کد خبر : 134616
تاریخ انتشار : یکشنبه 13 ژانویه 2019 - 14:30
-

دست دولت در جیب شهرداری‌ها

دست دولت در جیب شهرداری‌ها

به گزارش قائم آنلاین، جلسه شورای اداری شهرستان میاندورود با حضور محمد دامادی نماینده مردم شهرستان ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، مدیر عامل شرکت توزیع برق، مدیرعامل آب منطقه‌ای، رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیر کل راه و شهرسازی و مدیر امور شعب بانک کشاورزی استان مازندران برگزار شد که هر کدام عملکرد و

به گزارش قائم آنلاین، جلسه شورای اداری شهرستان میاندورود با حضور محمد دامادی نماینده مردم شهرستان ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، مدیر عامل شرکت توزیع برق، مدیرعامل آب منطقه‌ای، رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیر کل راه و شهرسازی و مدیر امور شعب بانک کشاورزی استان مازندران برگزار شد که هر کدام عملکرد و موانع در بخش خود، در زمینه رفع مشکلات شهرستان میاندورود بیان کردند.

علی غلامیان فرماندار میاندورود اظهار کرد: امسال انقلاب چهل ساله می‌شود و نشان دهنده این است که مردم ما در برابر ظلم و ستم ایستادگی کردند و دستاوردهای انقلاب بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: در شهرستان میاندورود خدمات ویژه‌ای در حوزه سلامت و کشاورزی ارائه شده و موفقیت‌هایی به‌دست آمده به طوری که ۶ میلیارد تومان اعتبار طرح‌های عمرانی به بهره‌برداری رسید که نشان دهنده این است که علیرغم مشکلات مالی، حفظ وحدت و شناخت ضرورت داشته و حضور در صحنه بسیار مهم است که با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان خواهیم داد که در راه انقلاب هستیم و تلاش می‌کنیم تا از مشکلات اقتصادی بکاهیم.

فرماندار میاندورود درباره پروژه‌ها و مشکلات میاندورود، خاطر نشان کرد: این شهرستان در حوزه راه و شهرسازی مشکلاتی دارد که یکی از نقاط حادثه خیر بریدگی روبروی مسکن مهر است، همچنین تکمیل دیوار حفاظتی بیمارستان میلاد نور نیز باید انجام شود که تخصیص اعتبار انجام شده ولی مشکلاتی در نوع قرارداد به‌وجود آمده و تاکنون برطرف نشده است، محور گهرباران در قسمت جاده ورکلا نیاز به احداث میدان دارد و تعریض جاده هم علیرغم تلاش‌ها نیاز به پیگیری دارد، ساختمان راه و شهرسازی مازاد اعلام شده و ساختمان جدید نداریم، پروژه احداث ساختمان مجتمع فرهنگی نیاز به ۷۰۰میلیون تومان اعتبار دارد که تاکنون فقط ۱۵۰ میلیون تومان از آن تخصیص پیدا کرد.

غلامی تصریح کرد: مشکل پمپاژ آب در روستاها را داریم و همچنین در حوزه برق مشکل ضعف ولتاژ داریم، آبگیری آبندان‌ ۶۰هکتاری گهرباران باید مدنظر باشد، در بخش کشاورزی به این شهرستان خسارات زیادی وارد شده که نیاز به ۱۰میلیارد وام از بانک کشاورزی داریم و همچنین مشکلات زیادی در حوزه بیمه‌ای وجود دارد.

دولت دست در جیب شهرداری‌ها گذاشته

حسین طبری شهردار سورک نیز  اظهار کرد: در کشور ۳هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری‌ها برخلاف قانون به حوزه هدفمندی یارانه‌ها اختصاص پیدا کرده که ضربه بسیار سنگینی را به شهرداری‌ها وارد کرد.

طبری تصریح کرد: شهرداری سورک امسال از یک میلیارد و دویست میلیارد تومان یک ریال عوارض وصول نکرد و دولت به صورت رسمی دست در جیب شهرداری‌ها گذاشته است که در این حالت شهرداری‌های کوچک متضرر می‌شوند و من به‌عنوان شهردار درآمد پایدار ندارم.

