تشکیل بیش از ۱۳۰۰ پرونده جرایم فضای مجازی در مازندران
به گزارش قائم آنلاین، سرهنگ حسن محمدنژاد در گفتوگوی ، درخصوص مهمترین جرایم فضای مجازی در استان مازندران اظهار کرد: طی سالجاری بیش از یکهزار و ۳۰۰ پرونده در خصوص جرایم فضای مجازی در استان تشکیل شد. وی با بیان اینکه میزان جرایم فضای مجازی نسبت به سال گذشته، افزایش داشته است؛ افزود: بالغ بر
به گزارش قائم آنلاین، سرهنگ حسن محمدنژاد در گفتوگوی ، درخصوص مهمترین جرایم فضای مجازی در استان مازندران اظهار کرد: طی سالجاری بیش از یکهزار و ۳۰۰ پرونده در خصوص جرایم فضای مجازی در استان تشکیل شد.
وی با بیان اینکه میزان جرایم فضای مجازی نسبت به سال گذشته، افزایش داشته است؛ افزود: بالغ بر ۸۰ درصد این پروندهها منجر به کشف شد.
رئیس پلیس فتا مازندران خاطرنشان کرد: در بحث جرایم، سرقت از حسابهای افراد، بیشترین آمار تخلفات اینترنتی در مازندران است که علت اصلی آن عدم سواد و ناآگاهی مردم به مسائل روز جامعه و فناوریهای کاربردی در دنیای امروز است.
محمدنژاد در پاسخ به این سوال که نقش دولت در کاهش و کنترل تخلفات فضای مجازی را چگونه ارزیابی میکنید؛ بیان کرد: دولت باید بحث آموزش همگانی را در اولویت برنامهها خود قرار دهد و دستگاهها و سازمانهای ذیربط را به سمت فرهنگسازی و آموزش همگانی سوق دهد.
وی با بیان اینکه باید در مقابل امکانات و تجهیزات روز دنیا، تمهیدات و خدمات لازم هم اندیشیده شود؛ گفت: در خصوص حسابهای بانکی که دارای جرایم تخلف بسیار بالایی است، دولت میتواند در خصوص رمزهای دوم حسابهای بانکی به جای رمزهای ثابت از رمزهای یکبار مصرف در تراکنشها استفاده کند تا میزان تخلفات این بخش، کاهش یابد.
رئیس پلیس فتا مازندران کلاهبرداری اینترنتی و اهانت را از دیگر جرایم پرتکرار طی سالجاری در مازندران برشمرد و افزود: راهکار پلیس علاوه بر آگاهسازی عمومی، حضور میدانی در مدارس، دانشگاهها و نیز بهرهگیری از رسانهها، جراید و صدا و سیما برای ارتقای سطح اطلاعات عمومی جامعه است.
به گفته این مقام مسئول، پلیس در این بخش دست تنها است و باید سایر ارگانها و سازمانهای متولی نیز با جدیت و انسجام لازم در این حوزه ورود پیدا کنند.
محمدنژاد در خصوص اینکه آیا مرکز ملی فضای مجازی در کاهش جرایم اینترنتی کمک کار بوده است؛ گفت: این مرکز، قضیهاش متفاوت از این حوزه است و این مرکز بهصورت کلی به رصد فضای مجازی میپردازد و باید دستگاههایی مانند وزارت ارتباطات و فناوری و نیز فرهنگ و ارشاد اسلامی که وظیفه بومیسازی شبکههای مجازی را دارند در این حوزه ورود پیدا کرده و با اطلاعرسانی و آگاهسازی لازم، سطح هوشمندی و آگاهی عمومی را ارتقا بخشند.
برچسب ها :پلیس فتا، فضای مجازی،جرایم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0