طرح بیمه زنان خانه دار به کجا رسید؟
به گزارش قائم آنلاین، دکتر زهرا ساعی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در رابطه با به نتیجه رسیدن طرح بیمه زنان خانه دار و زنان سرپرست خانوار به بهداشت نیوز گفت: بحث بیمه ی زنان خانه دار با سه فرزند و زنان سرپرست خانوار را برای اولین بار در برنامه ی ششم لحاظ کردیم. در این
به گزارش قائم آنلاین، دکتر زهرا ساعی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در رابطه با به نتیجه رسیدن طرح بیمه زنان خانه دار و زنان سرپرست خانوار به بهداشت نیوز گفت: بحث بیمه ی زنان خانه دار با سه فرزند و زنان سرپرست خانوار را برای اولین بار در برنامه ی ششم لحاظ کردیم. در این راستا سال گذشته بودجه ای را از دولت گرفتیم و بخشی از این طرح را به اجرا در آوردیم اما همچنان پیگیر هستیم که بودجه بیشتری را دریافت کنیم تا بتوانیم که این دو گروه را به طور کامل تحت پوشش قرار دهیم.
وی اضافه کرد: ماده ای را به طور اختصاصی برای مسائل زنان سرپرست خانوار تعریف کردیم که اشتغال، توانمندسازی، بیمه و مسائل دیگر این گروه در آن اشاره شده است. بودجه را نیز در سال ۹۶ و ۹۷ گرفتیم و در برخی استان ها طرح جامع زنان سرپرست خانوار که بیمه را هم شامل می شود، به طور پایلوت به اجرا در آوردیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: متأسفانه دلیل اینکه بیمه ی هر دو گروه را به طور کامل نتوانستیم لحاظ کنیم، مشکلات بودجه ای و مالی این بحث بوده است. با وجود اینکه ما مبلغی را برای این طرح مصوب کردیم اما در نهایت بودجه ی لازم توسط دولت تخصیص پیدا نکرد و طرح به طور کامل اجرا نشد.
همچنین دکتر ساعی ضمن بیان اینکه بیمه زنان خانه دار بسیار مسأله مهمی است، گفت: در مراحل بعدی این طرح تلاش داریم بیمه را برای زنان خانه دار به طور عام لحاظ کنیم چرا که این مسأله را یک ضرورت می دانیم.
او در اینباره خاطرنشان کرد: متاسفأنه خانه داری هنوز در کشور ما شغل محسوب نشده در حالیکه در بسیاری کشورها خانه داری خودش یک شغل است و به طور مجزا دسته بندی شده و فردی که کار خانه را انجام می دهد مزایایی دارد. بنابراین باید به طور جدی کار کردن بانوان در منزل را ارج بنهیم.
نماینده مردم تبریز در مجلس در این خصوص به نکته ی مهمی نیز تأکید کرد: بسیاری از خانم ها تمایل ندارند هر کار سطح پایینی را در بیرون از منزل انجام دهند و اگر نیاز مالی هم داشته باشند، این بیمه به لحاظ آینده ی مالی برایشان بسیار خوب است و می توانند آبرومند زندگی کنند.
وی همچنین تصریح کرد: ما با همکاری معاونت زنان ریاست جمهوری به عنوان ناظر و وزارت کار و رفاه اجتماعی به عنوان متولی ای که بیمه ی همه گروه ها زیر نظر این وزارتخانه است، بحث بیمه زنان خانه دار با سه فرزند و زنان سرپرست خانوار را شدیدا پیگیر هستیم که بتوانیم به جای خوبی برسانیم .
دکتر ساعی پیگیری این طرح را با توجه به شرایط بودجه ای کشور سخت عنوان کرد و به بهداشت نیوز گفت: در سال جدید باید ببینیم چه بودجه ای را دولت به این طرح اختصاص خواهد داد. متأسفانه امسال شرایط بودجه کشور ما به دلیل فروش نفت و تحریم ها با مشکلات خاصی روبرو شده و ممکن است مشکلات اقتصادی کشور حادتر هم بشود. بنابراین شرایط تخصیص بودجه توسط دولت برای بحث بیمه زنان خانه دار و سرپرست خانوار نیز سخت تر خواهد شد.
وی در جمع بندی بحث خود اشاره کرد: ما تمام سعی خود را می کنیم که با بودجه های موجود هر مقدار از طرح را که قابل اجرا باشد پیش ببریم. البته قابل ذکر است که در بودجه سال ۹۷ نیز برای بیمه ی زنان سرپرست خانوار ۲۴۰ میلیارد تومان تصویب کردیم که خوشبختانه توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) به طور کامل انجام شد و انشاالله در بودجه سال ۹۸ برای بیمه زنان خانه دار با سه فرزند نیز تلاش خواهیم کرد.
برچسب ها :کمیته امداد، بیمه،بودجه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0