کد خبر : 138160
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 29 ژانویه 2019 - 14:30
-

افتتاح ۱۷ پروژه آبرسانی روستایی در دهه فجر

افتتاح ۱۷ پروژه آبرسانی روستایی در دهه فجر

به گزارش قائم آنلاین، به‌مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد شکوهمند اسلامی، ۱۷ پروژه آبرسانی روستایی در سراسر استان مازندران افتتاح و بهره‌برداری از آن‌ها آغاز خواهد شد. مجید عبدالهی در این‌باره اظهار کرد: طی دهه فجر امسال، بیش از ۱۷ پروژه بزرگ آبرسانی روستایی با صرف اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان در استان به بهره

به گزارش قائم آنلاین، به‌مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد شکوهمند اسلامی، ۱۷ پروژه آبرسانی روستایی در سراسر استان مازندران افتتاح و بهره‌برداری از آن‌ها آغاز خواهد شد.

مجید عبدالهی در این‌باره اظهار کرد: طی دهه فجر امسال، بیش از ۱۷ پروژه بزرگ آبرسانی روستایی با صرف اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان در استان به بهره برداری خواهد رسید که با افتتاح این پروژه‌ها، ۲۵ روستا با جمعیت ۷ هزار و ۸۰۵ خانوار از غرب تا شرق مازندران از آب، این نعمت بی بدیل الهی بهره‌مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه از مجموع ۱۷ پروژه آبرسانی روستایی، ۵ پروژه مجتمعی و ۱۲ پروژه نیز تک روستایی است؛ افزود: برای بهره‌برداری از این پروژه‌ها، ۳۷٫۱ کیلومتر لوله‌گذاری خط انتقال، ۶۴٫۸ کیلومتر لوله‌گذاری شبکه توزیع، ۱۵ باب مخزن زمینی به حجم ۳ هزار و ۵۵۰ متر مکعب، ۱۳ واحد ایستگاه پمپاژ، حفر و تجهیز ۵ حلقه چاه و بهسازی ۳ دهنه چشمه، یک مورد تصفیه خانه پکیج حذف آهن و اقداماتی از این دست، اجرا شده است.

مدیرعامل آبفار مازندران خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها شامل آبرسانی فاز اول تیله نو و عسگرآباد در گلوگاه، آبرسانی کوا و فاز یک پرکلا در بهشهر، آبرسانی مجتمع طوسکلا ایستگاه دنگسرک فاز ۲ در نکاء، آبرسانی پیله کوه در میاندرود، آبرسانی امره در ساری، مجتمع المشیر در قائمشهر، مجتمع ریگ چشمه فاز یک و دو – مجتمع شیخ محله و آبرسانی میاندره در بابل همچنین مجتمع آبرسانی بوران و کته پشت در آمل، آبرسانی سینوا، تازه آباد، ستار سفلی، ناتر و کلاچان در چالوس است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران در ادامه به دستاورد ۴۰ ساله شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران اشاره کرد و گفت: استان مازندارن ( با احتساب جمعیت استان‌های سمنان و گلستان فعلی ) بر اساس آخرین سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۵۵ بیش از دو میلیون و ۲۹۱ هزار و ۳۲۷ نفر جمعیت داشت که یک میلیون و ۱۹۱ هزار و ۴۹۰ نفر آن جمعیت روستایی بودند و اکنون براساس آخرین سرشماری دارای سه میلیون و ۲۸۳ هزار و ۵۸۲ نفر جمعیت است که ۳/۴۲ درصد جمعیت ثابت در روستاها سکونت دارند.

عبدالهی ادامه داد: با احتساب جمعیت فصلی و شناور، حدود ۵۰ درصد جمعیت استان به نوعی در روستاها زندگی می‌کنند که بر این اساس، ۷/۶ درصد از جمعیت روستایی کشور را در خود جای داده است و گفتنی است بخش روستایی در مقایسه با روستاهای سایر استان‌ها رتبه سوم جمعیتی و رتبه چهارم تراکم روستایی کشوری را دارا است.

وی متذکر شد: اکنون دو هزار و ۹۲۸ روستا با ۴۶۰ هزار و ۵۵ خانوار و جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۳۸۶ هزار و ۲۴ نفر در استان مازندران وجود دارد که یک هزار و ۶۰۳ روستا با ۳۲۵ هزار و ۱۱۰ خانوار و ۹۸۵ هزار و ۵۳ نفر جمعیت تحت پوشش شرکت قرار دارند.

مدیرعامل آبفار مازندران شاخص بهره‌مندی از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی در مازندران در سال ۱۳۵۷ را حدود ۱۴ درصد اعلام و تصریح کرد: این شاخص در ابتدای دولت یازدهم به ۶۸/۷۲ درصد رسید و با تلاش شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران، اکنون شاخص بهره‌مندی آب شرب به ۹۶/۷۵ درصد افزایش یافته که از میانگین شاخص کشوری به میزان ۸۷/۱ درصد پیشی گرفته است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران تأکید کرد: در بخش فاضلاب، قبل از انقلاب هیچ‌گونه تاسیساتی در روستاهای استان مازندران وجود نداشت؛ اما بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اجرای تاسیسات فاضلاب در ۲ روستای «زاغمرز» بهشهر و «شورکا» جویبار در دست اجراست و مطالعات اجرای این طرح در ۵ روستای دیگر استان نیز با استفاده از فرصت تسهیلات بانک توسعه اسلامی در حال انجام است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یازده − 1 =