۶ دلیل مرموز بوی بدن
به گزارش قائم آنلاین، در اینجا به چند دلیل عجیب آن و چگونگی رفع آن اشاره میکنیم: نسخه دارویی جدید ما از داروها برای رسیدن به احساسی بهتر استفاده میکنیم، اما به عنوان یک عارضه جانبی، برخی داروها مانند داروی مورفین یا داروی مخدر پایین آورنده تب، موجب تعریق بدن میشوند و این به معنی
به گزارش قائم آنلاین، در اینجا به چند دلیل عجیب آن و چگونگی رفع آن اشاره میکنیم:
نسخه دارویی جدید
ما از داروها برای رسیدن به احساسی بهتر استفاده میکنیم، اما به عنوان یک عارضه جانبی، برخی داروها مانند داروی مورفین یا داروی مخدر پایین آورنده تب، موجب تعریق بدن میشوند و این به معنی افزایش بوی بدن است.
صدها دارو، مانند آنتیهیستامینها، ضدانعقادها، شلکننده ماهیچهها و همچنین آنهایی که در درمان دردهای عصبی و اضطراب مورد استفاده قرار میگیرند، میتوانند موجب خشکی زبان، یکی از شایعترین دلایل بوی بد تنفس، شوند.
یک دئودورانت قوی بالینی را انتخاب کرده و قبل از رفتن به تختخواب، از آن استفاده نمایید. این کار به جلوگیری از عرق مسبب بوی بد، قبل از صبح کمک میکند. همچنین میتوانید با پزشکتان در مورد تعویض دارو و یا تعدیل دز مصرفی آن مشورت کنید.
اعتیاد به مصرف غذاهای پرادویه
گازهای حاوی گوگرد پس از خوردن غذاهای خاص، باعث به وجود آمدن بوی بدن میشوند. وقتی سیستم گوارش شما غذاهایی پر از سیر، زردچوبه یا سایر ادویهجات، را میشکند، این نوع گاز را آزاد میکند. این گازهای بودار از منافذ سطح بدن، تنها چند ساعت پس از مصرف وعده غذایی، آزاد میشود. برای جلوگیری از این نوع بوی بدن، در مورد زمانبندی غذا هوشمندانه عمل کنید. این غذاها را قبل از یک جلسه مهم مصرف نکنید. اگر غذای پر از ادویه خوردید، مقدار زیادی آب بنوشید (۸ لیوان آب در روز). اگر ممکن است دوش بگیرید و از دئودورانت ضد عرق استفاده کنید.
استرسی که سر به فلک کشیده
عرق کردن پاسخ طبیعی بدن به استرس است، اما تعریق با بوی بد هم زمانی اتفاق میافتد که شما دچار استرس باشید. عرق استرس، از غدد آپوکرین ناشی میشود. این مایع عرق بیبو است تا زمانی که با باکتریهای سطح پوستتان ترکیب میشود و بوی شدیدی ایجاد میکند. (عرق ناشی از گرما و ورزش بیشتر از آب و الکترولیت تشکیل شده است). بهتر است زمانی که دچار استرس هستید از دئودرانت استفاده کنید. اگر هنوز هم از عرق ناشی از تنش و استرس رنج میبرید، پزشک میتواند یک دئودرانت ضد تعریق تجویز کرده و یا بوتاکس را به شما پیشنهاد کند.
نوشیدن مشروبات الکلی
همانطور که بدن الکل را تجزیه کرده و وارد جریان خون میکند برخی ذرات شکسته شده وارد تنفس و عرق بدن نیز میشود. بدن با الکل مانند یک ماده سمی رفتار میکند و بنابراین سعی میکند آن را شکسته و تا جایی که امکان دارد سریعاً آن را به طرقی از بدن خارج نماید. بیشتر الکل در کبد متابولیزه میشود و از طریق ادرار از بدن دفع میگردد. اما اگر کسی بیش از آن حدی که کبد بتواند متابولیزه کند، از مشروبات الکلی استفاده کند، یا کبدش آسیب دیده باشد، بخشی از متابولیتهای الکل از طریق تنفس و تعریق، دفع شده و موجب بوی بد بدن میشود.
فراموش کردن شستشوی منظم لباس زیر
سینه بند جاهایی از بدن را میپوشاند که مستعد عرق کردن هستند؛ مثل زیر بغل، پشت و بین سینهها. برخی از انواع سینهبندها معمولاً از جنسی ساخته میشوند که قادر به رفع رطوبت نیستند. رطوبت میتواند رشد باکتریها و قارچها را افزایش دهد. عرق و رطوبت به دام افتاده، باعث ایجاد بوی بدن و بثورات نیز میشود. نه تنها لباسهای زیر، بلکه سایر پوشاک نایلونی هم باعث افزایش تولید چربی بدن و بو میشوند. از الیاف مصنوعی مانند اسپندکس دوری کنید، که به محض برخورد با پوست، عرق را به دام میاندازند و بوی بد ایجاد میکنند. بهتر است برای خرید سینهبند الیاف قابل تنفس مانند پنبه، گیپورهای سبکوزن و تور را انتخاب کنید.
کنار گذاشتن جوراب
پوشیدن کفشهای بسته بدون جوراب، به معنی این است که پاها اساساً در عرق خود و باکتری حمام میکنند! این وضعیت میتواند موجب بوی بد پاها شود. قبل از به پا کردن کفش، از ضدتعریقها بر روی پاها استفاده کنید. اگر امکان دارد، پاهایتان را، که در زیر میز قرار دارد، از کفش بیرون بیاورید تا هوای تازه به آنها برسد و جلوی رشد باکتریها را بگیرد. اگر بعد از یک روز طولانی که پاهایتان در کفش قرار داشت، به خانه رسیدید، آنها را در یک وان ضدباکتری (دارای دو سوم آب و یک سوم سرکه) قرار دهید و سعی کنید در طی دو روز پشت سرهم، از یک کفش استفاده نکنید تا کفشها کمی هوا بخورند.
برچسب ها :آنتیهیستامین،ماهیچه،اضطراب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0