این سوسیس و کالباس ها سرطان زا هستند
به گزارش قائم آنلاین، کارشناسان مواد غذایی خواستار توقف اضافه کردن مواد شیمیایی سرطانزا به گوشتهای فرآوری شده شدهاند. کارشناسان مواد غذایی انگلستان نسبت به ضعف مقررات لازم جهت استفاده از مواد افزودنی به انواع مواد غذایی ازجمله گوشتهای فرآوری شده اعتراض دارند و نگران هستند که احتمالاً در افرادی که گوشتهای فرآوری شده مصرف
به گزارش قائم آنلاین، کارشناسان مواد غذایی خواستار توقف اضافه کردن مواد شیمیایی سرطانزا به گوشتهای فرآوری شده شدهاند. کارشناسان مواد غذایی انگلستان نسبت به ضعف مقررات لازم جهت استفاده از مواد افزودنی به انواع مواد غذایی ازجمله گوشتهای فرآوری شده اعتراض دارند و نگران هستند که احتمالاً در افرادی که گوشتهای فرآوری شده مصرف میکنند، خطر ابتلا به سرطان افزایش پیدا کند.
سازمان بهداشت جهانی از سال ۲۰۱۵ میلادی، گوشتهای فرآوری شده را در گروه یک ردهبندی عوامل سرطانزای انسانها قرار داده است. بیکنهای ترد ممکن است احتمال بروز سرطان را افزایش دهند چراکه واکنشهای مخلوطی را سبب میشوند.
بخشی از مشکلاتی که در گوشتهای فرآوری شده بهویژه بیکنها دیده میشود، استفاده از نیتریت (nitrit) بهعنوان مواد نگهدارند مواد غذایی است. اداره غذا و داروی آمریکا اعلام کرد که نیتریتها بهعنوان یک ماده نگهدارنده و تثبیتکننده رنگ استفاده میشوند. گوشتهایی که این ماده برای آنها مورداستفاده قرار میگیرد، رنگ صورتی دارند.
ائتلافی که توسط کریس الیوت (Chris Elliott) استاد دانشگاه کوئین کانادا اداره میشود، ادعا میکند که «یک توافق نظر علمی» وجود دارد که اضافه کردن نیتریت به گوشت میتواند منجر به افزایش خطر ابتلا به سرطان در انسان شود. این مسئله باعث بروز ۶ هزار و ۶۰۰ مورد ابتلا به سرطان روده در انگلستان شده است. اعضای این ائتلاف همچون دکتر عصیم مالهوترا (Aseem Malhotra) متخصص قلب، از دولت انگلستان خواستند تا استفاده از نیتریتها را بهعنوان مواد نگهدارنده در گوشتهای فرآوری شده، متوقف سازد.
دکتر مالهوترا در توضیحاتش اعلام کرد: «اقدام دولت برای حذف نیتریت از گوشت فرآوری شده نباید خیلی دور از ذهن باشد. صنعت گوشت این کشور باید سریع عمل کرده و این مسئله را حل کند.»
قابلتوجه است که در ایالاتمتحده آمریکا، نیتریت بهعنوان مواد افزودنی مجاز توسط اداره غذا و داروی این کشور تائید شده است و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، دستورالعملهایی در مورد حد توصیهشده برای افزودنیهای نیتریت و نیتریت سدیم ایجاد کردهاند.
با این تفاصیل میتوان بهجای مصرف گوشتهای فرآوری شده، از گوشتهای تازه و یا مواد پروتئینی گیاهی استفاده کرد تا خطر ابتلا به سرطان را کاهش داد.
برچسب ها :گوشت، سرطان،پروتئین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0