کد خبر : 138335
تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 ژانویه 2019 - 10:10
-

نسخه طب سنتی برای دختر یا پسردار شدن

نسخه طب سنتی برای دختر یا پسردار شدن

به گزارش قائم آنلاین، سارا رضایی متخصص طب سنتی اظهار کرد: از دیدگاه طب نوین مادرانی که می‌خواهند دختردار شوند باید زیر نظر متخصص تغذیه از رژیم غذایی که حاوی میزان بالاتری از کلسیم و منیزیم و میزان پایین‌تری از پتاسیم و سدیم باشد پیروی و رژیم را تا زمان مثبت شدن تست بارداری به

به گزارش قائم آنلاین، سارا رضایی متخصص طب سنتی اظهار کرد: از دیدگاه طب نوین مادرانی که می‌خواهند دختردار شوند باید زیر نظر متخصص تغذیه از رژیم غذایی که حاوی میزان بالاتری از کلسیم و منیزیم و میزان پایین‌تری از پتاسیم و سدیم باشد پیروی و رژیم را تا زمان مثبت شدن تست بارداری به طور کامل رعایت کنند.

وی با اشاره به اینکه مادرانی که قصد دختردار شدن دارند باید غذا‌های حاوی کلسیم و منیزیم استفاده کنند، بیان کرد: مواد حاوی کلسیم و منیزیم شامل لبنیات، انواع کلم، کشک و ماهی است، از این رو توصیه می‌شود این گونه غذاها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

این متخصص طب سنتی با بیان اینکه برای دختردار شدن مواد غذایی با پتاسیم بالا و متوسط باید از رژیم غذایی حذف شود، گفت: کرفس، قارچ، بامیه، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی، کدو حلوایی، اسفناج، بادمجان، تربچه، پیاز،  ریواس، کدو، نخود سبز،  هویج،  آلو، پرتقال، برگه زردآلو، خرما، شلیل، طالبی، گرمک، خربزه، گلابی، موز، کشمش، انگور، سیب، گیلاس، هلو و نارنگی از جمله غذا‌هایی است که باید از مصرف آن پرهیز شود.

وی ادامه داد: سبزیجات با پتاسیم پایین همچون جوانه حبوبات، کاهو، خیار، لوبیا و فلفل سبز نیاز به محدودیت مصرف ندارد؛ مصرف انواع لبنیات بخصوص لبنیات کم‌چرب را افزایش دهید چرا که چربی لبنیات پرچرب با جذب کلسیم تداخل دارد.

برای دختردار شدن نمک را کاهش دهید

رضایی افزود: میزان نمک مصرفی را کاهش دهید، مواد غذایی شور مانند خیارشور، غذا‌های آماده و نیمه‌آماده، سوسیس، کالباس، انواع کنسرو‌ها، زیتون شور، پفک و چیپس را از رژیم غذایی خود حذف کنید، مغز‌های آجیلی به شرطی که بدون نمک باشد توصیه می‌شود، استفاده از انواع گوشت‌ها به‌جز کنسرو تن ماهی مجاز است، از مصرف شکلات و شیرینی اجتناب کنید.
رژیم غذایی مناسب برای پسردار شدن

وی درباره رژیم غذایی مناسب برای پسردار شدن، گفت: این رژیم باید از ۲ تا سه ماه قبل از بارداری زیر نظر متخصص تغذیه که حاوی مقادیر بالای پتاسیم و سدیم و فقیر از کلسیم و منیزیم باشد تا زمان مثبت شدن تست بارداری رعایت شود؛ ضمن این‌که باید به این توصیه‌ها توجه شود، مصرف انواع لبنیات را زیر نظر متخصص تغذیه به حداقل برسانید، می‌توانید در غذاهایتان از میزان مجاز نمک استفاده کنید، حبوبات مصرفی را افزایش دهید.

وی یادآوری کرد: از میوه‌های خشک با پتاسیم بالا همچون انجیر خشک، خرما، برگه زردآلو، آلو بخارای خشک و کشمش استفاده کنید؛ غذا‌های شیرین و بدون کافئین همچون عسل، نبات و آبنبات به افزایش تحرک اسپرم کمک می‌کند و احتمال پسردار شدن را بالا می‌برد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × دو =