علل عرق کردن کف دست و درمان آن
به گزارش قائم آنلاین، درمان عرق کردن کف دست راههای مختلفی دارد که بسیاری از آنها از طریق سنتی امکان پذیر است عرق کردن کف دست و پا، مشکلی است که در بسیاری از افراد دیده میشود. برخی علت را مشکلات هورمون و غددی میدانند و برخی دیگر عقیده به توارثی بودن این مشکل دارند.
به گزارش قائم آنلاین، درمان عرق کردن کف دست راههای مختلفی دارد که بسیاری از آنها از طریق سنتی امکان پذیر است
عرق کردن کف دست و پا، مشکلی است که در بسیاری از افراد دیده میشود. برخی علت را مشکلات هورمون و غددی میدانند و برخی دیگر عقیده به توارثی بودن این مشکل دارند. در این بخش به بررسی علل عرق کردن کف دست و پا و راههای درمان گیاهی و دارویی ان خواهیم پرداخت.
عرق<Sweat> کف دست بیشتر زمینه ارثی و ژنتیک دارد و همیشه نارسایی تیروئید، علت بروز آن نیست. یک متخصص بیماریهای غدد در این باره گفت::درصد بسیار کمی از افرادی که دچار تعریق شدید کف دست میشوند دچار اختلا لا ت. غده تیروئید هستند پس همانطور که گفتیم بیماری تعریق کف دست میتواند به علت اختلال هورمونی، پرکاری تیروئید و یا ارثی باشد.
توارثی تعریق کف دست از کودکی شروع شده، در دوران بلوغ شدت یافته و در جوانی با استرسهای این دوران به اوج خود میرسد.
این بیماری در برخی مواقع به قدری شدت مییابد که هنگام استرس، قطرات عرق از دست میچکد یا کاغذ زیر دست بیمار به طورکامل خیس میشود.
شما اول باید استرس خود را درمان کنید تا بتوانید عرق دستتان را درمان کنید. استرس خود عامل همهی بیماریها است.
موارد خفیف بیماری تعریق کف دست با داروهای موضعی و خوراکی قابل کنترل است، اما موارد شدید به درمانهای دارویی پاسخ نمیدهد و باید جراحی شود.»
جلوگیری از اضطراب تا حد زیادی در کاهش تعریق موثراست. شستن دستها و دوش گرفتنهای مکرر در درمان موقتی این بیماری موثر است.
درمان با سم
به تازگی روش تزریق سمی به نام بوتولینوم یا بوتولینوم توکسین معرفی شده که در واقع دارویی گرفته شده از سم نوع خاصی میکروب است که به صورت موضعی تزریق میشود. کاربرد اصلی این دارو در درمانهای چین و چروک<wrinkle> صورت است، اما برای کنترل تعریق کف دست و پا نیز استفاده میشود.
این دارو باید به وسیله متخصصان پوست و جراحان پلاستیک تجویز شود. در صورت انجام صحیح این روش توسط پزشک متخصص، فرد تا مدتها از تعریق بیش از اندازه کف دست و پا رها میشود بوتاکس که در واقع دارویی گرفته شده از سم نوع خاصی میکروب است، به صورت موضعی تزریق میشود. کاربرد اصلی این دارو در درمانهای چین و چروک صورت است، اما برای کنترل تعریق کف دست و پا نیز استفاده میشود.
جراحی، آخرین راه حل در موارد حاد
از روشهای جراحی در موارد بسیار شدید استفاده میشود. در این روش اعصابی که مسئول تحریک غدد عرق است قطع میشود. البته از این روشها به دلیل مشکلاتی که در پی دارد، کمتر استفاده میشود.
درمان گیاهی عرق کردن کف دست و پا
به دستانتان حنا بزنید
گذشته از روشهای سنتی مانند ترکیبات گیاه حنا، سدر یا اسطوخودوس استفاده میشد
جوش شیرین
یک کاسه بزرگ را پر از آب کنید و دو فنجان جوش شیرین را در آن بریزید. هر روز به مدت نیم ساعت دست و پای خود را در آن قرار دهید.
دست و پای خود را با آب گوجه شستشو دهید
چند لیوان اب گوجه را در یک سطل آب ولرم بریزید. به مدت نیم ساعت، دست و پای خود را درون آن بگذارید و بشویید.
از پودر بچه استفاده کنید
اگر شدت عرق دست و پای شما زیاد نیست، از پودر بچه استفاده کنید.
چای را امتحان کنید
چای سرشار از تانین است که یک ضد عرق طبیعی است. ۵ چای کیسهای را در یک لیوان آب جوش بریزید. بگذارید آب سرد شود و سپس دست و پای خود را به مدت نیم ساعت در آن قرار دهید. این کار پس از چند روز تعریق را کاهش میدهد.
خواص مریم گلی
چای مریم گلی وتاثیر مثبت آن بر درمان عرق کف دست و پا
چای مریم گلی بنوشید
هر روز صبح با معده خالی چای مریم گلی بنوشید. البته زیاده روی در نوشیدن این چای، موجب سردرد میشود. چای دارای خاصیت قابضی است که روغن اضافی را خشک میکند و مانع از تعریق میشود.
اگر علاقهای به نوشیدن چای مریم گلی ندارید، چای سبز بنوشید. چای سبز خواص دیگری نیز دارد که شامل خنثی کردن سمهایی است که موجب بوی بد عرق میشوند.
از پودر تالک یا آرد ذرت استفاده کنید
از خوردن غذاهای چرب خودداری کنید. از خوردن بروکلی، مارچوبه، پیاز سفید، سیر، کاری و قهوه خودداری کنید. از سبزیجات برگ دار استفاده کنید. از الکل دوری کنید.
با ورزش، میزان اضطراب خود را کاهش دهید. این راه بسیار مناسبی برای کاهش تشویش است.
برچسب ها :غده تیروئید ، هورمون،جوش شیرین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0