صنایع سلولزی را نباید وابسته به جنگلهای هیرکانی ۱۴۰ میلیون ساله کنیم
به گزارش قائم آنلاین، سیدمحسن موسویتاکامی ظهر امروز به مناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری از ۱۵ الی ۲۱ اسفندماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حفظ منابع طبیعی نیازمند استفاده از ظرفیت مردمی هستیم، اظهار کرد: بدون استفاده از مردم امور منابع طبیعی پیش نمیرود. وی با بیان اینکه در حوزه ساری ۷۹۴
به گزارش قائم آنلاین، سیدمحسن موسویتاکامی ظهر امروز به مناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری از ۱۵ الی ۲۱ اسفندماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حفظ منابع طبیعی نیازمند استفاده از ظرفیت مردمی هستیم، اظهار کرد: بدون استفاده از مردم امور منابع طبیعی پیش نمیرود.
وی با بیان اینکه در حوزه ساری ۷۹۴ هزار و ۱۴ هکتار جنگل وجود دارد، تصریح کرد: ۴۱۴ هزار هکتار دارای مجری طرح جنگلداری بود که امروز با تعطیلی بهرهبرداری براساس مصوبه مجلس، نیروهای مجریان طرح در جهت حفاظت از جنگلها با ما همکاری میکنند، با اعتباراتی که در این زمینه درنظر گرفته شد، هزار و ۲۹۷ نفر در حال حاضر در بخش حفاظت مشغول به کار هستند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری با اعلام اینکه معیشت ۱۳ هزار و ۳۰۰ خانوار به مرتع وابسته است گفت: در بهرهبرداری از برداشت گیاهان دارویی اولویت با بهرهبرداران است.
این مسئول ادامه داد: تهیه نقشه کاداستر ۱۱۶ هزار هکتار از عرصههای منابع طبیعی جزء وظایف ما بود و علاوه براین نیز ۵۷۰ هزار هکتار مازاد برقرارداد جزو برنامه ها است و تهیه کاداستر ۵۰۰ هزار هکتار از عرصه های ملی در قالب برنامه ۱۰۰ روزه انجام میشود.
موسوی ادامه داد: عرصه های جنگلی استان مازندران تاپایان سال مالی ۹۷ سنددار می شوند و نسبت به تهیه نقشه کاداستر اقدام میشود.
وی بیان کرد: بیلان آب در بسیاری از نقاط در استان منفی است و رسانهها باید با حساسیت بالا با این مقوله برخورد کنند و مردم را آگاه سازند تا خانوادهها آب را بهینه مصرف کنند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری تنها راه کنترل بحران آب و کاهش شدت آن را اجرای عملیات آبخیزداری دانست و اظهار کرد: در سال ۹۷ با دستور رهبر معظم انقلاب از صندوق توسعه ملی اعتبار ۲۰۰ میلیون دلار معادل ۷۰۰ میلیارد تومان برای مقابله با بحران آب، برای آبخیزداری در نظر گرفته شد که سهم استان مازندران ۲۰ میلیارد تومان است.
این مسئول با اشاره به اینکه با توقف بهرهبرداری از جنگلها دنبال ارتقای وضع موجود هستیم، گفت: صنایع سلولزی را نباید وابسته به جنگلهای هیرکانی با قدمت ۱۴۰ میلیون ساله کنیم.
موسوی گفت: ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار شمشادستان در حوزه اداره کل منابع طبیعی ساری وجود داریم که همه آن به آفت بلایت و شب پره شمشاد آلوده شدند.
وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه در طرح میراث ماندگار ۴۳۰ هزار اصله درخت در استان توزیع شده است، خاطرنشان کرد: تا کنون یک میلیون و ۹۰۰ هزار اصله درخت از نوع جنگلی، اکالیپتوس و صنوبر توزیع شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری با اعلام اینکه در خطیرکوه و آمل بیشترین معادن را داریم، ادامه داد: بسیاری از معادنی که پلمب شدند با گزارش منابع طبیعی صورت گرفت و در حوزه نظارتی کوتاه نمی آییم.
موسوی در پایان گفت: در اراضی دارای پوشش جنگلی به هیچ عنوان مجوز معادن صادر نمی شود و در حاضر سیاست به سمت معادن تجمیعی است.
برچسب ها :منابع طبیعی ،آبخیزداری،جنگل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0