کد خبر : 137021
تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 ژانویه 2019 - 15:45
-

کشف ۱۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در مازندران

کشف ۱۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در مازندران

به گزارش قائم آنلاین، حسین اصغرزاده در گفت‌وگو ، اظهار کرد: از ابتدای سال‌جاری تا پایان آذرماه امسال، ۱۶۵ هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی، خدمات و کالا انجام شد. وی افزود: این بازرسی‌ها منجر به تشکیل ۱۱ هزار و ۷۴۶ فقره پرونده در سطح استان شد. عدم درج قیمت در صدر تخلفات صنفی مازندران

به گزارش قائم آنلاین، حسین اصغرزاده در گفت‌وگو ، اظهار کرد: از ابتدای سال‌جاری تا پایان آذرماه امسال، ۱۶۵ هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی، خدمات و کالا انجام شد.

وی افزود: این بازرسی‌ها منجر به تشکیل ۱۱ هزار و ۷۴۶ فقره پرونده در سطح استان شد.

عدم درج قیمت در صدر تخلفات صنفی مازندران
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران خاطرنشان کرد: عمده‌ترین تخلفات این پرونده‌ها شامل: گران‌فروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور و سایر موارد بود که عدم درج قیمت با اختصاص سهم ۳۴ درصدی این پرونده‌ها یعنی نزدیک به ۵ هزار مورد تخلف، در صدر تخلفات طی ۹ ماهه امسال قرار دارد.

شناسایی ۸۸۵ خبازی متخلف

معاون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در ادامه به انجام بازرسی از واحدهای توزیع آرد و نان و خبازی در مازندران اشاره و بیان کرد: در این بخش طی مدت ۹ ماهه نیز بیش از ۱۱ هزار و ۴۰۰ مورد بازرسی انجام شد که منجر به شناسایی ۸۸۵ واحد متخلف در این بخش شد.

اصغرزاده بیشترین تخلفات بخش آرد و نان را کم‌فروشی یا همان کاهش وزن چانه خمیر نان اعلام کرد.

وی در ادامه به انجام ۶ هزار و ۴۲۵ مورد بازرسی در حوزه مصالح ساختمانی در سطح استان اشاره کرد و افزود: این بازرسی‌ها منجر به شناسایی ۲۵۲ مورد واحد متخلف شد که غالب تخلفات این بخش مربوط به گران‌فروشی و عدم درج قیمت گزارش شده است.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان مازندران متذکر شد: طی این مدت، نزدیک به دو هزار و ۹۴۴ مورد بازرسی از واحدهای عرضه نهاده‌های کشاورزی با شناسایی ۲۲۰ مورد تخلف انجام شد.

کشف ۱۷ میلیارد ریال کالای قاچاق
این مقام مسئول در خصوص انجام بازرسی‌ها در بخش قاچاق کالا و ارز عنوان کرد: طی این بازه زمانی، در این بخش، بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی صورت گرفت که منجر به شناسایی ۳۳۶ واحد متخلف و کشف حدود ۱۷ میلیارد ریال کالای قاچاق شد.

اصغرزاده با بیان اینکه غالب کالاهای مکشوفه در سطح استان مربوط به محصولات دخانی، لوازم آرایشی بهداشتی، مواد غذایی، لوازم خانگی، موبایل و قطعات، طلا و جواهر، لوازم التحریر، کود و سم، لوازم یدکی و لوازم و قطعات کامپیوتر بوده است؛ گفت: محصولات دخانی، لوازم خانگی و قطعات کامپیوتر در صدر این لیست قرار دارند.

امسال شاهد قاچاق معکوس هستیم

وی در خصوص مقایسه میزان قاچاق کالا در استان طی سال‌جاری با مدت مشابه سال قبل اعلام کرد: در حوزه قاچاق طی سال‌جاری شاهد اتفاق معکوسی هستیم، آن چیزی که امسال در حال اتفاق است بیشتر مربوط به خروج کالا از کشور است تا ورود کالا و از سویی دیگر چون در زمره استان‌های مرزی نیستیم و از سویی دیگر اولا ورود کالا به کشور در حوزه قاچاق کم شده است و دوم اینکه به جهت نرخ برابری ارز الان خیلی از کالاهای ما به شکل قاچاق از کشور خارج می‌شود.

خروج دام زنده از کشور علت اصلی گرانی گوشت در بازار
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اعلام اینکه یکی از دلایل اصلی افزایش قیمت گوشت، قاچاق دام زنده از کشور به کشورهای همسایه است؛ گفت: طی سال‌جاری، شاهد افزایش قاچاق دام در سطح کشور با رویکرد معکوس یعنی خروج از کشور به جای ورود به کشور هستیم و این امر هم تبعات سویی را به دنبال خواهد داشت.

این مقام مسئول با بیان اینکه طی ۹ ماهه امسال بالغ بر ۵ هزار و ۹۰۰ گزارش مردمی از طریق سامانه ۱۲۴ به دست ما رسیده است؛ متذکر شد: به تمامی این گزارشات، رسیدگی می‌شود که البته بالغ بر حدود ۵۵ درصد این گزارشات، منتج به تشکیل پرونده برای آن واحد متخلف شده است.

آغاز زودهنگام طرح نظارتی نوروز ۹۸
اصغرزاده با اعلام اینکه طرح نظارتی نوروز ۹۸ در مازندران، طی سال‌جاری، یک ماه زودتر از سنوات گذشته و از ابتدای بهمن‌ماه آغاز شده است؛ اضافه کرد: این طرح تا ۱۵ فروردین ۹۸ نیز ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه در این طرح، مراکز فروش کالاهای اساسی و نیز مراکز خدمات پرتقاضا مورد بازرسی قرار می‌گیرند؛ گفت:  در این طرح واحدهای عرضه شیرینی، خشکبار، مواد غذایی، کیف، کفش، پوشاک، آجیل، مواد پروتئینی و واحدهای خدماتی نظیر خشکشویی‌ها، قالیشویی‌ها و واحدهایی مشابه که در این ایام رونق بیشتری می‌گیرند؛ مورد توجه قرار دارند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه ۲۰۰ بازرس این سازمان در اجرای این طرح مشارکت دارند؛ اظهار کرد: این طرح با همراهی و مشارکت سایر دستگاه‌های متولی نظیر اتاق‌های اصناف، اماکن نیروی انتظامی، جهاد کشاورزی، علوم پزشکی، اداره کل میراث فرهنگی و تعزیرات حکومتی انجام خواهد شد.

اصغرزاده یادآور شد: با توجه به ضرورت استمرار نظارت و بازرسی از بازار کالا و خدمات به‌ویژه اقلام پر مصرف و اولویت‌دار، این طرح با به کارگیری تمامی ظرفیت‌ها در سراسر استان مازندران و به‌صورت همزمان در حال اجرا است.

وی در پایان هدف از اجرای این طرح را جلوگیری از هرگونه کمبود و افزایش غیرمنطقی قیمت کالا و خدمات اعلام کرد و گفت: شهروندان استان در صورت مشاهده هرگونه تخلفات اقتصادی اعم از گران‌فروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، تقلب، عدم عرضه کالا و خدمات و … می‌توانند موارد را به تلفن ۱۲۴ اعلام کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 × 2 =