مضرات مصرف رب گوجه فرنگی
به گزارش قائم آنلاین، به علت جوشیدن زیاد، تمام آنزیمها و ویتامینهای مفید گوجه از بین رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل میشود که ذره ای ارزش غذایی ندارد. به علت اسیدی بودن گوجهفرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را
به گزارش قائم آنلاین، به علت جوشیدن زیاد، تمام آنزیمها و ویتامینهای مفید گوجه از بین رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل میشود که ذره ای ارزش غذایی ندارد.
به علت اسیدی بودن گوجهفرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را به همراه میآورد.
در ربهای کارخانهای و صنعتی و به قولی صد درصد بهداشتی، مواد نگهدارنده و متوقف کنندهای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه میکنند که خون را به شدت فاسد کرده و انواع سرطان تولید میکند.
مصرف طولانی مدت این رب منجر به بروز سرطان کبد میشود.
برچسب ها :رب گوجهفرنگی،آلومینیوم ،آنزیم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0