کد خبر : 139913
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 7 فوریه 2019 - 16:10
-

دولت در مشکلات معیشتی مردم نظاره می‌کند به جای نظارت

دولت در مشکلات معیشتی مردم نظاره می‌کند به جای نظارت

به گزارش قائم آنلاین، محمد جواد ایروانی با مقایسه وضعیت رفاه عمومی کشور در چهار دهه اخیر نسبت به گذشته، گفت: درآمد سرانه ما در ابتدای انقلاب اسلامی در سال ۵۷، ۱۰ هزار و ۸۰۰ دلار بود. مطابق آخرین آمار این مبلغ به ۱۶ هزار و ۳۹۵ دلار در سال ۹۶ رسید و رشد خوبی

به گزارش قائم آنلاین، محمد جواد ایروانی با مقایسه وضعیت رفاه عمومی کشور در چهار دهه اخیر نسبت به گذشته، گفت: درآمد سرانه ما در ابتدای انقلاب اسلامی در سال ۵۷، ۱۰ هزار و ۸۰۰ دلار بود. مطابق آخرین آمار این مبلغ به ۱۶ هزار و ۳۹۵ دلار در سال ۹۶ رسید و رشد خوبی کرده است. باید توجه داشت، این رشد درآمد سرانه به‌رغم افزایش جمعیت ۳۶ میلیونی به جمعیت ۸۵ میلیونی است.
وی افزود: جمهوری اسلامی پیشرفت را که به معنای توسعه به همراه عدالت است هدف‌گذاری می‌کند به جای آن‌که صرفا واژه توسعه را مطرح نماید. در دنیا برای ارزیابی این مؤلفه‌ها، شاخصی ترکیبی به نام شاخص توسعه انسانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که علاوه‌بر درآمد سرانه، مسائلی از جمله آموزش، بهداشت و امید به زندگی را در برمی‌گیرد.

وزیر اسبق اقتصاد ادامه داد: ما در شاخص توسعه انسانی سال ۵۷ در رتبه ۱۱۰ بودیم اما الآن طبق شاخص بانک جهانی به رتبه ۶۲ رسیده‌ایم؛ ضمن این‌که طبق همین گزارش سریع‌ترین رشد در شاخص توسعه انسانی در دهه‌های اخیر را جمهوری اسلامی ایران داشته است. این در حالی است که هم جنگ داشته‌ایم و هم مشکلات ایذایی از جمله تحریم و… ایجاد شده است، اما با این وجود، این رشدها را داشته‌ایم.
ایروانی با‌ اشاره به مشکلات معیشتی مردم عنوان کرد: در کشور ما شاخص بهره‌مندی از سواد، از ۴۸ درصد به بالای ۹۰ درصد رسیده است.
وی تصریح کرد: نباید با معیشت مردم بازی کرد اما نکته اینجاست که زنجیره تأمین و توزیع باید به صورت کامل دیده شود در شرایط کنونی سیستم‌ها در حوزه اجرا و نظارت منفعل هستند و از کارآمدی لازم برخوردار نیستند و بعضا می‌بینیم حتی مسئولان در این حوزه‌ها نیز ادعایی در زمینه نظارت ندارند، یعنی این مسئله را باور ندارند و کاری که در این حوزه‌ها صورت می‌گیرد بیشتر نظاره است تا نظارت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: وقتی ما سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را رعایت نمی‌کنیم و به کانون تولید که محور معیشت مردم است بیاعتنایی می‌شود و هر ساختار دیگری را هم بیاوریم مشکلی حل نمی‌شود. مباحثی نظیر تغییر پارلمان یا ایجاد مجلس سنا و‌… همیشه در مقاطعی مطرح می‌شود که مشکلاتی بروز می‌کند. به این معنی که حتما مشکلاتی وجود دارد که این مسائل مطرح شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یازده − 7 =