راز یا دروغ؛ آیا ناطق نوری واقعا دنبال ابطال انتخابات بود؟
به گزارش قائم آنلاین، انتخابات ریاست جمهوری دوم خرداد سال ۷۶ همچنان بعد از ۲۱ سال محل بحث و جدل شد. علیرضا زاکانی از اصولگرایان تحول خواه در مناظره با مصطفی تاجزاده اعلام کرد «رقیب نامزد پیروز در انتخابات ریاست جمهوری سال های ۷۶، ۸۴، ۸۸ و ۹۲ درخواست ابطال نتیجه انتخابات را داشتند اما
به گزارش قائم آنلاین، انتخابات ریاست جمهوری دوم خرداد سال ۷۶ همچنان بعد از ۲۱ سال محل بحث و جدل شد. علیرضا زاکانی از اصولگرایان تحول خواه در مناظره با مصطفی تاجزاده اعلام کرد «رقیب نامزد پیروز در انتخابات ریاست جمهوری سال های ۷۶، ۸۴، ۸۸ و ۹۲ درخواست ابطال نتیجه انتخابات را داشتند اما رهبر معظم انقلاب ایستاد و مانع این اتفاق شد» این سخن او واکنش هایی را در پی داشت، زیرا به این معنی است که ناطق نوری هم خواهان ابطال آرای خاتمی بود حال آنکه ناطق نوری پیش از اتمام شمارش آرا در نامه ای رسمی به خاتمی پیروزی او را تبریک گفت.
حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم در گفتگو با نامه نیوز درباره صحت روایت یادشده گفت: برای نخستین بار است که چنین صحبتی را می شونم چون روحیه آقای ناطق به اینکه بخواهد بگوید انتخابات را ابطال کنید، نمی خورد و کسی بود که نسبت به نتیجه انتخابات خیلی صریح تصمیم خود را اعلام کرد. نشانه روشنش هم نامه تبریک آقای ناطق به آقای خاتمی بود.
وی افزود: البته شاید این مراد جریان حامی آقای ناطق بود نه آقای ناطق. این احتمال بعید نیست چون بعدا در بیانات سال ۸۸ رهبر معظم انقلاب آمد که فرمودند «در انتخابات قبلی هم جریان رقیب در خواست ابطال انتخابات کرد، من به آنها گفتم زیر بار ابطال انتخابات نخواهم رفت، باید بررسی اشکالاتی از طریق قانونی دنبال شود. من به دهان ۳۵ میلیون رأی دهنده نمی زنم، این دوره هم به دهان ۴۰ میلیون نفر شرکت کننده در انتخابات نخواهم زد و تسلیم پیشنهاد ابطال انتخابات نخواهم شد».
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز گفت: من احتمال می دهم، شاید این مسئله مربوط به علاقمندان به آقای ناطق بود، نه خود آقای ناطق.
برچسب ها :روحانیت، انتخابات، انقلاب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0