کد خبر : 129931
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 20 دسامبر 2018 - 10:25
-

۶ دلیل تیک و گرفتگی عضلات

۶ دلیل تیک و گرفتگی عضلات

به گزارش قائم آنلاین،  کم آبی بدن کم آبی بدن باعث آسیب ها و اشکالات زیادی در بدن می شود که اسپاسم های (گرفتگی) عضلانی مکرر و آزاردهنده یکی از آنهاست. به گزارش Livestrong ننوشیدن مایعات کافی می تواند باعث انقباض فیبرهای عضلانی می شود. به عقیده ی برخی از محققان خانم ها باید روزانه

به گزارش قائم آنلاین،  کم آبی بدن

کم آبی بدن باعث آسیب ها و اشکالات زیادی در بدن می شود که اسپاسم های (گرفتگی) عضلانی مکرر و آزاردهنده یکی از آنهاست. به گزارش Livestrong ننوشیدن مایعات کافی می تواند باعث انقباض فیبرهای عضلانی می شود.

به عقیده ی برخی از محققان خانم ها باید روزانه ۲.۵ لیتر و آقایان ۳.۵ لیتر مایعات مصرف کنند. البته اگر اهل ورزش هستید و یا زیاد عرق می کنید، باید این میزان را افزایش دهید. نیازی نیست که این میزان به صورت آب و داخل لیوان مصرف شود. به عنوان مثال میوه ها و سبزیجاتی که مصرف می کنید نیز حاوی آب هستند و به حساب می آیند.

کمبود منیزیم

منیزیم یک ماده ی معدنی ضروری است که کمبود آن نیز رایج است. بر اساس اعلام Connective Tissue Disorder Site (CTDS) کمبود منیزیم می تواند باعث بروز تیک صورت در کودکان می شود. البته این تیک های صورت در برخی موارد می توانند نشان دهنده ی سندرم تورت(Tourette) باشند. با این حال افزایش با جذب منیزیم در رژیم غذایی یا مصرف مکمل، برخی از علائم تسکین پیدا می کنند.

اگر فرزند شما شیر زیادی مصرف می کند لازم است که کلسیم جذب شده در تعادل با منیزیم باشد تا برای سلامتی اش مفید باشد.مواد غذایی مانند بادام، تخمه ی آفتاب گردان و برخی از لوبیاها جزو منابع غذایی منیزیم محسوب می شوند.

سندرم تورت Tourette

در برخی موارد اگر کودکی تیک های حرکتی آشکار (مانند پلک زدن های مکرر یا بالا انداختن غیرعادی شانه ها و غیره) به همراه تیک های صوتی (صداهای اتفاقی) داشته باشد، ممکن است پای سندرم تورت در میان باشد. این سندرم، یک اختلال نوروبیولوژیکی است که حدود یک درصد جمعیت را درگیر می کند.

به عقیده ی متخصصان، بیماری تورت یک بیماری ژنتیکی و یکی از عوامل بروز تیک های عصبی است، اما تمام افرادی که دچار تیک های عصبی هستند، الزاما به این بیماری مبتلا نیستند. سندرم تورت در هر فردی به شیوه ای مختلف روی می دهد و علائم آن کاملا پایدار نیست.

اختلال تیک موقت

کودکان زیادی هستند که دچار نوعی تیک های عصبی می شوند، اما خوشبختانه این علائم به زودی از بین می روند. به گزارش سایت Healthline.com حتی اگر کودکی به طور غیرقابل کنترلی پلک می زند و یا رفتارهای تکراری عجیب نشان می دهد، به احتمال زیاد این علائم در عرض یک سال از بین می روند.

به عقیده ی محققان، علت خاصی برای این نوع اختلال یافت نشده است. مصرف برخی داروها باعث درمان این اختلال می شوند، اما می توان بدون مصرف دارو نیز با صبر، منتظر برطرف شدن کامل آن بود.

ام اس

به گزارش سایت Healthline.com، اسپاسم ها می توانند علائم زودهنگام بیماری عصبی مانند ام اس باشند. این بیماری نتایج منفی روی سلامتی دارد و حتی می تواند مرگبار باشد. علائم ام اس در بیماران مختلف متفاوت است. اسپاسم های عضلانی یکی از علائم رایج بیماری ام اس و اغلب دردناک هستند.

خوشبختانه تیک های معمولی الزاما دردناک نبوده و در برخی موارد حتی قابل رویت نیز نیستند. اسپاسم های عضلانی مربوط به بیماری ام اس بی خطر و خوش خیم یا خیلی شدید هستند و تمام بدن را در بر می گیرند. اگر علائم اسپاسم های عضلانی بیش از ۲۴ ساعت به طول بیانجامد، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.

بلفارواسپاسم

به گزارش مایوکلینیک، اسپاسم های آزاردهنده ی پلک ها (پریدن پلک) می توانند نشان دهنده ی مشکل بلفارواسپاسم باشد که در عین حال باعث خشکی چشم ها و حساسیت زیاد به نور می شود. بلفارواسپاسم به معنای پلک زدن های غیرارادی یا بسته شدن غیراداری پلک ها است. با وجود اینکه این اسپاسم ها آزاردهنده هستند، اما نباید زیاد نگران آنها بود.

اما متاسفانه در برخی موارد نادر، این اسپاسم های پلک می توانند نشان دهنده ی اختلال مغزی یا اختلالات جدی تر سیستم عصبی باشند. در این صورت مشکلات دیگری مانند فلج صورت (ضعف پلک ها یا یک طرف صورت) نیز گریبان بیمار را می گیرد. اگر علاوه بر پرش و اسپاسم پلک، دچار علائم غیرعادی دیگری نیز شده اید حتما به پزشک مراجعه کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار × 2 =