کد خبر : 137583
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 ژانویه 2019 - 8:05
-

۱۲ راهکار طلایی برای مقابله با فردی که تشنج کرده است

۱۲ راهکار طلایی برای مقابله با فردی که تشنج کرده است

به گزارش قائم آنلاین، علی ارغوانی متخصص داخلی اظهار کرد: تشنج بیماری‌ نسبتا شایع است که در اکثر موارد با دارو قابل درمان خواهد بود،‌ در این بین آگاهی از امدادرسانی در هنگام مواجه با فردی که دچار تشنج شده است،‌ برای همه ما ضروری است. ارغوانی  ادامه داد: تشنج معمولا یک حالت اورژانسی نیست،

به گزارش قائم آنلاین، علی ارغوانی متخصص داخلی اظهار کرد: تشنج بیماری‌ نسبتا شایع است که در اکثر موارد با دارو قابل درمان خواهد بود،‌ در این بین آگاهی از امدادرسانی در هنگام مواجه با فردی که دچار تشنج شده است،‌ برای همه ما ضروری است.

ارغوانی  ادامه داد: تشنج معمولا یک حالت اورژانسی نیست، مگر اینکه حمله تشنج بیشتر از ۱۰ دقیقه طول بکشد یا حملات پشت سر هم که در مجموع ۳۰ دقیقه طول کشیده و بیمار بین حملات هوشیاری خود را به دست نیاورد.

وی بیان کرد: زمانی که فردی را در حال تشنج دیدید سعی نکنید چیزی میان دندان‌های او بگذارید، چرا که زمان بهبود در افراد متفاوت است و به نوع حمله بستگی دارد؛  با چرخاندن بیمار به پهلو، تنفس او را راحت‌ کرده و به باز شدن مجرای تنفسی‌ او کمک کنید، در ضمن هر گونه پوشش تنگ او را شل کنید، با جابجا کردن وسایل و اشیای اطراف بیمار به هنگام حمله او را از مصدوم شدن حفظ کنید

این متخصص داخلی تشریح کرد: مراقب باشید به بیمار صدمه وارد نشود؛ مثلا با گذاشتن دستانتان، کوسن، بالشت و غیره زیر سر بیمار ممکن است به او آسیب برسانید مگر اینکه در معرض خطر صدمه مثلا در نزدیکی آتش یا روی پلکان باشد؛ بیمار را ترک نکنید تا زمانی که حمله تمام شود و کاملا بهبودی یابد.

ارغوانی ادامه داد: تنها اقدامی که به‌طور قطع نباید انجام دهید این است که سعی کنید چیزی بین دندان‌های بیمار بگذارید این اقدام خطرناک است و می‌تواند باعث صدمه قابل توجه به دندان‌ها شود و همچنین ممکن است دست شما به شدت گاز گرفته شود.

وی افزود: به هیچ عنوان، در حین حمله و یا حتی بلافاصله پس از اتمام آن، آب، نوشیدنی و حتی دارو‌های فرد را به او نخورانید؛ نیازی به سیلی زدن، آب پاشیدن، تنفس دهان به دهان و فشار روی قفسه سینه نیست؛ سعی نکنید جلوی حرکات غیر ارادی دست و پای بیمار را در جریان تشنج بگیرید زیران ممکن است باعث شکسته شدن استخوان‌های اندام‌ها شود.

این متخصص داخلی با بیان اینکه پس از یک حمله شدید، بیمار نیاز به استراحت دارد، گفت: قبل از اینکه فرد به سر کار خود برگردد به او استراحت دهید؛ کبود شدن لب‌های بیمار در حین حمله تشنج، به‌علت کمبود اکسیژن خون است و خطرناک نیست؛ پس از تمام شدن تشنج ممکن است فرد به خواب برود، این حالت طبیعی است تا زمانی که کسی پیش بیمار است و تحت نظر باشد این اقدام مانعی ندارد، بگذارید هر قدر که می‌خواهد بخوابد.

این متخصص داخلی با اشاره به اینکه در برخی موارد نیاز به تماس با اورژانس است، یادآوری کرد: در صورت بروز حمله دوم یا سوم بدون بازگشت هوشیاری، بروز مصدومیت شدید در حین بروز حمله تشنج و چنانچه علت حمله نامشخص است و نیاز به بررسی دارد باید با اورژانس تماس بگیرید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × 1 =