درمان سنگ کلیه با یک نوشیدنی گیاهی
به گزارش قائم آنلاین، عظمایی بیان کرد: مصرف این شربت اثر فوق العادهای در تقویت سیستم قلبی عروقی داشته و باعث رفع مشکلات قلبی میشود. وی گفت: کنترل قند، فشار و چربی خون، رفع ورم و دردهای مفاصل (آرتریت) و رماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید)، دفع سنگ کلیه و تقویت بینایی از دیگر خواص بی نظیر
به گزارش قائم آنلاین، عظمایی بیان کرد: مصرف این شربت اثر فوق العادهای در تقویت سیستم قلبی عروقی داشته و باعث رفع مشکلات قلبی میشود.
وی گفت: کنترل قند، فشار و چربی خون، رفع ورم و دردهای مفاصل (آرتریت) و رماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید)، دفع سنگ کلیه و تقویت بینایی از دیگر خواص بی نظیر این شربت است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: شربت چای سبز حاوی تئوفیلین است که این ماده موجب رفع آسم و تنگی نفس میشود.
وی گفت: شربت چای سبز به علت دارا بودن ویتامینهای A، E، C، فلاونوئیدها و کاتچین موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و بدن را در مقابل انواع بیماریها از جمله سرطانهای مری، معده، روده، پروستات و تخمدان محافظت میکند.
عظمایی بیان کرد: از دیگر خواص فوق العاده شربت چای سبز میتوان به تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر اشاره کرد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: مصرف این شربت موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی بدن شده و سمومات بدن را دفع میکند.
وی گفت: شربت چای سبز دارای خاصیت آرامبخشی است که باعث رفع سردرد و بی خوابی میشود.
عظمایی بیان کرد: تیانین موجود در شربت موجب آرامش ذهن، رفع استرس و اضطراب و پیشگیری از افسردگی میشود همچنین در بهبود خلق و خو موثر است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: این شربت موجب تقویت، طراوت و جوان سازی پوست و مو شده و از بروز پیری زودرس پیشگیری میکند.
منع مصرف شربت چای سبز
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: مصرف شربت چای سبز برای زنان باردار ممنوع است.
مقدار مصرف شربت چای سبز
وی بیان کرد: از این شربت میتوان ۴ لیوان در روز و در وعدههای صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.
مواد لازم شربت چای سبز (۲ لیتر)
آب معدنی ۲ لیتر
عسل نیم کیلو
چای سبز ۷۰ گرم
دارچین ۱۵ گرم
زنجبیل ۱۵ گرم
زیره سبز ۳۰ گرم
طرز تهیه شربت چای سبز
برای تهیه شربت چای سبز ابتدا دارچین، زنجبیل و زیره سبز را نیم کوب کرده و داخل آب معدنی میریزیم.
اجازه میدهیم مخلوط دارچین، زنجبیل و زیره سبز به مدت ۴ تا ۵ ساعت در آب معدنی بماند.
پس از گذشت این مدت زمان، مخلوط را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم میجوشانیم.
در انتهای جوشیدن مخلوط، چای سبز را خرد کرده و به آن اضافه میکنیم.
اجازه میدهیم چای سبز فقط یک جوش بخورد و نباید این جوشیدن بیشتر شود.
وقتی حرارت متعادل و به حدود ۵۰ درجه سانتی گراد رسید، شربت را صاف کرده و عسل را اضافه میکنیم.
شربت را هم میزنیم تا قوام بیاید، سپس داخل ظرف شیشهای میریزیم.
طرز تهیه یک لیوان شربت چای سبز
برای تهیه یک لیوان از این شربت ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از شربت را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه میکنیم.
شربت آماده میل کردن است.
برچسب ها :محقق ، پژوهشگر، طب سنتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0