر حسب احکام صادره از اجرای احکام کیفری محکوم شده اند تنها محکومیت سنگ کار ساختمان مبلغی معادل ۱۲۳ میلیون تومان است.
هرچند به دلیل شناخت کامل خانواده شخص متوفی در حادثه بیش از ۳۶۹ میلیون ریالی محکوم ٌبه گذشت شده و او تنها بابت ناتوانی در پرداخت الباقی ۸۶۲ میلیون ریالی در بند حضور دارد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0