این مسئول افزود: پلی که در ضلع جنوبی بلوار امام رضا(ع) قرار داشته و راهداری و حمل ونقل جاده‌ای متولی این کار است نیاز به ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار برای تکمیل پروژه دارد، مشکل محور چهارراه آزادگان به سمت دریا که در حریم شهر سورک قرار دارد باید حل شود تا از حوادث جاده‌ای کم شود، رودخانه‌ای در محدوده شهر سورک قرار دارد که با سیلاب ایجاد شده مشکلاتی در بخش لایروبی داشتیم که درخواست ساماندهی رودخانه‌ها در حریم شهر را داریم.

محمد خانی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران نیز در این جلسه در پاسخ به مشکلات ارائه شده از سوی مسئولان میاندورود، گفت: اولویت در استان اجرای طرح هادی در روستاها است که در شهرستان میاندورود برای چند روستا این طرح در حال اجراست.

محمدآفرین محمدزاده مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران نیز گفت: در استان مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر جاده  داریم که ۷ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از آن راه روستایی را تشکیل می‌دهند، برای ترمیم جاده شرایط جوی آب و هوایی باید مهیا باشد براین اساس از اردیبهشت ماه شروع به ترمیم جاده‌ها می‌کنیم.

محمدزاده با اشاره به زیرگذر جامخانه، تاکید کرد: قرار دادن پمپ در زیرگذرهای مازندران در فصل بارندگی تمهید خوبی نیست و باید راهکار بهتری پیدا کرد.

وی افزود: بحث ترمیم پل سورک نیز در دستور کار است و هم از اعتبارات ملی و هم استانی جهت تسریع کار کمک می‌گیریم و همچنین ساختمان مشترک‌ در حوزه راه و شهرسازی میاندرود تخلیه شده است و ساختمان جدیدی نداریم.

کمبود قیر داشتیم

این مسوول با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۱ هزار تن قیر برای جاده‌های اصلی داشتیم، گفت: متاسفانه امسال بحران قیر داریم و نوسانات اقتصادی دامن گیر همه شد که ۳هزار تن برای جاده‌های شهری و هزار و ۵۰۰ تن برای راه‌های روستایی و دو حواله در مجموع ۹ هزار تن قیر تحقق پیدا کرد که نشانه کمبود در این بخش است.

محمدزاده، خاطرنشان کرد: حوزه راه و شهرسازی یک مجموعه است و ما همدل و هم‌سو در جهت حل مشکلات هستیم.

محمدابراهیم یخکشی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران نیز با بیان اینکه در سال جاری ۲۱ درصد افزایش بارش باران داشتیم، گفت: آب طی چند سال اخیر رو به کاهش است و مدیریت مصرف از جمله اقداماتی است که می‌توان بهره‌وری آب را بالاتر برد.

وی افزود: لایروبی انهار در دست اقدام است و ۱۵۰ میلیون تومان بودجه برای لایروبی ۱۶ کیلومتر انهار داشتیم.

یخکشی تاکید کرد: آب‌بندان‌ها از منابع و ظرفیت مهم ذخیره سازی آب هستند که تلاش داریم اولویت اول آن آب‌گیری باشد، همچنین توسعه آب‌بندان‌ها و ساماندهی چاه‌ها در دستور کار است و برای چاه‌هایی که قبل از سال ۸۵ فاقد مجوز بودند پروانه فعالیت صادر می‌شود.

قاسم شهابی مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران نیز در این جلسه در پاسخ به مشکلات ارائه شده در بخش خود بیان کرد: ضعف ولتاژ بخش گهرباران با احداث پست ۶۳ حل می‌شود که با همکاری شرکت دشت‌ناز با اعتبار ۴۰۰ میلیون تومانی محقق خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: شرکت برق هیچ‌گونه بودجه دولتی ندارد و اعتبارات چاه کشاورزی توسط سازمان مدیریت محقق می‌شود و همچنین در حوزه جابه‌جایی تیرها برابر مصوباتی بین وزارت نیرو هر نوع عقب‌نشینی برعهده وزارت راه است و ما هر نوع همکاری لازم باشد خواهیم کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پانزده + چهار =