بهترین و سالم ترین روغن برای پخت و پز چیست ؟
به گزارش قائم آنلاین، احمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره روغن مناسب برای مصرف خوراکی اظهار کرد: استفاده از روغنهای طبیعی از زمان قدیم مرسوم بوده است اما متاسفانه چند سالی است که رویه مصرف روغنهای طبیعی کاهش پیدا کرد و جای خود را به روغنهای صنعتی داده است. وی ادامه داد: روغن زیتون
به گزارش قائم آنلاین، احمد باقر مینایی متخصص طب سنتی درباره روغن مناسب برای مصرف خوراکی اظهار کرد: استفاده از روغنهای طبیعی از زمان قدیم مرسوم بوده است اما متاسفانه چند سالی است که رویه مصرف روغنهای طبیعی کاهش پیدا کرد و جای خود را به روغنهای صنعتی داده است.
وی ادامه داد: روغن زیتون میتواند به عنوان یک روغن خوراکی مورد استفاده قرار گیرد و برای سلامت بدن مفید است و خواص بسیاری دارد و سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع و آنتی اکسیدان است اما متاسفانه در برخی از روغن زیتون ها ترکیباتی از سایر گیاهان اضافه میکنند که مضرات بسیاری دارد.
این متخصص طب سنتی تشریح کرد: بهترین روغن برای مصارف خوراکی، روغنهایی با منشا حیوانی مثل روغن شحم گاو و روغن کره دوغی هستند که در منابع طب سنتی به استفاده از آنها تاکید شده است؛ با توجه به این که روغنهای حیوانی با خوردن غذا و طی فرآیند تجزیه در بدن حیوان به چربی تبدیل شدهاند مقداری از مضرات آنها کاسته میشود، در نتیجه مواد زائدی که یک بار جذب بدن حیوان شدهاند، در بدن ما رسوب نمیکنند.
مینایی درباره روغن شحم گاو بیان کرد: روغن شحم گاو یکی از مناسب ترین روغنها برای استفاده خوراکی است که از چربی اطراف قلوهگاه گاو تهیه میشود و بسیار لطیف است؛ استفاده از این روغنها بر بهبود بافت عضلانی و حفظ تناسب اندام تاثیردارد، استفاده از روغن کره دوغی هم تاثیر زیادی بر حفظ سلامت افراد دارد.
وی تشریح کرد: بهتر است به استفاده از روغنهای حیوانی روی بیاورید؛ در ضمن فراموش نکنید که طبخ غذا در روغنهای خیلی داغ باعث از بین رفتن و تغییر خواص ماده غذایی و روغن میشود.
برچسب ها :طب سنتی،روغن،تناسب اندام
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0