برای بررسی خواص کدوبره مازندران و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
پیشگیری از تباهی لکه زرد با ((کدوبره مازندران))/ با مصرف این غذای رژیمی به تناسب اندام برسید
مهمترین خواص کدوبره مازندران
حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص کدوبره مازندران گفت: این غذا جزو غذاهای رژیمی است و برای افرادی که قصد کاهش وزن، لاغری و تناسب اندام را دارند بسیار مفید و اثربخش است.
وی افزود: کلسیم، منیزیم، فسفر و سلنیوم موجود در کدوبره مازندران موجب استحکام استخوان و دندان میشود و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری میکند.
عظمایی بیان کرد: تقویت سیستم عصبی، تقویت حافظه، پیشگیری از آلزایمر، افزایش اسپرم و تقویت قوای جنسی و کنترل قند، فشار و چربی خون از دیگر خواص این غذای بینظیر است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این غذا به علت داشتن فیبر بالا موجب عملکرد بهتر دستگاه گوارش، هضم بهتر غذا و رفع یبوست میشود.
وی اظهار کرد: کدوبره مازندران به دلیل داشتن انواع ویتامینها و املاح معدنی مفید موجب تقویت، طراوت و جوانسازی پوست و مو میشود.
عظمایی بیان کرد: این غذا به علت داشتن ویتامینهای A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و از آن در برابر انواع بیماریها از جمله سرطانها محافظت میکند.
این محقق پژوهشگر طب سنتی گفت: کدوبره مازندران تاثیری چشمگیر در تقویت بینایی دارد، همچنین از آب مروارید (کاتاراکت) و تباهی لکه زرد (ماکولا) پیشگیری میکند.
وی اظهار کرد: این غذا به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک موجب افزایش گلبولهای قرمز خون و رفع کمخونی میشود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار سودمند است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: پروتئین بالا در این غذا موجب تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن میشود؛ لذا برای ورزشکاران و بدنسازان بسیار مفید است، همچنین یک غذای مناسب برای کودکان در حال رشد و سالمندان به شمار میرود.
مواد لازم کدوبره مازندران (۵ تا ۶ نفر)
-سیب زمینی ۴-۳ عدد
-کدو سبز ۶ عدد
-گوجه فرنگی ۶ عدد
-سیر ۳ حبه
-تخم مرغ ۴ عدد
-روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم
-نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
-جعفری برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه کدوبره مازندران
-برای تهیه این غذا ابتدا پیاز و سیر را نگینی خرد میکنیم و داخل روغن تفت میدهیم.
-نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم.
-کدو را به صورت حلقه حلقه خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم.
-سپس گوجه فرنگی خرد شده را به غذا اضافه میکنیم.
-وقتی غذا کمی پخته شد تخممرغها را میشکنیم و به مواد اضافه میکنیم.
-اجازه میدهیم غذا با شعله ملایم بپزد.
-در انتهای پخت فلفل سیاه را به غذا اضافه میکنیم.
-غذا را با مقدار جعفری تازه تزئین میکنیم و با نان سنگک تازه میل میشود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0