از کجا بفهمید با لاکتوز مشکل دارید؟
به گزارش قائم آنلاین، ۶۵ درصد از افراد در آمریکا به گزارش انستیتوهای ملی بهداشت نمیتوانند لاکتوز را هضم کنند؛ بنابراین احتمال اینکه شما هم یکی از این افراد باشید چندان کم نیست. عدم تحمل در برابر لاکتوز، به معنای ناتوانی در هضم این قند است که در محصولات لبنی یافت میشود. از دوران نوزادی،
به گزارش قائم آنلاین، ۶۵ درصد از افراد در آمریکا به گزارش انستیتوهای ملی بهداشت نمیتوانند لاکتوز را هضم کنند؛ بنابراین احتمال اینکه شما هم یکی از این افراد باشید چندان کم نیست. عدم تحمل در برابر لاکتوز، به معنای ناتوانی در هضم این قند است که در محصولات لبنی یافت میشود.
از دوران نوزادی، بدن افراد آنزیمی به نام لاکتاز تولید میکند که میتواند لاکتوز را بشکند و باعث شود رودهها لاکتوز را هضم کنند. ترشح کمتر لاکتاز پس از دوران نوزادی طبیعی است، اما در بعضی از افراد مقدار این آنزیم از سایرین بسیار کمتر است و مصرف زیاد شیر در آنها باعث اسهال و ورم معده میشود.
اما منظور مصرف زیاد شیر چیست؟ در پاسخ این سوال باید گفت این میزان از فردی به فرد دیگر متفاوت است. آلن آراگون مشاور تغذیه مجله «سلامت مردان» میگوید: «افرادی که نسبت به لاکتوز شیر حساسیت بسیار زیادی دارند، ممکن است حتی نتوانند یک جرعه از آن را هم تحمل کنند، اما اغلب افراد باید حدود ۱۲ گرم لاکتوز مصرف کنند تا علائم عدم تحمل نسبت به آن را نشان بدهد. اگر میخواهید بدانید ۱۲ گرم لاکتوز در چه مقدار از یک ماده لبنی یافت میشود، میتوانید یک فنجان بستنی را تصور کنید.»
پس از آنکه این مقدار لاکتوز را مصرف کردید، معدهتان بین ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت غار و غور میکند. البته غذاهایی مانند پنیر و ماست لاکتوز کمتری دارند؛ بنابراین یک برش پیتزا با پنیر، ممکن است شما را اذیت نکند. اگر عدم تحمل نسبت به محصولات لبنی داشته باشید و همراه با آن غذاهایی نخورید که به هضم لاکتوز کمک کند، علائم بسیار زیادی به سراغتان خواهد آمد. اگر در کشوری زندگی میکنید که از دیرباز مصرف مواد لبنی در آنها کم بوده است، بیشتر احتمال دارد که به این مشکل دچار شوید. مردم آسیا، آفریقا و اسپانیا بیشترین آمار مقاومت در برابر مصرف لاکتوز را از خودشان نشان میدهند. این در حالی است که مردم اروپای شمالی کمترین آمار را به خود اختصاص دادهاند. خبر خوب است که اگر نمیتوانید از خوردن شیر دست بکشید، میتوانید بهراحتی مشکل هضم لاکتوز را حل کنید. هر زمان حس کردید با هضم شیر مشکل دارید، یک دوز قرص لاکتید با اولین جرعهای که از شیر مینوشید بخورید. از آنجایی که لاکتید حاوی آنزیم لاکتاز است؛ بهراحتی میتوانید تمام بستنیهایی را که خوردهاید در فاصله ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بعد از خوردن قرص هضم کنید.
برچسب ها :هضم، لبنی، انستیتو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0