کد خبر : 130762
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 25 دسامبر 2018 - 9:05
-

کدام غذا‌ها برای جبران کم خونی مناسب هستند؟

کدام غذا‌ها برای جبران کم خونی مناسب هستند؟

به گزارش قائم آنلاین،  محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره منابع مفید در جذب آهن اظهار کرد: سوپ جو دوسر از جمله مهم‌ترین غذاهایی است که می‌توان با کمک آن جذب آهنی بالا داشت؛ در این غذا از بلغور جو دوسر استفاده می‌شود که در بازار به راحتی قابل دسترس است؛ این غذا  به‌خصوص

به گزارش قائم آنلاین،  محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره منابع مفید در جذب آهن اظهار کرد: سوپ جو دوسر از جمله مهم‌ترین غذاهایی است که می‌توان با کمک آن جذب آهنی بالا داشت؛ در این غذا از بلغور جو دوسر استفاده می‌شود که در بازار به راحتی قابل دسترس است؛ این غذا  به‌خصوص اگر با پای مرغ یا استخوان پخته شود منبعی خوب نه فقط برای جذب آهن بلکه برای تأمین تمام ریزمغذی‌های بدن بوده و به فرایند خون رسانی کمک خواهد کرد.

وی تشریح کرد: یکی از دلایل اصلی قرمزی خون وجود عنصری به نام هموگلوبین است؛ این عنصر دو بخش تشکیل شده بخش «هم» که همان آهن خون است و باید در بدن انسان وجود داشته  باشد و گلوبین که به بخش اول اضافه شده و سلول‌های خونی را تشکیل می‌دهد.

چند قاشق پر از آهن/ غذاهای مناسب برای جبران کم خونی کدام‌اند

مینایی ادامه داد: هموگلوبین‌ و سلول‌های خونی در مغز استخوان تولید می‌شوند؛ این سلول‌ها وظیفه دارند علاوه بر این که اکسیژن را از ریه‌ها دریافت ‌کرده و به سایر اجزای بدن انتقال می‌‌دهند، با رساندن مواد زائد به ریه‌ها رسانده باعث شوند تا از بدن خارج شوند.

گلبول قرمز بیشتر؛ اکسیژن بیشتر، بدن سالم‌تر

این متخصص طب سنتی تشریح کرد: کسانی که دچار فقر آهن هستند در واقع ساختار آن گلبول‌های قرمز یا هموگلوبین قرمز آنها دچار اختلال شده است و به اندازه کافی در خون وجود ندارد؛ هموگلوبینی که در گلبول‌های قرمز خون وجود دارد باعث می‌شود تا اکسیژن به گلبول قرمز متصل شده و توسط مویرگ‌ها به بافت‌های مختلف بدن برسد. از آنجایی که تمام سلول‌های بدن انسان برای زنده ماندن به اکسیژن وابسته‌ هستند، کمبود آن گستره‌‌ای وسیعی از مشکلات را به‌همراه دارد که از جمله آن‌ها می‌توانیم به افزایش آسیب پذیری و کاهش بازدهی اشاره کرد.

چند قاشق پر از آهن/ غذاهای مناسب برای جبران کم خونی کدام‌اند

 

وی بیان کرد: مصرف غذاهای دیگر مثل حلیم که گوشت گوسفند با استخوان پخته شده و با روغن کره دوغی یا دارچین مصرف می‌شود می‌تواند منبعی خوب برای تامین آهن تلقی شود.

مینایی گفت: مصرف غذایی با نام جغور بغور نیز که با استفاده از جگر سفید و دل و قلوه تهیه می‌شود از منابع خوب آهن و منیزیم است که می‌تواند از خستگی زودرس و کم‌خونی جلوگیری کند؛ اما در طبخ این غذا توجه داشته باشید که جگر گوسفند باید صورتی  و بدون تغییر رنگ باشد حتما  ۳ بار شستشو داده شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × پنج =