کد خبر : 135580
تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 ژانویه 2019 - 22:40
-

کاهش سرقت‌های خشن در کشور

کاهش سرقت‌های خشن در کشور

به گزارش قائم آنلاین، سردار ایوب سلیمانی، جانشین فرمانده ناجا در حاشیه همایش تخصصی معاونین و روسای اداره های مبارزه با سرقت پلیس استان های سراسر کشور در جمع خبرنگاران گفت: وظیفه اصلی پلیس ایجاد نظم و امنیت و آرامش برای مردم و جامعه است، موضوع سرقت بیشترین طیف تاثیر بر امنیت و آرامش مردم

به گزارش قائم آنلاین، سردار ایوب سلیمانی، جانشین فرمانده ناجا در حاشیه همایش تخصصی معاونین و روسای اداره های مبارزه با سرقت پلیس استان های سراسر کشور در جمع خبرنگاران گفت: وظیفه اصلی پلیس ایجاد نظم و امنیت و آرامش برای مردم و جامعه است، موضوع سرقت بیشترین طیف تاثیر بر امنیت و آرامش مردم را دارد. بیش از ۲۰ درصد احساس ناامنی در جامعه ناشی از سرقت است به ویژه سرقت‌هایی که به حوزه شخصی مردم بر می‌گردد. لذا این موضوع همیشه برای ما مهم بوده و همیشه در تلاش بودیم که روند رو به کاهشی در این حوزه داشته باشیم که البته بر اساس آمار کاهش هم داشته‌ایم.

جانشین فرمانده ناجا با اشاره سرقت‌های بزرگ و خشن گفت: در خصوص سرقت های مهم و خشن کاهش های بیشتری داشتیم و این موصوع تحت کنترل و مدیریت پلییس بوده و اقدامات موثری انجام دادیم و در انجام این اقدامات موفق هم بودیم.

سردار سلیمانی تاکید کرد: به دلیل تشدید بعضی امور که از کنترل ما خارج است مثل بیکاری، مشکلات اقتصادی، توسعه حاشیه نشینی ها، عدم مدیریت صحیح معتادان متجاهر در جامعه و عدم پیش بینی مکانی برای نگهداریشان، نمی‌توانیم سرقت را ریشه‌کن کنیم.

وی ادامه داد: همچنین مجموعه این عوامل نه تنها باعث سرقت در جامعه می‌شوند، بلکه یک روند رو به رشدی هم در این حوزه پدید می‌آورند که البته شیب این نوع از سرقت‌ها تند نیست ولی ما را نگران کرده است.

جانشین فرمانده ناجا با اشاره به طرح مبارزه قاطع با توسعه سرقت گفت: چندماه پیش در قرارگاهی را که از قبل داشتیم و فعال هم بود، طرحی را با عنوان طرح مبارزه قاطع با توسعه سرقت تهیه کردیم و مراحل اولیه اش را شروع به پیاده سازی کردیم. و در این طرح بر روی حوزه هایی که بیشتر سرقت در آن انجام می شود باید تمرکر کنیم. به عنوان مثال اگر دزدیِ خودرو داریم باید بر روی آن تمرکز کنیم، اگر دزدی از خانه‌ها داریم باید بر روی آن تمرکز کنیم و …

وی تاکید کرد: البته جغرافیای سرقت هم مهم است، بیش از ۷۰ درصد سرقتها در ۱۰ استان است (تهران، البرز، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، کرمان و اصفهان)، اگر بر روی این استان ها تمرکز کنیم، موفقیت بیشتری را در راستای کاهش سرقت کسب می کنیم.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: اگر بر روی سارقین حرفه ای در کشور که حدود ۲۰۰ هزار نفر هستند و حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد سرقتها توسط اینها انجام می‌شود، تمرکز کنیم، نتیجه بهتری داریم. البته باید این را هم درنظر بگیریم که تعداد سارقین بار اول در حال افزایش هستند و باید بر روی اینها هم کار کنیم.

وی ادامه داد: سارقان اجناسی را که سرقت می‌کنند به راحتی نمی‌توانند در بازار بفروشند و باید به فردی که مورد اطمینانشان است بفروشند و در نتیجه به سراغ مال‌خرها می‌روند به همین دلیل ما باید بر مال‌خرها هم نظارت بیشتری داشته باشیم.

جانشین فرمانده ناجا با اشاره به آمار کشف اموال مسروقه گفت: در عین اینکه بیش از ۶۵ درصد سرقت ها را در کشور کشف می‌کنیم ولی نمی‌توانیم تمام این اجناس مسروقه را به صاحبان آنها تحویل دهیم، چراکه کد شناسایی و یا شناسنامه‌ای ندارند، البته در سرقت‌هایی که مربوط به خودرو می‌شوند بیش از ۹۵ درصد این سرقت‌ها را کشف میکنیم و این کشفیات هم در ماه اول سرقت رخ داده انجام می شود.

وی ادامه داد: به همین دلیل یک سامانه‌ای را طراحی کردیم به عنوان سامانه مجازی کشفیات اموال مکشوفه که در ۱۰ ماه گذشته این سامانه در تهران پاسخگویی خوبی برای مردم داشته است و امروز هم رسما این سامانه را در کشوری افتتاح کردیم.

جانشین فرمانده ناجا تصریح کرد: آن دسته اموال مسروقه که مالک اصلی آن مشخص نیست را در سامانه بارگذاری می‌کنیم تا افرادی که قبلا در این سامانه سرقت را اعلام کردند، بتوانند اجناس مسروقه خود را تحویل بگیرند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 − 3 =