کد خبر : 136292
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 ژانویه 2019 - 14:35
-

شهرک صنفی در مازندران ایجاد می‌شود

شهرک صنفی در مازندران ایجاد می‌شود

به گزارش قائم آنلاین،  احمد حسین زادگان در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال مازندران با اشاره به این که در شرایط فعلی قرارگیری برخی واحدهای آلاینده درحاشیه ورودی شهرهای مازندران از لحاظ زیبایی منظر شهری را تحت شعاع خود قرار داد، اظهار کرد: برای ساماندهی واحدهای آلاینده در حاشیه شهرهای استان شهرک صنفی ایجاد می‌شود. وی

به گزارش قائم آنلاین،  احمد حسین زادگان در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال مازندران با اشاره به این که در شرایط فعلی قرارگیری برخی واحدهای آلاینده درحاشیه ورودی شهرهای مازندران از لحاظ زیبایی منظر شهری را تحت شعاع خود قرار داد، اظهار کرد: برای ساماندهی واحدهای آلاینده در حاشیه شهرهای استان شهرک صنفی ایجاد می‌شود.

وی افزود: با راه اندازی شهرک صنفی در مازندران تمام واحدهای آلاینده شهرها می‌توانند در این مکان مستقر شوند و تسهیلاتی نیز برای انتقال این واحدها پیش بینی خواهد شد.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: تجمع واحدهای صنفی در شهرک‌ها می‌تواند خدمات‌رسانی به مردم را تسهیل کند و این روند مشوق خوبی برای کارفرمایان این واحدها است که در شهرک مستقر شوند.

حسین زادگان از شهرک صنعتی مازندران خواست تا زمینه ایجاد شهرک صنفی را در مازندران فراهم کند.

نظارت دقیق بر اجرای طرح‌های اشتغال‌زا در مازندران

وی وظیفه دستگاه‌های متولی اشتغال و تسهیلات را نظارت دقیق بر اجرای طرح‌های مرتبط با اشتغال دانست و ادامه داد: دولت برای رفع مشکل اشتغال با وجود تنگناهای مالی تسهیلات ارزان قیمت را برای این کار مصوب و در اختیار استان‌ها قرار داده است.

استاندار مازندران متذکر شد: در چنین شرایطی باید نظارت دقیقی از سوی دستگاه‌های متولی بر اجرای طرح‌ها انجام شود تا بتوانیم از انحراف در هزینه کرد جلوگیری شود.

رییس کارگروه اشتغال استان با اشاره به انحراف اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی نظیر زودبازده، خویش فرما، تسهیل و رفع موانع تولید و چندین طرح دیگر در دولت‌های گذشته، تصریح کرد: با وجود مساعدت دولت در پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی انحراف در هزینه کرد و یا به کارگیری نیروها باعث شده تا نتوانیم موفقیت چشمگیری در حوزه اشتغال داشته باشیم.

حسین‌زادگان اضافه کرد: در دولت تدبیر و امید باید نظارت بر اجرای طرح‌ها به گونه‌ای باشد که از انحراف در هزینه کرد جلوگیری شود و در صورت بروز انحراف نیز علاوه بر برخورد قانونی با وام گیرنده، بانک هم باید نرخ سود تسهیلات را با نرخ روز دریافت کند.

به گفته وی، هم اکنون دو طرح اشتغال روستایی و فراگیر در حوزه اشتغال در مازندران در دست اجراست که میزان تسهیلات مصوب برای اشتغال روستایی، ۳ هزار میلیارد ریال و فراگیر نیز ۷ هزار و ۵۰۰ میلیاردریال است.

گفتنی است تاکنون برای اشتغال روستایی یک هزار و ۲۰۰ طرح به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات معرفی شده‌اند که حدود ۲ هزار میلیارد ریال انعقاد قرارداد انجام و یک هزار و ۸۹۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

15 − 11 =