کد خبر : 132920
تاریخ انتشار : شنبه 5 ژانویه 2019 - 8:30
-

اگر به گوشت قرمز علاقه زیاد دارید حتما بخوانید

اگر به گوشت قرمز علاقه زیاد دارید حتما بخوانید

به گزارش قائم آنلاین، دانشمندان شواهدی را مبنی بر ارتباط مصرف بیش از حد گوشت قرمز با باکتری های روده و افزایش خطر بیماری قلبی، کشف کرده‌اند. طی تحقیقاتی که انجام شد، دانشمندان دریافتند افرادی که گوشت قرمز را به عنوان منبع اصلی پروتئین خود استفاده می‌کردند، سطح اتیل‌آمین N-oxid (TMAO) آن‌ها دو تا سه

به گزارش قائم آنلاین، دانشمندان شواهدی را مبنی بر ارتباط مصرف بیش از حد گوشت قرمز با باکتری های روده و افزایش خطر بیماری قلبی، کشف کرده‌اند.

طی تحقیقاتی که انجام شد، دانشمندان دریافتند افرادی که گوشت قرمز را به عنوان منبع اصلی پروتئین خود استفاده می‌کردند، سطح اتیل‌آمین N-oxid (TMAO) آن‌ها دو تا سه برابر بیشتر از افرادی بود که از گوشت سفید و دیگر منابع پروتئین استفاده می‌کردند.

باکتری‌های روده TMAO را به‌عنوان یک محصول جانبی، زمانی که در حال هضم مواد غذایی خاصی هستند، تولید می‌کنند. مطالعات نشان می‌دهد سطح بالای TMAO در گردش خون، باعث تولید پلاک‌های مسدود کننده‌ی شریانی شده و خطر بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

TMAO می‌تواند پیش‌بینی کننده‌ی بیماری قلبی باشد

سطح بالای TMAO موجب تغییر پاسخ پلاکت‌ها به محرک‌های انسداد خون می‌شود و بیماری افراد مبتلا به اختلالات قلبی با تشدید می‌کند. به عبارت دیگر میزان بیش از حد این ماده می‌تواند غلظت خون را بالا برده و در شرایط حادتر، باعث ایجاد لخته‌ی خون شود.

اختلال در عملکرد کلیه

تحقیقاتی که در این حوزه انجام شد، نتایج جانبی دور از انتظاری نیز داشت. در افرادی که رژیم غذایی آن‌ها شامل حجم زیادی گوشت قرمز می‌شود، کلیه‌ها برای دفع TMAO عملکرد ضعیف‌تری دارند و بعد از گذشتن چهار هفته، سطح این ماده در خون و ادرار کاهش مییابد. در تحقیقات انجام شده، در کسانی که گوشت سفید یا منابع دیگر پروتئین استفاده می‌کنند، روده میزان کمتری TMAO تولید کرده و کلیه‌ها در دفع این ماده عملکرد بهتری دارند.

جدیدترین تحقیقی که روی ۱۱۳ نفر انجام شد، ۳ نوع رژیم غذایی را به مدت ۴ هفته مورد بررسی قرار داد. این ۳ نوع رژیم از نظر منبع پروتئین دریافتی فرد، با یکدیگر متفاوت بودند. در رژیمی که منبع پروتئین گوشت قرمز بود،۱۲ درصد کالری روزانه از این ماده‌ی غذایی دریافت می‌شد. در رژیم دیگری این حجم از کالری از گوشت سفید و در دیگری از سویا، عدس و لوبیا و دیگر حبوبات تأمین می‌شد.

بعد از چهار هفته سطح TMAO در خون و ادرار کسانی که رژیم گوشت قرمز داشتند به طرز چشم‌گیری بالاتر از دو گروه دیگر بود.

به طور میانگین در مقایسه با گروهی که از گوشت سفید و دیگر منابع پروتئینی استفاده می‌کردند، سطح این ماده در خون کسانی که مقدار زیادی گوشت قرمز مصرف کرده‌بودند، سه برابر بود.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × 3 =