کد خبر : 143574
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 مارس 2019 - 11:50
-

سپرده‌گذاران بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح بخوانند

سپرده‌گذاران بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح بخوانند

به گزارش قائم آنلاین، پس از گذشت بیش از یک‌سال از اما و اگرها درباره ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح، در نهایت روز گذشته ادغام چهار بانک انصار، حکمت ایرانیان، مهر اقتصاد و قوامین و همچنین مؤسسه کوثر در بانک سپه کلید خورد و این بانک‌ها به تدریج در بانک سپه ادغام خواهند شد.

به گزارش قائم آنلاین، پس از گذشت بیش از یک‌سال از اما و اگرها درباره ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح، در نهایت روز گذشته ادغام چهار بانک انصار، حکمت ایرانیان، مهر اقتصاد و قوامین و همچنین مؤسسه کوثر در بانک سپه کلید خورد و این بانک‌ها به تدریج در بانک سپه ادغام خواهند شد.

به گفته عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی این پنج بانک و مؤسسه بانکی حدود ۲۴ میلیون سپرده‌گذار با ارزش ۲۱۴ هزار میلیارد تومان دارند و رقم تسهیلات این بانک‌ها نیز ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است، به این ترتیب پاسخ به نگرانی این سپرده‌گذاران یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که در این زمینه باید انجام شود.

سهام‌داران چه کنند؟

وی شب گذشته خیال سهام‌داران این بانک‌ها را راحت کرد و گفت که سهام‌داران حقیقی این بانک‌ها می‌توانند از حدود یک ماه دیگر سهام خود را بر مبنای ارزش اسمی یا آخرین ارزش پیش از بسته شدن (هر کدام که بیشتر باشد) از طریق بازار سرمایه بفروشند و در غیر این صورت می‌توانند تا چهار ماه دیگر صبر کرده و پس از ارزش‌گذاری مجدد سهام خود را واگذار کنند.

همتی همچنین با اشاره به فرصت چهار ماهه برای فراهم کردن مقدمات ادغام، اضافه کرد: بانک‌هایی که ادغام می‌شوند تا چهار ماه آینده برای برگزاری مجمع فرصت دارند، هرچند که این بانک‌ها در حال حاضر نیز تحت مدیریت بانک سپه هستند، اما از چهار ماه بعد به طور رسمی در بانک سپه ادغام می‌شوند.

همه این بانک‌ها بدهکارند؟

رئیس کل بانک مرکزی درباره بدهی این بانک‌ها و احتمال بزرگ‌تر شدن مشکلات آن‌ها در صورت ادغام، گفت: شرایط همه این بانک‌ها یکسان نیست، برخی از این بانک‌ها ناترازی بیشتری دارند و برخی نیز دارای تراز مثبت هستند، در عین حال به نیروهای مسلح مرتبط با هر بانک نیز گفته شده که این بانک‌ها باید مبالغ و دارایی‌هایی را منتقل کنند که توازن ایجاد شود.

خدمات بانک سپه به خانواده‌های نیروهای مسلح ادامه دارد

همتی با بیان اینکه بانک سپه یک بانک دولتی است، گفت: این بانک به نیروهای مسلح نیز بر اساس سیاست‌های خود خدمات ارائه می‌دهد و پس از ادغام نیز این بانک با نگاه ویژه و برتر می‌تواند به نیروهای مسلح خدمات دهد.

شعب بانک‌ها به کار خود ادامه می‌دهند

وی افزود: به صورت کلی حدود ۲۵۰۰ شعبه در این بانک‌های ادغامی است و با ۱۶۰۰ شعبه بانک سپه، ۴۱۰۰ شعبه خواهند داشت که از شعب بانک ملی نیز بیشتر خواهد شد، اما هدف ما مراعات و حفظ پرسنل بانک‌ها و همچنین تداوم فعالیت سپرده‌گذاران است و به مرور زمان راهکارهایی را دنبال خواهیم کرد.

وضعیت کارت‌ها، حساب‌ها، چک‌ها و دفترچه‌های اقساط

بر اساس آن‌چه که برای چهار ماهه نخست این ادغام درنظر گرفته شده، تا چهار ماه بعد هیچ اتفاقی در نحوه عملکرد این بانک‌ها برای مشتریان نمی‌افتد و تابلوهای شعب نیز به همان شکل قبلی خواهد ماند.

دارندگان حساب در بانک‌هایی که ادغام شده‌اند، در این چهار به همان شکل قبلی به انجام امور بانکی خود خواهند پرداخت و کارت‌های بانکی، حساب‌ها، دفترچه‌های اقساط و چک‌ها فعلاً در این چهار ماه بدون تغییر معتبر خواهد بود و سپرده‌گذاران باید برای انجام امور بانکی خود به شعب بانک‌های فعلی خود مراجعه کنند.

پس از چهار ماه با برگزاری مجمع این بانک‌ها، تصمیمات جدید توسط کمیته‌ای تحت نظارت بانک مرکزی در راستای نحوه ادغام این بانک‌ها اتخاذ خواهد شد که توسط همین کمیته اطلاع‌رسانی و مشخص می‌شود که تکلیف کارت‌ها، چک‌ها، حساب‌ها و اقساط پس از این چهار ماه چه خواهد شد.

به این ترتیب، با وجود اینکه ادغام این بانک‌ها کلید خورده و عملیات زیرساختی آن آغاز شده است، اما هیچ تغییری در نحوه انجام امور بانکی از سوی مردم رخ نداده و تا چهار ماه دیگر نیز نخواهد داد.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8 − 8 =