بیماری های خطرناکی که نمی شناسید
به گزارش قائم آنلاین، بیماری های مزمن کبدی کبد مسئول تعدادی از عملکردهای حیاتی بدن است، از دور کردن مواد زائد و سموم از بدن گرفته تا جذب ویتامین ها، مواد مغذی و انرژی از غذاهایی که می خورید. بیماری مزمن کبدی تحت عنوان سیروز نام دارد که از کار افتادگی تدریجی کبد را به
به گزارش قائم آنلاین، بیماری های مزمن کبدی
کبد مسئول تعدادی از عملکردهای حیاتی بدن است، از دور کردن مواد زائد و سموم از بدن گرفته تا جذب ویتامین ها، مواد مغذی و انرژی از غذاهایی که می خورید.
بیماری مزمن کبدی تحت عنوان سیروز نام دارد که از کار افتادگی تدریجی کبد را به دنبال می آورد. نشانه های سیروز کبدی شامل احساس ضعف و یا خستگی، کاهش اشتها، تهوع و نفخ می باشد.
ویروس هایی مثل هپاتیت، نوشیدن مواد الکلی و برخی اختلالات و یا عفونت ها می توانند موجب ابتلای کبد به بیماری سیروز شوند .
در حالیکه شما نمی توانید از خودتان در برابر برخی عوامل خطر محافظت کنید، اما می توانید در نظر گرفتن وزن و تغذیه ی مناسب، ورزش کردن و ترک نوشیدنی های الکلی از کبدتان در برابر بیمار شدن مراقبت کنید. این ها راه هایی می باشند که درستی آن ها ثابت شده است.
بیماری مزمن تنفسی تحتانی
بیماری انسداد مزمن ریوی یاCOPD بیماری است که احتمالا شما قبلا آن را با نام بیماری مزمن تنفسی تحتانی می شناختید.
COPD یک اصطلاح کلی برای تعدادی از بیماری های مربوط به ریه از جمله آمفیزم و برونشیت است. شما احتمالا می توانید حدس بزنید که بزرگ ترین عامل خطر برایCOPD ، سیگار کشیدن است. سیگار کشیدن می تواند باعث بدتر شدن و یا ابتلا بهCOPD گردد، اما خبر خوب اینکه تحقیقات نشان می دهد ترک سیگار در هر سنی می تواند موجب حفظ سلامتی ما شود.
اگر احساس می کنید دچار مشکلی در نفس کشیدن شده اید، حتما به پزشک مراجعه کنید و از او بخواهید وضعیت سلامتی شما را بررسی کند. با دمیدن چند ثانیه ای در درون یک وسیله ی خاص، به راحتی می توان به وجود یا عدم وجود مشکل مزمن تنفسی پی برد.شایع ترین علامت این بیماری، تنگی نفس است. اما از آنجا که این بیماری به کندی پیشرفت می کند، امکان دارد متوجه تغییر تنفس خود نشوید و به همین دلیل این بیماری اغلب تا مراحل پایانی تشخیص داده نمی شود.
دیابت
دیابت یعنی عدم توانایی بدن در کنترل میزان قند خون. عدم کنترل این بیماری می تواند موجب بروز مشکلات قلبی، آسیب های عصبی، بیماری های کلیوی و یا دیگر مشکلات کشنده شود.
دیابت به دو شکل نوع ۱ و ۲ وجود دارد. تعداد کمی از افراد به دیابت نوع یک مبتلا هستند که یک بیماری خودایمنی است و بدن نمی تواند در آن انسولین تولید کند. دیابت نوع دو گریبانگیر تعداد بسیاری از مردم است (حدود ۹۵ درصد مبتلایان به دیابت، درگیر نوع ۲ آن هستند). در این حالت بدن دیگر قادر به استفاده از انسولین تولیدشده در لوزالمعده نخواهد بود.
مشکل بسیار جدی در مورد این بیماران این است که در بعضی کشورهای جهان تقریبا از هر ۴ نفر یک نفر از بیماری خود آگاه نیست. علائم اولیه دیابت شامل تکرر ادرار، احساس تشنگی، خستگی مفرء مشکلات بینایی و احساس گرسنگی حتی زمانی که شما در حال غذا خوردن هستید، می باشد.
در حالیکه ابتلا به دیابت نوع یک به دلیل برخی جهش های ژنی و البته وجود بعضی فاکتورهای محرک است، دیابت نوع دو بیماری است که شما می توانید با پیروی از یک الگوی صحیح زندگی از بروز آن جلوگیری نمایید.
مصرف یک رژیم غذایی سالم و حفظ وزن مناسب احتمال ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ را کاهش خواهد داد. حتی اگر شما در مرحله “پیش دیابت” تشخیص داده شده اید، می توانید با برداشتن گام های صحیح از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنید و یا بروز آن را به تعویق بیاندازید.
ذات الریه
آنفلوانزا اشاره به یک گروه از ویروس هایی دارد که موجب بیماری های مختلف تنفسی می شوند.
در بیشتر افراد سالم، ابتلا به آنفلوآنزا در یک به بستر افتادن چند روزه و تب و لرز خلاصه می شود. اما برای هرکسی که دچار بیماری از مشکل کلیوی و خونی گرفته تا بیماری قلبی است، ابتلا به انفلوآنزا می تواند منجر به بروز عوارض مرگباری شود.
بهترین را ه برای جلوگیری از این ویروس به ویژه در بیماران خاص، تزریق واکسن آنفلوآنزا در هر سال است. همچنین افراد سالمی که در معرض خطر سینه پهلو یا ذات الریه هستند، نیز بهتر است به پزشک مراجعه کنند.اگر شما به ضعف سیستم ایمنی و یا هر بیماری دیگر دچار باشید، آنفلوآنزا نیز می تواند به عفونت ریوی به نام ذات الریه منجر گردد.
سپتی سمی (عفونت خون)
سپتی سمی یک شکل از عفونت خون است و معمولا بر افرادی تأثیر می گذارد که خودشان در حال حاضر به یک بیماری دیگر دچار هستند. سپتی سمی معمولا به شکل یک عفونت در بخش دیگری از بدن مانند ریه ها، دستگاه ادراری، پوست و یا کلیه شروع می شود که عفونت در نهایت به جریان خون وارد شده و پاسخ گسترده ی سیستم ایمنی به آن موجب ایجاد لخته ی خون و نقص عضو می شود.
افرادی که سیستم ایمنی ضعیف و یا مشکل سلامتی دیگری دارند، بیشتر در معرض خطر سپتمی سمی قرار دارند. اما در هر صورت، هر عفونت درمان نشده ای می تواند به سپتمی سمی ختم شود.
شما نمی توانید کار زیادی برای جلوگیری از سپتیسمی انجام دهید، اما می توانید برخی علائم این بیماری را جدی بگیرید. تب ناگهانی، لرز، تنفس تند و افزایش ضربان قلب همه نشانه های اولیه از سپتی سمی هستند. از آنجا که علائم این بیماری به بیماری های سرماخوردگی و آنفلوآنزا شبیه است، تشخیص آن در مراحل اولیه دشوار خواهد بود.
سالمندان و افراد بیمار و دارای مشکلات سلامتی مانند آن هایی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، نباید از این علائم چشم پوشی کنند و باید سریعا به پزشک مراجعه کرده و مراحل درمان را آغاز نمایند.
برچسب ها :سرطان ، قاتل ، سیستم ایمنی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0