پیشگیری از فشارخون با مصرف این سبزی
به گزارش قائم آنلاین، کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اسانس تند موجود در ترخون، می تواند جایگزین مناسبی برای نمک محسوب شده و مصرف آن به همراه غذا برای بیماران قلبی، افراد مبتلا به فشار خون و رژیم های لاغری توصیه می شود. مهندس اکرم پایدار با بیان اینکه ترخون نوعی آرامبخش
به گزارش قائم آنلاین، کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اسانس تند موجود در ترخون، می تواند جایگزین مناسبی برای نمک محسوب شده و مصرف آن به همراه غذا برای بیماران قلبی، افراد مبتلا به فشار خون و رژیم های لاغری توصیه می شود.
مهندس اکرم پایدار با بیان اینکه ترخون نوعی آرامبخش ملایم است، افزود: از دیگر خواص این سبزی، تقویت اعصاب و کمک به هضم غذاهای پرچرب، تسکین درد و رفع مشکلات قاعدگی مانند تهوع و ضعف است.
کاهش بوی نامطبوع بدن با مصرف ترخون
این کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با اشاره به سم زدا بودن ترخون، اظهارداشت: بوی تند ترخون موجب مهار رشد میکروب های پوست و کاهش بوی نامطبوع بدن می شود.
پایدار یادآور شد: ترخون با کمک به افزایش قدرت دفاعی بدن، شدت عوارض بیماری های ویروسی را کاهش می دهد.
برچسب ها :فشارخون، علوم پزشکی، میکروب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0