اهمیت استفاده از ظروف مسی در پخت غذا
به گزارش قائم آنلاین، استفاده از ظروف مسی چند سالی است که دوباره بین مردم رواج پیدا کرده، اما استفاده از این ظروف نیازمند رعایت اصول بهداشتی است. رحیمی،کارشناش بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان مهاباد گفت: استفاده از این ظروف بایدبسیار با احتیاط و دقت صورت گیرد این ظروف برای پخت و پز غذاهایی که
به گزارش قائم آنلاین، استفاده از ظروف مسی چند سالی است که دوباره بین مردم رواج پیدا کرده، اما استفاده از این ظروف نیازمند رعایت اصول بهداشتی است.
رحیمی،کارشناش بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان مهاباد گفت: استفاده از این ظروف بایدبسیار با احتیاط و دقت صورت گیرد این ظروف برای پخت و پز غذاهایی که ماهیت اسیدی و ترش دارند توصیه نمیشود، زیرا لایههای داخلی ظروف را از بین می برند و باعث ورود بیش از اندازه مس به غذا میشود و همچنین باعث اختلال در جذب کلسیم و آهن شده و در کبد رسوب میکند و باعث مسمومیت خواهد شد.
آقای چایچیان، تعمیرکننده این ظروف می گوید: هنگام استفاده از این ظروف بهتر است از حرارت کم و متوسط استفاده شود و در هنگام پخت غذا از قاشق های چوبی و پلاستیک استفاده شود تا به لعاب ظرف آسیب نرساند.
وی افزود: ظرف داغ را بلافاصله داخل آب سرد یا فریزر نباید قرارداد و باید به تدریج خنک شود و سپس به آهستگی شسته تا لایه قلع اندود از بین نرود.
برچسب ها :ظروف غذا ،طعم،آشپزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0